BuzzerBeater Forums

Hrvatska - III.5 > Da li ima živih

Da li ima živih

Set priority
Show messages by
From: Gusarče

This Post:
00
17667.73 in reply to 17667.72
Date: 4/9/2009 3:44:36 AM
KK Srce
III.1
Overall Posts Rated:
77

neznam bas, ali ti bi to trebo znat da uvijek dobijes na pocetku jednog dobrog igraca koji nesto valja i vrijedi.. e to je kod mene bio taj..

samo mi još reci kako ja nisam dobio takovog igrača... dobio sam dvije superzvijezde, jednog od 32god i jednog od 19 koji nema skilove... za tog od 32 sam dobio cijelih 12 tisuća... ovom drugom sad piše ako ga prodam da vrijedi od 100 do 200 tisuća. najbolji po vještinama kog sam dobio je grijač klupe po potencijalu što ti opet govori da je mogao otići za nekih 150 tisuća, imao je 4 skilla na dobar, ali samo dva za njegovu poziciju na terenu.
Igrač koji ima tri skilla za svoju poziciju vrijedi oko 250 tisuća, a takvog nećeš dobiti na početku. To ti je dovoljno.
Valjda kužiš da te GM-ovi još nisu vidjeli, te tvoje transfere i da zato nisi još baniran. A možda i znaš netkog od njih pošto si dugo ovdje pa se šlepaš.

Old School Basketball je tvoj drugi tim, a kolika si varalica govori i podatak da si i drugog igrača kog si dobio sa timom na početku prodao, ovaj puta ne za 450 tisuća, već za 516 tisuća... to se nije moglo utrenirati, brzo skaču skilovi izdržljivosti i slobodnjaka, a ostali ne.

Kupio si Mitju Nanuta za 208 tisuća, a onda ga prodao dva mjeseca kasnije za 867 tisuća... to ti je božićnica vjerujem... pošto je bilo 25.12. A kupio ga je njemački tim... opet ili si imao netkog u Njemačkoj da ti otvori taj klub...

A što je taj klub SV Sukow e.V. učinio... prodao je cio svoj tim ali po normalnim cjenama, a onda kupio za 520 tisuća Weynena koji ima 25 godina, znači vještine mu nisu mogle padati, a onda ga prodao za 197 tisuća... to je varanje. I iza toga za 867 tisuća kupuje Nanuta od tebe...

Varaj ti sam sebe... jedini tvoj problej je što će te sad svi iz lige koji ovo pročitaju prijaviti za varanje, jer svi igraju pošteno, kontrolirao sam osim tebe. A ti još i pišeš o svojim varanjima na forumu umjesto da si šutio... samo kad vidim momčad protiv koje moram igrati, a ima toliko igrača sa visokim plaćama jasno mi je o čemu je riječ.

From: n00bs

This Post:
00
17667.74 in reply to 17667.73
Date: 4/9/2009 5:17:15 AM
Overall Posts Rated:
99
wahahhahahahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahhahahahaha
odi pitaj lika koji je kupio mitja nanuta na sta lik lici?
moj najbolji pg kojeg sam imao, ali s tobom se ne vrijedi raspravljat, kao prvo ja se ne slepam, kao drugo ne poznam nijednog GM kao trece pogledaj si na help za poetnike kako se streniraju igraci pa mi tu nesto seri..
Prema tim tvojim rjecima onda svatko moze otovir klub negdje drugdje i varati sto ja ne radim.. daj ajde pocetnik si i nemoj mi sad tu srat..
Nego vi neznate sakupljat pare, pogledaj koliko sam prodo igraca za ovog SG PETORICU a onog sf sam kupio za 500k jer ocito nije bilo puno ljudi na trensfer listi...
Ja ne pricam o svojim varanjima nego samo govorim da sam bio varao i da su me ulovili i izvuko sam pouku i DA VISE NE VARAM!

ajde ti meni reci kako ti treniras svoje igrace????? kao prvo moraju svi imat najbolju formu, kao drugo treniras JEDNOG igraca a ne njih 5 i to ga treniras cijelu polusezonu da bi nesto valjalo, kao trece ne donosi ti svaki skill isto para i istu placu, to si dosada trebao znat jer ipak si u trecoj lizi..

a ti pisi sta god ocees... i dalje budi uvjeren da ja varam i da sam otvaram klubove po svijetu kako bi prodavo igrace LOL hahahahhahahahahahhaa no coment..

This Post:
00
17667.75 in reply to 17667.74
Date: 4/9/2009 6:25:21 AM
KK Srce
III.1
Overall Posts Rated:
77
prvo se upristoji a da varaš, a varaš bez daljnjeg...
uhitiće te pa će bit plakanja...

Nisi početnog igrača mogao utrenirat za tjedan dana od kad si dobio tim???
To je nemogućno, a prodao si ga za 450 tisuća...
Sad će te ionak svi prijaviti iz ove lige samo za to... imaju u meniju alati opciju prijavi varanje, unesu tvoj ID 41018 i gotovo

Da si čitao upute i pravila, vidio bi da ti početni igrači koje dobiješ uz momčad vrijede do 150 tisuća.

A za otvorit klub u inozemstvu i nije potrebno neko znanstvo...možeš i upoznat netkog na forumu ko će ti naparvit tu uslugu.

This Post:
00
17667.76 in reply to 17667.75
Date: 4/9/2009 8:20:50 AM
Overall Posts Rated:
99
ye ye samo se ti tjesi jer si nob i neznas igrat ko ja..
prijavi me slobodno.. hahha
koda ces nesto postici time... hahhaha

Edit: igraca sam prodo jer je bio dobar nisam imao sta utreniravat, kada gm pita onog ko ga je kupio vidjet ce da ne varam.. stoga pozz samo se tjesi..

ko ce me prijvaljivat ostali igraci ne izmisljaju toplu vodu kao ti nego su korektni a ti tu samo glumis nekog znalca koji pise gluposti..

nemoj mi vise nista pisat zivciraju me ljudi kao ti kada bezveze se prave pametni

Last edited by n00bs at 4/9/2009 8:28:37 AM

This Post:
00
17667.77 in reply to 17667.76
Date: 4/9/2009 10:36:22 AM
KK Srce
III.1
Overall Posts Rated:
77
i varalice živciraju one koji igraju pošteno...

zašto nitko od nas nije dobio igrača te kvalitete na početku?
Zato što to nije mogućno, najbolji koga dobiješ sa timo vrijedi oko 150 tisuća.

This Post:
00
17667.78 in reply to 17667.77
Date: 4/10/2009 7:17:09 AM
Overall Posts Rated:
99
hahahha 150k???????? xD xD xD
fakat se vidi da ne ides po forumima.... ahahhaha pogledaj malo noobe po stranim forumima imas korisnika koji su dobili 19 god hall of famere i ti sad meni tu nesto pametujes... ti si dobio lose igrace jer nisi imao srece i sad tu glumis nesto..
daj ajde pametniji si dok sutis..

EDIT:
pogledaj si za koje sam sad pare prodao igrace, jel i to varanje???????

Available cash after bids: $ 1 929 542
odi me brzo prijavi za nevaranje!!!! hahahahhahaah

Last edited by n00bs at 4/10/2009 7:21:44 AM

This Post:
00
17667.79 in reply to 17667.78
Date: 4/10/2009 8:34:51 AM
KK Srce
III.1
Overall Posts Rated:
77
to što ti netko piše po forumim ne znači i da je točno, sa sigurnošću ti kažem da su svi novi timovi jednaki po kvaliteti. I sam razmisli kakovog bi imalo smisla da netko dobije bolje, a netko lošije... razlike su samo ako doiješ tim u drugoj ligi i ako dobiješ tim u trećoj ili ako dobiješ u četvrtoj. Tim iz više lige će doista dobiti bolje igrače, to je točno... ali ti si dobio tim u trećoj, kao i ja...

A tebi bi bilo pametnije da ušutiš.

Nisu ti svi transferi upitni, već samo neki. Ovaj poslednji je moguć, dugo je igrač kod tebe, možda ako si uzeo 100 tisuća više nego što realno vrijedi, ali ne mora biti. I ovaj koga sad prodaješ vrijedi milijun, ali ne više od toga...

This Post:
00
17667.80 in reply to 17667.79
Date: 4/10/2009 9:25:01 AM
Overall Posts Rated:
99
ono sta ti pise na forumima su stvarne price jer imas ID-ove od igraca i sve evo jos jedan dokaz da ne ides po forumima stoga schhhhhhhh... dok te netko nije cuo..

I netko dobije bolje igrace a netko losije i ima smisla, bilo bi glupo da svatko dobije isti tim sa istim igracima, ovako se netko mora vise trudit a netko manje, evo ti npr. uopce se ne trudis, raspravljas se samnom tu na forumu a igrace ti nijedan nema placu vecu od 10k sve neki solidni igraci za trecu ligu, za mene se ne brini ja cu jos ove sezone mozda otic ligu gore a ti neces bar jos 3 sezone sa ovakvim igracima....
stoga gledaj svoja posla, i ucini nesto sa svojim timom, a nemoj pisat gluposti okolo..
Oces ti mene vec jednom prijavit, jos ces dobit kaznu za lazno prijavljivanje..
hahaha

Last edited by n00bs at 4/10/2009 9:25:12 AM

This Post:
00
17667.81 in reply to 17667.80
Date: 4/10/2009 10:07:20 AM
KK Srce
III.1
Overall Posts Rated:
77
ne postoji kazna za lažno prijavljivanje, svatko ima pravo prijavit, možeš i ti mene prijavit ako misliš da varam, nitko ti ne brani.

nemogućno je poslije jedne sezone imati tako skupe igrače, a da igraš pošteno...samo Trogir ima jednog takvog igrača, a on je došao iz druge lige...

To nije u sportskom duhu, mislim i da je pisalo u uputama i pravilima da svi dobijaju jednake timove na početku, ne iste igrače, ali jednake timove po snazi. Nitko ne bi igrao ako bi netko bio favoriziran na početku.

Što se mojih igrača tiče, dečki upravo igraju osminu završnice kupa, dakle među 16 najboljih u Hrvatskoj... dalje nećemo moći pošto idemo u goste prvaku Alboni, koji gubi utakmice samo u BB Ligi Prvaka.

Ako već hoćeš ići u višu ligu, što gubiš tekme? Navijači ti ne dolaze, nemaš prihoda od ulaznica... zar ne vidiš da i ne znaš šta pričaš... znaš samo da varaš... a posle kad te baniraju pitaćeš kako ste me uhitili...

Last edited by Gusarče at 4/10/2009 10:08:33 AM

This Post:
00
17667.82 in reply to 17667.81
Date: 4/10/2009 11:22:34 AM
Overall Posts Rated:
99
hahaha neam prihode od ulaznica???
daj mi pogledaj arenu, koliko je i koliko mi ljudi dolazi na tekmu...
daj ajde pogledaj koliko transfera imam i kako je onda nemoguce??

This Post:
00
17667.83 in reply to 17667.82
Date: 4/10/2009 12:01:41 PM
KK Srce
III.1
Overall Posts Rated:
77
imaš posjetu od 4,5 tisuće na 6 tisuća mjesta... to ti je 25% praznih tribina... ni lože nisi rasprodao... pogledaj moje cijene ulaznica pa uporedi.
Kada po treći puta budeš počinjao, igraj pošteno, može se kupiti pametno jedan igrač,pa se cijelu sezonu on trenirati i onda prodati za oko milijun, to znam i ja, ali ne može se prodati igrač kog si dobio sa timom poslije tjedan dana za 450 tisuća.
Stoji i to da ako nije sa istog IP-a, da će ti samo oduzeti novce...

Ti si razradio taktiku varanja putem tih transfera i dosta više o tome, rekao sam ti već kad će te banirati, kad im zasmetaš... znaš ako bih ja sad nekim čudom izbacio Albonu iz kupa pregledali bi mi i osobnu iskaznicu... a ne samo transfere...

Advertisement