Момчета дайте малко време на селекционера! Минаха 2 мач и всеки почна да го оплюва каква тактика е направил, кой е сложил да играе и тем подобни. Айде стегнете се малко и не бъдете типичния БЪЛГАРИН, който все е недоволен от нещо (съсипаха с тая държава).
Искам да ти кажа няколко неща и дано поне ти да ме разбереш, защото в повечето от другите вече нямам много надежда. Сега ще се опитам да обясня. И така - изглежда в този форум потребителите са свикнали на тишина и мълчание. И явно поради това, че са свикнали по тоя начин да се случват и да си вървят нещата, ако нещо се пише вече полуавтоматично се възприема като критика, заяждане и негативизъм :)
Аз лично не виждам нито плюене, нито негативизъм, може би лека критика към някои треньорски решения. Това, че се задават въпроси не значи автоматично, че се отправя критика. Това се нарича обсъждане и изясняване на даден въпрос. Фулъм се чуди защо играят играчи с ниска форма и задава въпрос, за да му се изясни. Колкото и да е странно ....чрез коментиране и обсъждане, нещата се изясняват и нещата могат да стигнат до положителна развръзка. Ето, накрая Фулъм разбра Никито и всичко е наред :) Просто не разбирам къде е проблема - явно БЪЛГАРИНЪТ както казва е много тънкообиден, чувствителен на критика и не обича да дава обяснения на никого. За мен е абсолютно смешно как една абсолютно нормална дискусия се приема за плюене и какво ли не :)
Сега ще ти обясня и за себе си по-конкретно, защото като гледам как се възприемат думите ми направо се изумявам :) Аз поне в нито един момент не съм отправял критика, негативизъм, плюене или каквото друго се сетиш относно работата на Никито! Това дето изтъквам двете загуби и че аз също щях да имам две загуби го казвам не понеже критикувам и плюя по Никито, а защото по време на изборите ми разправяха как било невъзможно да се справя едва ли не с това да съм селекционер. Т.е. думите ми са насочени повече към предубежденията и предразсъдъците на другите потребители, но не са били намек към Никито, че трябва да вземе 2 победи или нещо от сорта :) Лично аз наистина щях да изхвърля от отбора играчи, чиито потребители не се стараят играчите им да са във форма. Все ми е едно, че са най-добрите дори и с ниска форма - просто предпочитам да играят в мачовете играчи, чиито собственици ще се кефят, че играчите им са в националния и играят в мачовете. На поляка явно не му пука и при положение, че едва ли ще се класираме и на мен не ми пука особено за поляка и ще предпочета да играе играч на български менажер дето се кефи, че има национал :) Ама това, че съм си изразил мнението НЕ Е КРИТИКА! Странно е, че човек да си изрази мнението се смята за критика ........ просто казвам какво бих направил аз, а пък Никито сам си решава каква да бъде неговата стратегия и на какви играчи да разчита :) А пък това дето му казвам да внимава, че ако падне под 25% ще дойда аз ....първо е по-скоро шега и закачка, и второ реших да го използвам да го мотивирам да постигне по-добри резултати, понеже всички много ги е страх от мен като евентуален селекционер, така че реших да използвам тоя страх с цел повече мотивация и желание за победи :) На мен оценката ми на страницата на националния отбор към Никито още е положителна и с това приключвам монолога.