Weekend pakkus mulle tõelise põnevuslahingu. Sekund enne normaalaja lõppu oli seis viigiline ja Weekend sai veel kaks korda peale visata, kuid minu õnneks need visked ei läinud ja lisaajal panin oma paremuse maksma.
Suure 8 ühes otsustavatest mängudest konguta vs MATU, sai MATU väga magusa võidu, mis on minu hinnangul võib pikas perspektiivis kindlustada 3nda koha. Suure 8 poolel on kolmas asetus see koht, mille nimel tasub pingutada, sest neljandaks jäänud tiim läheb vastamisi kenjaga ja selles vastasseisus on lootusetu edasi saada. Minu tiim (Rajaleidjad) on tunduvalt nõrgem ning seega minu vastu reaalsem võimalus konverentsi finaali jõuda.
Ma isiklikult loodan, et 3daks jääb konguta :D, kuid ma kardan et see rong sõitis täna ära.
Võimsas 8-s sai Amööb üsna napi, kuid siiski võidu. Ma arvan, et see mäng näitas, et Santlaager on igal juhul ohtlik vastane, sest Amööbi mängusuhtumine oli tõsisem. Suures 8-s võib diskuteerida, kes pääseb play-offi, aga tegelikult kõik teavad, et kenja võidutseb Suures 8-s niikuinii. Võimsas 8-s on seis selles mõttes huvitavam, et me teame kes on play-offis, kuid minu hinnangul Võiste, Amööb ja Santlaager võivad kõik võita. Võistele lükkaksin favoriidikoorma, kuid teised on kohe tihedalt kannul.