Elég lett volna annyit írni, hogy negyed osztályosként nem támogatom, hogy mentor legyél mert előbb bizonyíts egy-két feljutással.
üdv.
M.
szerintem semmi köze sincs annak, hogy ki 4. osztos és ki nem ahhoz, hogy rá merek-e bízni egy tanulót (vannak 4. osztos mentorok is) mint ahogy ahhoz sem, hogy hány szezont nyomott le.fejből tudok 5 olyan felhasználót mondani, aki a 10+ szezonját játsza itt, és sose mernék egy tanulót rá bízni.tudtam mit miért mondok csinálok, és úgy érzem a stílusom nem lekezelő volt, csupán az igazat írtam le, és próbáltam jó szándékkal egy kritikát megfogalmazni.a kritika mindig fájó ezt tudom jól, és ezt szúrtam el.nem tisztem.de valamit írnom kellett, hogy miért nem tartom jó ötletnek.jól tudtam, hogy nem most kezdte, azt is tudtam, hogy régi motoros, nem értem miért gondolja mindenki azt, hogy nem voltam 150%-ban képbe azzal kapcsolatban amit leírtam.mindenki azt hiszi, a levegőbe pofáztam, pedig most is bármikor merem vállalni azt, hogy 4x jobban képbe vagyok a csapatával mint pl. te!köszönöm, hogy a rossz napod heted hónapod rajtam töltöd ki, és sikerült egy ilyen lófos hét kezdést előidézni nálam.eddigi munkám méltó gyümölcse volt ez.kinek van erre szüksége szerinted?legközelebb meg inkább menjen a privibe egy k.. a.. te ...., mert ez így jobban szíven vert, mintha utolsó ... módon privátba leírtad volna a dolgot.mert ugyebár akkor privátba lehet védekezni, nem mindenki szeme láttára, és nem harapódzik el a dolog ennyire!
remélem a témát lezárhatjuk ezzel.nem kívánok reagálni másra.eléggé ki vagyok már ettől is.