BuzzerBeater Forums

BB Israel > סגור

סגור (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
223634.74 in reply to 223634.72
Date: 8/16/2012 10:32:14 AM
Overall Posts Rated:
274274
כן אני זה שמתכחש פה

בכל פורם אפשרי אנשים מבקשים ממך להפסיק להתנהג כמו שאתה מתנהג ואתה לא מבין מה אתה עושה לא בסדר אבל אני זה שמתכחש...

יגיד מה שיגיד אני לא מוצא משהו מזלזל בתגובה שלו.

אתה מצטט מה שמישהו כתב לך ובוחר להציג את זה לראווה - רוצה שאני אצטט דברים שנאמרו בתגובה אליך על ידי אחרים ואז אולי תבין את גודל התופעה??

Last edited by Ehud at 8/16/2012 10:33:51 AM

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
This Post:
00
223634.75 in reply to 223634.74
Date: 8/16/2012 10:35:29 AM
Overall Posts Rated:
274274
אני לא אלך רחוק ופשוט אצטט את אותו בחור שאתה ציטטת

אין לך את הזכות להגיד מה טיפשי ומה חכם עבור קבוצה כלשהי.

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
This Post:
00
223634.76 in reply to 223634.68
Date: 8/16/2012 10:45:42 AM
Overall Posts Rated:
105105
בצורת המשחק עכשיו לוקח 5000 עונות לעלות ליגה

זה לא נכון. וזה מוכח קבוצה שמתנהלת נכון, תעלה מליגה רביעית בתוך עונה, ומהליגות הבאות בתוך עד 4-5 עונות.
ראשית, השמטת את זה שכתבתי שזה בהגזמה.

שנית, מה זה "קבוצה שמתנהלת נכון"?
לא כל המשתמשים איכותיים באותה מידה.
משתמש ברמה זהה למשתמש ותיק לא יעזור כמה הוא טוב, ייצטרך זמן עצום אם בכלל כדי לכסות את הפרש הנכסים.

בנוסף, מה זה נכון?
כרגע היכולת לצבור כסף קטנה.
אתה מחוייב להשקיע יותר בשחקנים, למרות שלא בהכרח זה ההתנהלות הנכונה כלכלית...

זה זמן סביר מאוד.
רק כדי שנהיה מסונכרנים בשביל מדובר לפי המספרים שלך על כ-10 עונות עד הגעה לליגת-העל (בלי להתייחס לנכונות הטיעון, לכך שזה לא הזמן שזה ייקח לכל אחד, וכו').
בשנות אדם זה אומר יותר משלוש שנים.
איזה שחקן צעיר ייצטרף למשחק כזה כשהוא יודע שבגיל 18 הוא סוגר את החשבון בהגדרה? ילד בן 14?

דרך אגב- ככל שיהיו יותר משתמשים פעילים ותחרותיים במשחק, כך הזמן לעליית ליגה יעלה. אבל זה כבר סיפור אחר, ולטעמי זה רק מוסיף פלפל לעניין.
זמן עליית ליגה לא בהכרח תגדל. כמות הליגות תגדל ואיתה זמן ההגעה לליגה הראשונה.

בין שתי קבוצות עם מאמנים באותה רמה שמתחרים אחד בשני, תמיד זה שהתחיל לשחק קודם ינצח

אני עדיין לא מבין איך אתה רוצה לשפר את זה? מן הסתם מי שהתחיל קודם צבר נכסים, כסף, מתאמנים וכו'. אתה רוצה לעבור לעולם מושלם שבו לאף אחד אין רכוש והכל של כולם? בואו נשחק במשחק בלי כסף כשאתה צריך לשכנע את השחקנים להגיע אליך במילים לבד.
אני עדיין לא מבין מה אתה רוצה כאן.
משחק שמוכרע ע"ס "מתי הצטרפת?" אינו משחק.
באותו אופן שב-NBA דאגו שמשחק לא יוכרע בשאלה "מאיזה שוק אקונומי אתה מגיע?".
צריכים להיות מנגנונים שיאפשרו התגברות על ההבדלים האלה.
תקרת-שכר הינו הפתרון המנגנון ב-NBA.

שחקנים חדשים שרואים שהם לא מתקדמים במשך כמה עונות פשוט יפרשו. המצב כרגע הוא שכמות המשתמשים במשחק בירידה

שוב, אם אתה עובד בשיטה של תורים, אז כל משתמש עולה ליגה כל 16 עונות. אם למישהו אין סבלנות ללמוד את המשחק, להשתפר ולהתקדם, ולעלות ליגה אחרי 3-4 עונות, או אפילו 12-14עונות במקרים הקיצוניים ביותר שראיתי (מעטים מאוד), כנראה שהוא לא מנסה מספיק, לא מנסה להכיר את המשחק וללמוד, ואם יפרוש- הוא כנראה לא אבידה גדולה כל כך למשחק.
יש הבדל ששוב אסביר בדוגמא.

ישנו איש ממעמד הביניים שמעלים לו מיסים שוב ושוב ומקשים עליו להתקיים כמו שהוא יכול בכל מקום אחר.
מה ייתכן שיעשה? יעזוב למדינה אחרת וההפסד הוא לכלכלה המקומית.
זה שקול למצב שנגרם כיום מהשינוי.

הדוגמא שאתה הבאת, מצד שני מתארת מצב שבו משתמש טוב נדפק, אך זה לא המצב במציאות, כי לא מדובר על הגרלת נצחונות.
המצב שאני כן חותר אליו הוא שמגיעים שני אנשים - עני ועשיר להתקבל לאוניברסיטה. את מי יקבלו?
לשיטתי, התשובה היא ביכולות שלהם.
כיום במשחק התשובה היא העשיר בלבד. ואף יוסיפו ליד - כמובן.

משתמש שפשוט לא טוב, לא יצליח לעשות כלום עם תקרת-שכר. הוא אולי יעזוב ואולי לא.
משתמש טוב כמו חברו שנמצא יותר זמן, יצליח לנצח אותו בהסתברות שווה מה שישאיר את שניהם וייגרום להם להנות מהאתגר שנקרה בפניהם שוב ושוב.

נגמר המקום... בפוסט חדש ההמשך

This Post:
00
223634.77 in reply to 223634.68
Date: 8/16/2012 10:49:47 AM
Overall Posts Rated:
105105
בסופו של דבר, מבחינתי שבמקום אלף אנשים בקהילה הישראלית, שמתוכם רק 50 בקושי באמת משחקים ומשקיעים, היו 400 אנשים בקהילה, שמתוכם 250 משקיעים ומבינים את המשחק, זה היה יוצר הרבה יותר תחרותיות וכיף. ואני בטוח שהיינו רואים גם את ליגות 2, וחלק מליגות 3 תחרותיות מאוד כמו ליגת העל של לפני כמה עונות (כשההבדל בין ירידה לפליאוף היה 3-4 נצחונות). אבל זה לא מצב ריאלי. בכל משחק רשת יש כל הזמן תנודות ענקיות בכמות הנרשמים ובכמות העוזבים. רוב הנרשמים בכלל לא נכנסים שוב לאתר.
עובדתית, יש מגמה ולא תנודתיות.
המשחק איבד רבע מהקהילה שלו וזה למרות שמצטרפים כ-2500 משתמשים כל שבוע!
כדי שיהיו 400 אנשים בקהילה פעילים, הם צריכים שיהיה להם סיכוי שווה.
כיוון שאותם 400 בהגדרה הוגדרו כאיכותיים (קרי מרמה דומה), הסיכוי שלהם לשיטתי יהיה שווה ולכן הם יאתגרו באמת אחד את השני.
במשחק כיום, זה לא יכול לקרות בגלל אותם הבדלים לא רלבנטים של זמן הצטרפות ומניעת גדילה בגלל רצפת-שכר וכו'.

לא נותנים הסבר לטיעון ש"לליגה יחידה זה טוב ולליגות מרובות זה לא טוב"

נתתי כבר את ההסבר שלי: וכו'
לזה כבר עניתי...

This Post:
00
223634.78 in reply to 223634.73
Date: 8/16/2012 10:53:18 AM
Overall Posts Rated:
105105
אני לא אצטט אותך כי זה פשוט מוגזם כבר.

1. ניצחונות של קבוצות מליגות נמוכות יותר בגביע כן קיימות, והרבה מאוד. גם קבוצות שמחליטות להשקיע בגביע מליגה 2 ומגיעות עד הסוף זה דבר קיים בכל עונה. הרעיון שלך בסופו של דבר גורם למצב שהזוכה בגביע (וגם כל אלו שמגיעים לשלבים הגבוהים) הם מליגת העל.
זה קורה כאשר הקבוצה מהליגה העליונה לא משחקת עם הקאדר החזק ביותר שלה, ומשקיעה פחות. לא בגלל שהקבוצה מהליגה הנמוכה באמת חזקה יותר.

2. ליגת האלופות היא ממש לא דבר משני, והקבוצות שכבר הגיעו למצב שהן זוכות באליפות במדינה שלהן, לפעמים מוכנות להוציא את כל המיליונים שהרוויחו בעונות האחרונות בשביל להגיע רחוק בליגת האלופות (היו כבר כמה קבוצות שקנו קבוצה מטורפת, הפסידו מליונים במשך העונה, אבל זכו בליגת האלופות והיו מרוצים. לדעתי אחד כזה היה איראני שזכה לפני כמה זמן). תקרת שכר לא תאפשר את זה.
אתה טוען שבשביל קבוצה וחצי במדינה צריך לדפוק את יתר המדינה?
ביחס למשמעות של ליגות תחרותיות, וגו' זה סופר-משני.

This Post:
00
223634.79 in reply to 223634.77
Date: 8/16/2012 10:54:27 AM
Overall Posts Rated:
168168
אני פשוט לא אוהב את הסגנון הזה שלך.
אתה מבקר ומבקר, ואז עונים לך, אז אתה ענה בתשובות שלא באמת מסבירות למה אני טועה, או למה אתה צודק. (זה ממש לא מה שעשית ב2 הפוסטים האחרונים שלך). אתה פשוט עונה בשביל לענות, ובשביל לעשות וי על עוד פוסט כלפיך שענית לו.
במקום להבין שכל העולם חושב שאתה טועה, והשיטה שלך לא מתאימה למשחק, אתה מנסה להתנגח בכולם. זה לא עובד.

ואני אחזור על ההצעה של אהוד- לא טוב לך, אתה מוזמן צאת ולפתח משחק משלך. אני מבטיח שאם זה יקרה, אני ארשם ואנסה את המשחק. אני לא מבטיח כמה זמן אשאר.

This Post:
00
223634.80 in reply to 223634.75
Date: 8/16/2012 10:54:59 AM
Overall Posts Rated:
105105
אני לא אלך רחוק ופשוט אצטט את אותו בחור שאתה ציטטת

אין לך את הזכות להגיד מה טיפשי ומה חכם עבור קבוצה כלשהי.

מה הרלוונטיות???
האם העלבתי אותו?!? לא!
התגובה היתה כללית לגבי התנהלות נכונה במשחק ובלי להכיר בכלל את הקבוצה שלו, אז איך יכול להיות שהעלבתי אותו?!?!

אצלי אתה מוצא מה שאין ואצל אחרים שמודים אתה "במקרה" לא מוצא את מה שנאמר שיש.

This Post:
00
223634.81 in reply to 223634.80
Date: 8/16/2012 10:57:37 AM
Overall Posts Rated:
168168

אתה פשוט לא שם לב למה שהולך סביבך. מה שנאמר שיש הוא שיש בעיתיות בגישה שלך ובפוסטים שלך. וזה לא נאמר רק על ידי אהוד, על ידי, על ידי ניר, ועוד משתמשים שעברו כאן בפורום הישראלי. גם בפורום הגלובלי זה נאמר לא פעם.
אז בוא נחשוב רגע מה נאמר ומה לא, ותתחיל להסתכל על המצב כמו שהוא.

This Post:
00
223634.82 in reply to 223634.79
Date: 8/16/2012 10:57:53 AM
Overall Posts Rated:
105105
אני פשוט לא אוהב את הסגנון הזה שלך.
אתה מבקר ומבקר, ואז עונים לך, אז אתה ענה בתשובות שלא באמת מסבירות למה אני טועה, או למה אתה צודק. (זה ממש לא מה שעשית ב2 הפוסטים האחרונים שלך). אתה פשוט עונה בשביל לענות, ובשביל לעשות וי על עוד פוסט כלפיך שענית לו.
במקום להבין שכל העולם חושב שאתה טועה, והשיטה שלך לא מתאימה למשחק, אתה מנסה להתנגח בכולם. זה לא עובד.

ואני אחזור על ההצעה של אהוד- לא טוב לך, אתה מוזמן צאת ולפתח משחק משלך. אני מבטיח שאם זה יקרה, אני ארשם ואנסה את המשחק. אני לא מבטיח כמה זמן אשאר.
מה היא הביקורת בדבריי? זה שאני חושב אחרת ומסביר מה תפיסתי?
איזה משפט שלי לא יאה ושונה מצורת הכתיבה שלך לרעה (במובן ההתנהלותי)?
למה אתה לא מגיב לעניין לתוכן שנכתב שם?

למי איכפת שאני אהיה אפילו היחיד (וזה לא המצב) עם דעה שונה מכל העולם כולו, כולל אלה שלא משחקים בבאזר?
אני לא ילד בן 16 שאיכפת לי דעה של אחרים כדי שאאמין שכדור הארץ שטוח.
רוב לא מסמן אמינות או נכונות

Last edited by Pini פיני at 8/16/2012 10:58:13 AM

This Post:
00
223634.83 in reply to 223634.81
Date: 8/16/2012 11:00:08 AM
Overall Posts Rated:
105105

אתה פשוט לא שם לב למה שהולך סביבך. מה שנאמר שיש הוא שיש בעיתיות בגישה שלך ובפוסטים שלך. וזה לא נאמר רק על ידי אהוד, על ידי, על ידי ניר, ועוד משתמשים שעברו כאן בפורום הישראלי. גם בפורום הגלובלי זה נאמר לא פעם.
אז בוא נחשוב רגע מה נאמר ומה לא, ותתחיל להסתכל על המצב כמו שהוא.

מצא נקודה אחת כזו, קרי עובדות.
בינתיים כל מה שאני שמעתי זה על תחושות...
תחושות שנובעות מזה שדעתי שונה משלכם ושאני נלחם עליה ולא מרפה ולכל פוסט שנכתב אני מסביר מדוע הוא שגוי מבחינתי ומה הבעייתיות בו.

This Post:
00
223634.84 in reply to 223634.82
Date: 8/16/2012 11:06:10 AM
Overall Posts Rated:
168168
טוב. להלן תגובתי האחרונה בנושא, כי פשוט נמאס לי:

קודם כל, להקביל את עצמך לגלילאו זה פשוט מוגזם. אני חושב שאתה מקצין את העניין בצורה רעה. מדובר במשחק דפדפן, עם אנשים שכבר התרגלו לשחק במשחק הזה. ולא בשום משחק אחר. מה אתה מציע זה לשנות את כל פני המשחק, וזה דבר שיכול באופן מיידי לגרום להמון אנשים פשוט לעזוב. ואמרנו כבר שזה לא מה שאנחנו רוצים לא.

דבר שני, אני לא מגיב לכל נקודה ועניין שאתה מעלה שוב ושוב, מהסיבה הפשוטה שאני אישית כבר הגבתי לכל הדברים האלו לפות פעמיים, וגם עוד אנשים אחרים הגיבו לדברים האלו כמה פעמים. נמאס לי לכתוב לך את אותם דברים במילים קצת שונות עד שתבין. אני מתחיל לחשוב שלא תבין לעולם.

Advertisement