Cóż nie będę pisał, z nicków o kogo chodzi ale już w naszym wątku jeden ze skautów napisał, że teraz będzie bardziej namawiał Prezesów na trening tylko dla jednej pozycji itp., my z vinnie_jones'em wrzuciliśmy trochę życia do skautingu (bo rywalizacja pomiędzy skautami jest zdrowym objawem:)) i tyle naszego.
Co do czasu, to chyba jest mój główny zarzut pod adresem wielu akcji które ostatnio się pojawiają, wszyscy koncentrują się na graczach prosto z draftu, a przynajmniej w kontekście kadry seniorów to imho lekkie nieporozumienie, tylko mi nie piszcie po raz setny że Prezes X z graczem Y który zarabia 100k nie da mu treningu boków, bo chyba nadal w kadrze jest patrząc na ilość graczy tylko 18 slotów. A efekty obecnej pracy skautów, w tym twojej, czy kolejnych selekcjonerów U21 widać - jesteśmy na 5 miejscu na świecie w U21.
Wybacz, że po raz trzeci ponawiam pytanie, ale nadal nie uzyskałem odpowiedzi - czemu gracze bez boków mają grać w kadrze juniorów, a Ci z bokami mają być przeznaczeni pod NT? Czy twoim zdaniem taka kadra ma szanse na powodzenie?