Заех страна в изборите за национален треньор,не подозирах че това ще ескалира в настоящото положение. Стоя зад думите си,че се опитах да бъда дипломатичен. Както с теб,така и с Наско и Нико.Ако искате отречете,но няма промените,това което направих. Това,че се получи огромно разминаванев мненията след тези избори,не е само моя вина.Пределно ясно е че сегашният национален треньор не е одобрен от половината потребители,защото тези потребители са "егидата" на Нико и Наско. Аз имам собствено мнение и не се кланям сляпо на даден човек,идея или каквото и да било.
Колкото до чата в скайп,след като разруших първия,защо да ме включвате във втория? Това беше пределно ясно,а и без това ми се струва,че тези които са останали в чата дискутират други теми,които нямат толкова общо с първочаналтана идея.
"Каквито се събереш такъв ставаш" - станах интригант,за което беше време да напусна чата.Не ми се иска да вярвам,че чата беше само от такива и все още имам надежди,че не сте такива.Дано да съм бил само аз,признавам още веднъж,какво направих за изборите и това няма да се повтори.
За банването още имам много съмнения за методите изпозвани от модовете,да не зачеквам темата "Пакистан",че тя беше много дълга и широка.
Обобщих казусите дето назряха в малкото ни общество,ако ме смятате за проблем,спокойно може да напусна това тихо,спокойно и задружно общество.
Last edited by rustakil at 3/14/2012 12:23:45 PM