BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Φαρισαιοι...

Φαρισαιοι...

Set priority
Show messages by
This Post:
00
213465.75 in reply to 213465.74
Date: 3/30/2012 1:16:58 PM
Αφροδίτη Ζωγράφου
IV.15
Overall Posts Rated:
337337
Τόσα άλλα υπάρχουν για να κλείσει άλλωστε .......

This Post:
00
213465.77 in reply to 213465.76
Date: 3/30/2012 3:51:05 PM
Overall Posts Rated:
3030
Aν και λιγο καθυστερημενα θα γραψω και εγω την αποψη μου στο φορουμ. Την προσοχη μου τραβηξε το θεμα στο Facebook και για να πω την αληθεια εχω σκεφτει να ζητησω απο τον αντιπαλο μου να παιξουμε χαλαρα, ωστοσο με απετρεψε το γεγονος οτι νομιζα πως αν με επαιρναν χαμπαρι οι GM θα με εκλιναν. Απο οτι βλεπω δεν θα ειχα κανενα προβλημα.... Για την χαλαρη διαθεση τωρα. Ασχολουμε με το BB απο σαιζον 14.Με την ομαδα μου εχω καταφερει πολλα πραγματα σε μικρο χρονικο διαστημα χωρις "αμοιβαιες χαλαρες". Πιστευω πως αυτες οι συνενοησεις δεν θα επρεπε να συμβαινουν καθως αυτο ειναι αδικο για τις υπολοιπες ομαδες. Δεν θα πρεπει να καταργηθει η χαλαρη διαθεση ομως καθως ετσι ομαδες με λιγο χειροτερο ροστερ απο αλλες αλλα με σωστη διαχειρηση ενθουσιασμου μπορουν να καταλαμβανουν καλυτερες θεσεις. Σιγουρα κατι τετοιο δεν ειναι ρεαλιστικο αλλα ετσι ειναι το παιχνιδι. Εμενα προσωπικα μου αρεσει να προβληματιζομαι μεχρι τελευταιο λεπτο για το τι διαθεση να βαλλω. Για παραδειγμα:σε αυτο το ματς εγω κατεβηκα χαλαρα (42843356). Η ιδια ομαδα στους 2 αγωνες με Φαντασματα και Σπορτινγκαρα που μαχομαστε για την πρωτια κατεβηκε χαλαρα. Ετσι νομιζα οτι θα κατεβει χαλαρα, κατεβηκα εγω χαλαρα και παραλιγο να χασω. Δεν σκεφτηκα οτι αυτη η ομαδα ειχε μαζεψει αρκετο ενθουσιασμο για να με χτυπησει και εκανα λαθος προγραμματισμο. Με την χαλαρη διαθεση υπαρχει λιγο παραπανω δραση και δεν θα μου αρεσε να καταργηθει. Οσοι παιζουν για να κερδιζουν και οχι για να απολαμβανουν το παιχνιδι ας ζητουν χαλαρες διαθεσεις απο τους αντιπαλους αλλα θα ξερουν πως οτι εχουν καταφερει δεν το εκαναν με την "αξια" τους!

Message deleted
From: kasper7
This Post:
11
213465.79 in reply to 213465.77
Date: 3/30/2012 6:25:16 PM
Overall Posts Rated:
235235
Θεωρώ πως μία καλή λύση στο όλο πρόβλημα θα ήταν να έχει κάθε ομάδα το δικαίωμα να χρησιμοποιεί την χαλαρή ή την δυνατή διάθεση για περιορισμένο αριθμό κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος.
Για παράδειγμα να μπορείς σε όλο το πρωτάθλημα, στην κανονική του διάρκεια, να μπορείς να χρησιμοποιήσεις χαλαρά μάξιμουμ 5-6 φορές, άλλες τόσες δυνατά, και όλες τις υπόλοιπες κανονικά. Στα play-off να ισχύει όπως και σήμερα.
Έτσι θα έπρεπε κάθε ομάδα να χρησιμοποιεί τον ενθουσιασμό της με σύνεση, ώστε να τον εκμεταλλεύεται με βάση την στρατηγική και όχι την προσυνεννόηση!!
Πως σας φαίνεται η πρότασή μου;

This Post:
00
213465.81 in reply to 213465.80
Date: 3/30/2012 6:45:36 PM
Overall Posts Rated:
235235
Δεν λέω να πρέπει ντε και καλά να τα χρησιμοποιήσεις όλα. Μπορεί εσύ π.χ. να επιλέξεις να παίξεις 3 φορές χαλαρά και καμία δυνατά και όλες τις υπόλοιπες κανονικά. Άλλωστε και στην πραγματικότητα... καμία ομάδα δεν πάει χαλαρά ολόκληρη σεζόν. Επιλέγει που θα πάει δυνατά, που χαλαρά και που κανονικά!
Εμένα μου φαίνεται μία καλή λύση που θα δώσει άλλο νόημα στην στρατηγική... κυρίως την μακροπρόθεσμη!!

This Post:
00
213465.82 in reply to 213465.81
Date: 3/30/2012 7:42:47 PM
Overall Posts Rated:
193193
Πολύ σοβαρή προσέγγιση. Ωραία ιδέα. Αν και η επιλογή διάθεσης είναι μια μαγεία από μόνη της....;)

This Post:
11
213465.83 in reply to 213465.82
Date: 3/31/2012 3:26:03 AM
Overall Posts Rated:
2626
Πολύ σοβαρή προσέγγιση. Ωραία ιδέα. Αν και η επιλογή διάθεσης είναι μια μαγεία από μόνη της....;)

tha shmfoniso apolita.
ena allo pou thelo na thikso einai h antalages paixton (kata ta alla paranomo)pou ta blepoun oi apo pano kai den kanoun tipota sory an einai ektos thematos alla yparxei kai einai gegonos osoi psaksoune tha broune arketes den einai douleia mou ayth alla epese sta matia mou kai oxi mono sta dika mou me apotelesma na mhn anhksh routhouni.thelo na po me ayto oti kalo tha htan na ghnoun ligo poio aysthrh ta palikaria mas oi gm me wraio tropo kai oxi me trampoukismo na efarmozoune tous kanones tou paixnidiou kata grama kai oxi na klhnoume matia. xwris na parekshghtho apo kanenan.ayto to grafo gia na katalaboune merikh oti einai ena paixnhdh kai mono mhn to xalame me koutamares xwris na parxei kai logos.to paixnhdh apo mono tou thelei xrono,psakshmo,stratighkh,klp, mhn prospathoume loipon me 5 (ekshpnades ths kakias wras ) na ghnoume h super ouaou.kai loipon?poio to noima?

me ekthmhsh aliens

This Post:
00
213465.84 in reply to 213465.83
Date: 3/31/2012 7:02:12 AM
Overall Posts Rated:
193193
Είμαι πλέον πιστός οπαδός σου....Λατρέυω, αγαπάω aliens!!!!

Advertisement