sorry svima što me nije bilo na forumu zadnjih dva, tri tjedna. bio sam na godišnjem, nešto i na moru, a tamo plaže, sunce, more, ograničen internet i žena koja pila...
danas počinje utješni turnir gdje bih bio zadovoljan polufinalom. sve ispod je neuspjeh. danas su na redu švedi koji imaju iza sebe neke dobre rezultate, ali ipak uz ozbiljan pristup nebi smjelo biti problema. ent je visok, prednost domaćeg terena i bolja forma bi trebali biti dovoljni za prolaz. nakon njih bi nam trebali doći slovaci, a dalje neću razmišljati da mi se ne razbije o glavu...
mijo je bestija i uvik ce biti bestija... i sramota vas moze biti da jednu od najvecih legendi nase bb repke spominjete u ikakvom negativnom kontekstu, a kamoli da ga usporedjujete s rupom... iako ni meni nije jasno kako nam on idalje moze biti starter.
Mijo je jedan, jedini i neponovljiv i kao takav, dok je u formi, kod mene će uvijek biti starter...sve dok ga neki od ovih mlađih ne prepiša, a to se neće dogoditi još neko vrijeme.
ovaj tjedan je isto bio slab što se zelenjava tiće, samo tri (Padovan, Grbeš i DaSilva) s time da su prva dva napredovali u ID-u. ja bi rađe OD, al dobro je i ovo...nadam se boljem sljedećem treningu