E sad imam i ja pitanje,lepo sam stavio da se strogo prati oznacena postava,da se ostane u igri ako bude bilo problema sa licnim greskama i stavio sam trenirca kao startera i prvu i drugu izmenu na pleju i pored toga nije odigrao 48 minuta,vec 46,nije imao 6 LG,sta je potrebno da to sprecim,posto mi je malo glupo,jer imam 3 treniraca,pa ne mogu to da nadoknadim..
E potpuno isti problem sam ja imao pre dosta sezona kada sam pocinjao i trenirao ovog propaliteta
(18190090)Lupao sam glavu i trazio odgovor na pitanje, ali resenja nije bilo. Ni na forumu ko je pokusao da mi to objasni nije uspeo.
Poenta je da igrac nece imati 48+ ukoliko tim vodi u 4/4 sa 20+ razlike i ako taj igrac ima slabiju izdrzljivost bez obzira sto si ti sve lepo podesio ( da bude starter, prva i druga izmena, da se ostane u igri ako ima problema sa faulovima,...) To je jednostavno tako.
Imace 48+ jedino ako nema ko da ga zameni, ili tim gubi ili igra neizvesnu utakmicu.
Ali ako razlika bude 20+, pocne period za rezervne igrace... vrlo verovatno da ce ti trenirac biti zamenjen u 46, 47, 48 min ako nema izdrzljivost. To je mene bas izludjivalo svojevreno. 4 sekunde pre kraja bude zamenjen pa umesto da stoji 48+ stoji samo 48.