A megoldás az lehetne, ha az infót be lehetne csempészni egy kezdőüzenetbe, amit minden frissen regisztrált megkap, nem tudom, van-e erre lehetőség.
+1! nagyon jó ötlet. Meg kéne kérdezni Chosent, hogy működhet-e a dolog. vagy javasolni kéne nemzetközi fórumon, hogy szerintünk jó ötlet lenne. regisztráltam korábban basketsimre, és ha jól emlékszem, akkor ott van ilyen a kezdő üzenetben, de ebben nem vagyok biztos.
Maga a dokumentum összeállítása szerintem úgy lenne lehetséges, ha valaki aki rutinos, szépen haladt, eredményes, stb, indítana egy másik csapatot (mondjuk munkahelyről) és rögzítene mindent, amit az első 3-4 szezonban csinál. Sajnos ez sem lenne megoldás a jelenlegi problémákra. További gond, hogy nyilván nem lehet egy egységes fejlődési tervet írni, inkább csak általánosságokat, hiszen nagyon befolyásolja egy-egy csapat fejlődését, hogy milyen játékost kap edzőnek, milyeneket tud draftolni, egyáltalán mi a manager célja, stb.
ez is nagyon jó ötlet, viszont erre nem kéne új embert használni, aki most kezdené. biztos vannak olyan emberek, akiknél már vannak dokumentálva játékos fejlődések. én pl. minden szezon elején csináltam egy print screent az edzett embereim értékeiről, fizetéséről, hátha valamikor jól fog jönni. így pl.
(21285842),
(22126994),
(25297954) róluk hármukról bármikor tudok feltölteni képet 18. és 22. életévük szezonkezdeti állapotáról. és biztosan másnál is vannak ilyen adatok.
ráadásul scoutként nálam megvannak a magasemberek értékei egy excel fájlban. mondjuk csak aktuális értékek vannak, de a jövőben simán tudnék egy komplett korosztálynyi játékos-fejlődéssel szolgálni. "XY, 211 centi, 18 évesen ilyen volt: , majd 5-ös edzővel, ezt és ezt edzve ilyen lett 19 évesen: " természetesen ez az utóbbit csak a felhasználó bele egyezésével lehetne publikálni.
Last edited by blive at 6/15/2013 6:54:13 AM