o kad vi več nečete, ja bum nakon uobičajenog druženja sa kumom nakon mog povratka sa Raba sa kratkog ali slatkog godišnjeg da vam ja bacim prognoze , kad je dikac već u Zadru, i nemre se spojiti na internet , a kuki je lijen toliko puno pisati, on je samo za kratke komentare , kolega zola je u banani i neče niš komentirati a igrači mu ulaze u repku , nebi se ni sa tim pohvalio.A O DRUGOJ KONFI DA NE PRIČAM DOŠLI NOVI ALI NI ONI NISU NIKAJ BOLJI OD starih, ovo je radi pive velika slova neda mi se prepravljati, a sad komentar idučeg kola............he,he
3.4.2010 18:00:00-----bodulsky----------------------------ZG-Nomads po meni to nomad bez greške dobiva ipak je on majstor korupcije , i kriminala, sinoć se več bilo sa sucima na večeri i dale sevelike akontacije da bi sudili pravedno za nomada,he,he
3.4.2010 18:00:00-----Jadranka Kosor--------------------Canibals ---i ovo bu jadranka dobila bez greške još bu i prvak a bot , stara nomadova prijateljica
3.4.2010 18:00:00-----jugoplastika za sva vremena------CRVENI YORK ---to če biti derbi kolamislim da bi i jedan i drugi mogli dobiti, ali ipak laganu prednost dajem yorku zbog domačeg terena
3.4.2010 18:00:00-----Philly Soul-------------------------KK Jugoplastika ---dikac bu tu upisao još jednu pobijedu i to igrajuči laganicu da pokaže ko je pretendent na prvo mjesto u ovoj sezoni, i gazda u ligi
a je me kum zaribal jedva je čekal da se vratim sa mora odmah ajmo na jedno piče i ko obično tak sam se umoril da nisam ni laptop vidjel, pa nisam ni komentare sinoč mogao napisati, ja se ispričavam ali evo danas sam to ispravio
3.4.2010 18:00:00-----dugave-----------------------------KK ENDURO----mislim da sam ja u laganoj prednosti, ali s obzirom da on trga po ugledu na nomada, svašta je moguče , iako imam i bolju formu igrača i veči ent i bolje igrače, pa se nadam da bu to druga pobjeda u lizi............
ajmo dugaveeeeeeeeeeeeee
Last edited by marijoh (NTscout) at 4/3/2010 4:37:15 AM
Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!