BuzzerBeater Forums

Hrvatska - II.2 > sezona 16 part due

sezona 16 part due (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
184679.730 in reply to 184679.729
Date: 6/1/2011 11:26:07 PM
Overall Posts Rated:
10361036
valjalo bi ić leć pomalo
jel moguće, od 23.55 niti jedan post (osim moja 2)
šta se događa, jeste bolesni?)))

Last edited by Starosta (NT coach) at 6/2/2011 8:31:55 AM

This Post:
11
184679.731 in reply to 184679.730
Date: 6/2/2011 1:09:21 PM
Overall Posts Rated:
306306
Kao trgaju se za Tangića...
Trgaju se ovi Mariolini slovenci...

Jebate već napamet znam...da bu kk celje bidalo za njegovog igrača, i to par dana prije isteka...da si čovjek stigne zamjenu nači.

Ali nema on veze sa tim...pih...sramota...
Nisam znal su poštari tak nečasni ljudi...

Last edited by Nomad at 6/2/2011 1:09:43 PM

This Post:
00
184679.732 in reply to 184679.731
Date: 6/2/2011 1:45:35 PM
Critters
II.4
Overall Posts Rated:
48134813
Dobro je, i ovaj tjedan mi se potrefila trening minutaža...3x48+...još da bude koja zelena sutra, fešta...=)))

Evolucija Ide U Pogrešnom Smjeru...
This Post:
00
184679.733 in reply to 184679.730
Date: 6/2/2011 1:47:55 PM
Critters
II.4
Overall Posts Rated:
48134813
valjalo bi ić leć pomalo
jel moguće, od 23.55 niti jedan post (osim moja 2)
šta se događa, jeste bolesni?)))

Ma imal sam susret s ekipom iz osnovne škole...imamo godišnjicu mature 10.06. pa treba vježbat da ne dođemo nespremni na toliko alkohola...=)))

This Post:
00
184679.734 in reply to 184679.733
Date: 6/2/2011 1:55:18 PM
Critters
II.4
Overall Posts Rated:
48134813
Udruga i Marabunti su prošli dalje u kupu...bravo dečki...sretno s ždrijebom za iduće kolo...=)))

This Post:
00
184679.735 in reply to 184679.731
Date: 6/2/2011 2:00:09 PM
Overall Posts Rated:
10361036
opet moćno celje u pitanju

This Post:
44
184679.736 in reply to 184679.731
Date: 6/2/2011 2:01:17 PM
Overall Posts Rated:
294294
moram se sloziti s Nomadom...mene prodaja tangica ne dira (tj indirektno dira i mene), ali je li to stvarno posteno prema ostalim ekipama u ligi II.2? ta ozljeda je mogla na kraju promjeniti poredak u tvojoj konferenciji, a u najblazem slucaju ekipe iz tvoje lige treniraju igrace sezonama i ne mogu ih prodati za te novce...a ti onda od tog miljuna opet dovodis neke zvijeri i tako stvaras prednost pred ostalima u tvojoj ligi koji dobiju sicu za neke igrace koje su trenirali nekoliko sezona...i onda ne mogu dovesti igrace kao tvoje

znas da te ljudi nece prijaviti jer si ti "dusa" nase buzzer zajednice, ali sljedecu tekmu igras s Valerosijem s kojim si u dobrim odnosima i realno bez Tanga bis lagano mogao izgubiti...sta bi Valerosi trebao reci na to? stalno se na forumima gura spika da ekipa na buzzeru suradjuje uz dobru zajebanciju, ali ovo sta ti radis nije ni jedno ni drugo...

koliko god ja volim ovu igru, ovo je za mene igra pa mi nije u interesu se svadjat ili prijavljivat ljude, ali molim te drzi se onda jednog nacina igranja igre, a ne setanja sa jedne strane na drugu kako tebi odgovara

This Post:
00
184679.737 in reply to 184679.734
Date: 6/2/2011 2:14:32 PM
Overall Posts Rated:
155155
hvala....

This Post:
00
184679.738 in reply to 184679.737
Date: 6/2/2011 2:47:40 PM
Critters
II.4
Overall Posts Rated:
48134813
Opa, i obojca ste izvuklji protivnike koji jesu jači, ali nisu prvoligaši, pa su teoretski prolazni...i s obzirom da su svi ostali dobili prvoligaše za protivnike još ste jako dobro prošli...=)))

This Post:
00
184679.739 in reply to 184679.736
Date: 6/2/2011 3:02:57 PM
Overall Posts Rated:
22452245
pa do sad je kupio jednog mog igrača...ovo je sad drugi...i sad je sve to sumnjivo ...dobro nagovoril sam ga da kupi mog igrača...priznam...ali zakaj je to nečasno nagovoriti nekog da bida na tvog igrača.....kaj očete reći da ja imam 5 ekipa pa ih vodim...i stavio sam tanga od 1000...i na njega je bidnulo preko nekoliko igrača....ja sam priznal davno da pomažem ljudima i da mi ljudi za to naprave uslugu.....i bidnu na mog igrača..tj rani bid mi daju...mogel je bidnuti na njega prošli tjedan kad je bio 1,2 milje ...nije ..jer mi je rekao da mi da najviše milju za njega ..jer njemu takav igrać bu dobro došao ...a i njegova trenutačna procjena je od 1 milju do 1,5 milja ...jedino kaj je povrijeđen....

a ak vama smeta kaj sam ja dobar sa mnogim ljudima pa im pomažem , pa zato oni meni vrate na način da kupe nekog mog igrača, i to ispod tržišne vrijednosti ...slobodno me prijavite....ako nađu i jednu sumnjivu stvar neka me odmah izbace iz igre..ja sam za to odmah....ali taj moj frend slovenac je 2 u 3 slovenskoj ligi..i tang bu mu omogućio ulazak u 2 ligu ...i još ga bu kupio ispod cijene...a možda i nebu još je cijeli dan do kraja bidvara a kak su cijene centara drastično porasle...možda tang na kraju i ode kod nekog drugog za veće pare.....

a velim ak vi sumnjate na mene da imam nekoliko ekipa ...slobodno me prijavite...jer ako ih imam zaslužio sam da me izbace iz ove igre ...

a ti meni samo reci ko to u ovoj našoj 2-2 ligi trenira igrače nekoliko sezona i onda proda svoje igrače za siću.....

a koje sam ja to igrače prodao za neku basnoslovnu cifru.....i tang je kod mene sezonama i platio sam ga 2 milje i sad ga prodajem za milju ...a nadam se da bum dobio više....a što bi sigurno dobio da nije ozlijeđen...

zato vas molim da me prijavite da več jednom skinete tu sumnju sa svojeg srca u mene.....

ali samo mi recite da je grijeh ako nekog uspiješ nagovoriti da kupi 1 ili 2 tvoja igrača ako je u mogučnosti kad ti treba....

i koju ja to prednost stičem pred ostalima ..daj mi navedi jednu moju prednost....

i samo mi nađi jednu zvijer koju mogu kupiti za milju...kad su cijene igrača otišle u nebo ......

evo toliko od mene ...neznam kaj bi još rekel...sve sam priznal...

da ja sam dobar sa mnogima na buzzeru...i pomažem im ...a oni mi vrate uslugom i ako je to grijeh kaznite me i izbacite iz ove igre...tj prijavite me adminima..pa neka oni odrade svoj posao i ako nađu i jednu sumnjivu stvar..neka me izbace iz buzzera...jer stvarno mi je preko glave da se na svaki moj transfer igrača gleda sa sumnjom u prevaru...

jesam li ja kriv kaj ostali nisu tak lajavi ko ja i ne kontaktiraju sa drugim menađerima..i ne pomognu im kad ih nekaj pitaju..

pa svi znate pisati na forumima i družiti se ..pa i vi nagovorite nekog da kupi igrača od vas ja nemam nikakaj protiv.....meni to ne smeta

Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!
This Post:
00
184679.740 in reply to 184679.739
Date: 6/2/2011 3:57:49 PM
Overall Posts Rated:
294294
kao sta sam vec rekao ovo je igra i ja ne mislim nikoga prijavljivati, pogotovo jer nismo u istoj ligi

a drugo, ja vjerujem da imas samo dugave ekipu, ali i ja bi mogao nagovorit 10 ljudi iz drugih drzava(poznajem ljude sa svih strana) da naprave buzzer account i da im ja preprodajem igrace koje sam kupio...bi li to bilo fer?

Gert-Jan Vriezema Prodan KK Rudar Trbovlje
Damien Houzet Prodan KK Rudar Trbovlje
Thomas Karapialis Prodan KK Celje-Ravne
Ljubo Arlović Prodan KK Celje-Ravne
Tan Renlong
Trenutna ponuda: $ 1 000 000 od KK Celje-Ravne
Licitacija završava: 3.6.2011 23:05:15

bio je i onaj kk porec ali pustimo njega

ne mora biti basnoslovna cifra da bis stekao razliku i male cifre se nakupe pa naprave razliku
i da ti kupis jednu kvalitetnu zamjenu s tih nekoliko stotina tisucica zarade moze biti presudno...pitaj starostu zasto je izgubio u finalu prosle sezone, falila mu je jos jedna ili dvije kvalitetne zamjene koje je jugoplastika imala...

za tu milju mozes naci novog tanga ali neozljedjenog :) sto u konacnici moze biti pobjeda ili dvije vise, pa onda u playoffu ugrabis bolju poziciju nego sto bi stvarno ulovio...i tako dalje

i zadnje, to sto ti njima das par savjeta (ili puno savjeta) pada u vodu ako ti njega zaj..es i nagovoris da kupi nekog tvojeg...ne mozes mi reci da si ti u tom nagovoru 100% objektivan da je tvoj igrac bas taj...

nisam se htio svadjati, ali sam htio vidjeti kako ti gledas na to...jer je ovo u mojim ocima u najmanju ruku neposteno...kao i svi drugi cilj ti je probiti se u prvu ligu (i od Vicka napraviti zvijer) ali ne vidim tu zadovoljstinu ulaska u prvu ligu ako to nisi svojim sposobnostima stekao...ja se ne bi dobro osjecao, dokazao bi sam sebi da nikako drukcije ne mogu u prvu ligu i u sustini da nisam dovoljno dobar igrac da to napravim bez ovakvih sranja...i vidim da se vecina suzdrzava od komentara upravo jer si sa svima dobar, a ako su ti vec svi ti tvoji prijatelji zažmirili na tvoje prodaje igraca jednom,dvaput,triput...mislim da cetvrtog i daljnjih ne bi trebalo biti...da pokazes kako ipak cijenis tu kolegijalnost koju su oni pokazali ne radeci ti probleme...

Advertisement