בחיי שמיום ליום אני מבין פחות את המשחק הזה...אני משחק נגד קבוצה שעולה החוצה והשוטינג שלה יוצא אחרי 17 דקות ב6 עבירות ונכנס סנטר עם משכורת של 5 אלף ל29 דקות, אני מוביל בציונים בריבאונד במשחק בית בציון שלם ולוקח כמעט אותו מספר ריבאונדים (2 יותר) , הציוני הגנה שלי יותר טובים מההתקפה שלו בציון שלם(וגם המצ'אפים לא רעים מידיעה של נתונים של חלק מהשחקנים) הציוני התקפה שלי הרבה יותר טובים מציוני ההגנה שלו (בשני ציונים ), פאוור פורוורד (גלון) שלו בעמדת השוטינג נותן שני סלים בדקה האחרונה מחצי מרחק מול הגנה של שחקן חוץ עם הגנה מעולה שנינו באותה גישה והוא שולט במשחק לכל אורכו עם אחוזי קליעה יותר טובים בלי למצמץ בכלל... מה,כל זה בגלל שהימרתי שהוא ישחק פנימה? אני לא נורמלי פה או שמשהו ממש לא הגיוני במשחקי ההימורים האלה? סעמק המשחק המעפן הזה...
הא וגם שכחתי לציין שאני מנצח ב4 מצ'אפים מתוך חמש ובאחרון אנחנו די צמודים שיש לי אחוזים יותר טובים לשלוש ממנו במשחק (ועליתי פנימה לעזאזל) ,בציון הכללי בבאזר מנג'ר קיבלתי 144 והוא 124 (ציון שלם יותר בציונים כלליים) ושהמאמן החליף שחקנים בלי קשר להוראות (מבחינת זמני חילוף) ועליתי סטריקלי פולוו דפף צ'רט! פקין הזוי
ושלא תבינו לא נכון, יש לניקס קבוצה מעולה וכל הכבוד להם על הנצחון אבל רבאק שיהיה קשר למשחק!
Last edited by TrinZ at 1/24/2015 1:21:09 PM