pa do sad je kupio jednog mog igrača...ovo je sad drugi...i sad je sve to sumnjivo ...dobro nagovoril sam ga da kupi mog igrača...priznam...ali zakaj je to nečasno nagovoriti nekog da bida na tvog igrača.....kaj očete reći da ja imam 5 ekipa pa ih vodim...i stavio sam tanga od 1000...i na njega je bidnulo preko nekoliko igrača....ja sam priznal davno da pomažem ljudima i da mi ljudi za to naprave uslugu.....i bidnu na mog igrača..tj rani bid mi daju...mogel je bidnuti na njega prošli tjedan kad je bio 1,2 milje ...nije ..jer mi je rekao da mi da najviše milju za njega ..jer njemu takav igrać bu dobro došao ...a i njegova trenutačna procjena je od 1 milju do 1,5 milja ...jedino kaj je povrijeđen....
a ak vama smeta kaj sam ja dobar sa mnogim ljudima pa im pomažem , pa zato oni meni vrate na način da kupe nekog mog igrača, i to ispod tržišne vrijednosti ...slobodno me prijavite....ako nađu i jednu sumnjivu stvar neka me odmah izbace iz igre..ja sam za to odmah....ali taj moj frend slovenac je 2 u 3 slovenskoj ligi..i tang bu mu omogućio ulazak u 2 ligu ...i još ga bu kupio ispod cijene...a možda i nebu još je cijeli dan do kraja bidvara a kak su cijene centara drastično porasle...možda tang na kraju i ode kod nekog drugog za veće pare.....
a velim ak vi sumnjate na mene da imam nekoliko ekipa ...slobodno me prijavite...jer ako ih imam zaslužio sam da me izbace iz ove igre ...
a ti meni samo reci ko to u ovoj našoj 2-2 ligi trenira igrače nekoliko sezona i onda proda svoje igrače za siću.....
a koje sam ja to igrače prodao za neku basnoslovnu cifru.....i tang je kod mene sezonama i platio sam ga 2 milje i sad ga prodajem za milju ...a nadam se da bum dobio više....a što bi sigurno dobio da nije ozlijeđen...
zato vas molim da me prijavite da več jednom skinete tu sumnju sa svojeg srca u mene.....
ali samo mi recite da je grijeh ako nekog uspiješ nagovoriti da kupi 1 ili 2 tvoja igrača ako je u mogučnosti kad ti treba....
i koju ja to prednost stičem pred ostalima ..daj mi navedi jednu moju prednost....
i samo mi nađi jednu zvijer koju mogu kupiti za milju...kad su cijene igrača otišle u nebo ......
evo toliko od mene ...neznam kaj bi još rekel...sve sam priznal...
da ja sam dobar sa mnogima na buzzeru...i pomažem im ...a oni mi vrate uslugom i ako je to grijeh kaznite me i izbacite iz ove igre...tj prijavite me adminima..pa neka oni odrade svoj posao i ako nađu i jednu sumnjivu stvar..neka me izbace iz buzzera...jer stvarno mi je preko glave da se na svaki moj transfer igrača gleda sa sumnjom u prevaru...
jesam li ja kriv kaj ostali nisu tak lajavi ko ja i ne kontaktiraju sa drugim menađerima..i ne pomognu im kad ih nekaj pitaju..
pa svi znate pisati na forumima i družiti se ..pa i vi nagovorite nekog da kupi igrača od vas ja nemam nikakaj protiv.....meni to ne smeta
Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!