Φυσικά μόνο ελληνικό πλήρωμα και δεν κατανοώ το τί εννοείς καλύτερες προϋποθέσεις. Φορολογία; Είπα ότι γενικότερα θα δώσεις κίνητρα με χαμηλότερους φορολογικούς συντελεστές και βάση αυτών θα κινηθείς, άρα με αυτό το δεδομένο δεν θα υπάρχουν καλύτερες προϋποθέσεις.
Το παραεμπόριο, φίλε μου, αν δεν το γνωρίζεις είναι 20 δις € / χρόνο. Εντάξει, είναι μικρό για σένα, όταν η δόση του Μνημονίου είναι 15 δις €. Αν γίνουν σωστές επενδύσεις και πάλι δεν είναι σίγουρο ότι οι πτυχιούχοι θα βρουν δουλειά, διότι οι περισσότερες επιχειρήσεις πλέον προτιμούν να πάρουν έναν απόφοιτο Λυκείου ή ΙΕΚ και να τον εκπαιδεύσουν -πληρώνοντας τον φυσικά πολύ λιγότερο από έναν πτυχιούχο- πάνω στο αντικείμενο της δουλειάς. Τέλος, είναι ευκολότατο να βρεις ποιοί μπήκαν με "φωτογραφικά" κριτήρια στο Δημόσιο και να τους διώξεις, απλά κοιτώντας τα ΦΕΚ με τις προκηρύξεις και τις προσλήψεις. Άρα θα καούν μόνο τα ξερά. Σε αυτό που συμφωνώ εντελώς μαζί σου και με τον sugar είναι το σταθερό φορολογικό πλαίσιο. Προσθέτω επίσης και την χιλιοακουσμένη έκφραση "πάταξη της γραφειοκρατίας", διότι με αυτά που βλέπεις στις δημόσιες επιχειρήσεις και στα ταμεία, νιώθεις λες και είσαι στον καιρό του κομμουνισμού, ενώ είσαι ενταγμένος καθαρά στον δυτικό τρόπο οικονομίας. Αυτά.
Υ.Γ. Λες για τεχνοκράτες, είσαι σίγουρος ότι υπάρχουν τέτοιοι στο ελληνικό κράτος :):):):):) ;;;;
Υ.Γ. Μην φέρεσαι στους άλλους, λες και είναι είτε ηλίθιοι, είτε κατώτεροι. Και δίκιο να έχεις κάπου, το χάνεις. Άσε που είναι άσχημο, διότι δεν δείχνει σωστό τρόπο συμπεριφοράς. Με εκφράσεις του τύπου "δυστυχώς δεν κατάλαβες τίποτα από το παράδειγμα που έδωσα. οπότε θα το κάνω πενηνταράκια γιατί μάλλον πολλοί δεν κατάλαβαν γιατί έδωσα αυτό το παράδειγμα" ή "ο δημήτρης μάλλον θέλει να κάνουμε τη δουλειά της κυβέρνησης. τα έχει μπλέξει λίγο τα πράγματα" δεν δείχνεις συνομιλητής σοβαρής συζήτησης, αλλά μάλλον μιας συζήτησης που στο τέλος θα κάνεις τους άλλους να αποχωρήσουν.