Paslaik man ir 6 nulles konta, un gandriz 100k plusa nedelas ienakumos. Ko vel vairak var veleties.
Es lieliski zinu rep, ka tev paslaik ir jau minusi, jo majas speles maksimums ko tu vari nopelnit, es pelnu to summu (un vairak) katru speli. +sastavs tgd pa 100k labaks.
Zel protams, ka tev tikai lai mani apklusinatu, vajag pateret 8 miljonus. Es pa shadu naudu(nedaudz vairak) uzbuveju visu savu sastavu bet redzesim, kas kluses beigas. Varbut uz visiem laikiem...DDD
neaizmirsti, ka tev opju sastavs, es ar opju sastavu vareju uzbuve, bet vienu nopirku , kas savu vertibu uzreiz nezaudes un man loti ieptaikas skilu sadalijumu, drosvien man vinu nevajadzeja, bet iepatikas un panemu
neslepju , man minusi (nedelas bilance), bet atgriezisos uz uzvaru takas un bus ok, jo protams tagad fani nav parak apmierinati ar sniegumu
un es nelielitos, ka pa 8 miljoni sastavu sataisiji
realli no opjoiem tavu sastavu var uztaisit par 5 miljoniem, bet katrs tere savus lidzeklus kaa grib
un man ar joprojam konta skaitlis ar 6 nulem , un pat ja saglabasies minusi, ja gribu uz playofiem vel vienu labu opi panemt varu bez problemam
I`m the nicest person you will know:)