E ovako, ja se izvinjavam sto cesto ispadam iz diskusije, prosto ne mogu biti na forumu svakih par sati... Ispade da me najvise voli Restart

Salu na stranu... Plan treninga je sledeci. Prvo se popunjavaju rupe, ako ih ima previse naslaze se na gomilu drva...
Zatim se prema pocetnim skilovima, visini, potu i kolicini slicnih igraca odredi buduci zadatak u rep. znaci ako igrac ima 193
(43597228) visoke odbrane na pocetku, ima jos 4 slicna igraca, neko se odlucio da pravi beka(dize mu JR) neko klasicnog pleja, neko pravi za LI, ja pravim defanzivca sa jakim ID zbog niskog IS/RB i zato sto nemamo takvog igraca... Matya ti imas i pregled igraca na disku...
Plan treninga je sledeci pre svega idu rupe, zatim idu odbrane! Apsolutno idu odbrane bar do 10, za spolja OD ide do 11-12 za unutra id na 11-12... Zbir da bude sto blizi 20, ako ne i preko... Zatim se poboljsava protok lopte ili se radi unutra/protok do 20 god. Onda se u zavisnosti od visine i namene igraca dodaje JR/JS/IS za bekove/RB/IS za centre... 21 god. pojacavaju se odbrane i po potrebi PAS/IS ili protok lopte...
Uporedi spiskove U21 od 20 god i 21god i saberi zbirove odbrana(ID/OD) zbog toga mislim da ce ova generacija dosta ispastati... Dosta paznje bi posvetio cross treningu i elasticnom efektu pa prema njemu odredio redosled podizanja skilova...
Nivo trenera minimum 5, sve preko je dozvoljeno...

I na kraju i ja bi voleo da izdvojim par specijalaca kao sto je Vilotije u A timu ali ce se to jako tesko desiti... Imam previse iskustva sa skautovanjem.