Nie ma nic przeciwko braniu w konkursie. Ale chodzi o to, że kadra jest nieetycznie wykorzystywana do reklamowanie zawodnika jako kadrowicza. Jakoś inni zwycięzcy nie są na TL-u...
To, że zawodnik ma grać bo wygrał konkurs, to nie znaczy, że ma wisieć dniami na TL-u z reklamą w postaci flagi.
Skille zawodników na forum były pisane wielokrotnie. Nawet swego czasu dawałem linki do takich postów napisanych przez GM-a. Zdobyłem skille twojego grajka bo byłeś nieostrożny i tyle, nie będę uświadamiał gdzie popełniłeś błąd ;-) Wiedz, że bezpieczny na włamanie jest tylko komputer odłączony od prądu i zakopany pod ziemią w elektromagnetycznie szczelnej osłonie ;-)
blle blee blee nie będę się z Tobą przerzucał
Cały czas się przerzucasz ;-)
A złapany na kłamstwie odpisujesz blebleble ;-)
Fakty są takie, że złożyłeś Leszkowi obietnice o wycofaniu się z wyborów. A następnie po złożeniu tej obietnicy jednak się zgłosiłeś wieczorem ;-) Czyli złamałeś obietnice, tyle jest warte twoje słowo ;-)
Natomiast ja informację o tym, że się zgłaszałeś, to za jednym razem otrzymałem na maila, a za drugim razem przeczytałem na forum, bo ktoś szybko zauważył i o tym napisał ;-)
Kłamiesz także twierdząc, że handlowałem jakimiś bazami. Zawsze je dawałem za darmo. Oczywiście są osoby za to wdzięczne mi za tą przysługę, ale daleko, żeby nazwać to handlowaniem. Jak w tramwaju ustąpię miejsca staruszce to też nie znaczy, że handluję miejscami siedzącymi ;-)