Erman Kunter-Haluk Yıldırım hamleleri doğru gözüküyor ama 3 kupalı takımın koçunu, kadronun kilit isimlerini elinde tutamayan ve giriştiği hiçbir sponsorluk görüşmesini (büyük camia, 3 kupalı sezon ve Euroleague gibi avantajlara rağmen) sonuca ulaştıramayan ve bu haldeki takıma sadece 6 milyon euro verip kadro buna göre kurulacak belki sonra sponsorla anlaşırız diyen zihniyetin doğru yolda olduğu veya saygı gösterilmesi fikrinize katılamayacağım. Erman Kunter-Haluk Yıldırım ikilisini severim, saygı duyarım ve en büyük korkumda daha önceki mesajlarda söylediğim gibi bu yönetimle onlar gibi Türk basketbolundaki nadir, karakterli adamların zarar görmesidir.
Ayrıca kaliteli Türk oyucuların ucuza alınması cümlenize de kaç tane kaliteli ve ucuza alınabilecek Türk oyuncu kaldı sorusuyla yanıt versem de yeterli olabilir. Kaptırılan Erwin Dudley bile bu fikrinizi çürütebilir. Türk statüsünde ve geçen sezon ki takımın önemli bir üyesiydi. Ayrıca transfer döneminde Barış Ermiş, Cenk Akyol, Engin Atsür, Birkan Batuk vs. gibi kaliteli Türk oyuncu havuzunun dar listesi içinde yer alan önemli oyuncuların transferleri gerçekleşirken Beşiktaş devreye bile girmedi, bu oyuncular için.
Tabi ki bu görüşler benim için doğru, sizinkileri de sizin için doğrudur. Yanlış söylediğinizi belirtmiyorum ama bana göre doğruları söyledim, lütfen yanlış anlamayın. Yine yanlış birşey yazdıysam da affola.