BuzzerBeater Forums

Hellas - IV.25 > Σεζόν 26!

Σεζόν 26!

Set priority
Show messages by
From: Cownboy

This Post:
00
252954.74 in reply to 252954.67
Date: 3/26/2014 11:22:58 AM
Overall Posts Rated:
4545
Έλειπα ρε εσύ, 5 μέρες και σήμερα γύρισα! Μπράβο σε εσένα και πιο πολύ στον Φώτη που δεν τον περιμένε πιστεύω κανείς να φτάσει τελικό!

From: BORBA

This Post:
00
252954.75 in reply to 252954.74
Date: 3/26/2014 11:32:43 AM
BORBA B.C.
II.2
Overall Posts Rated:
338338
Σε ευχαριστώ φίλε... όντως και η προσπάθεια του Φώτη είναι αξιέπαινη!
Βέβαια, ακόμα περιμένω το σχόλιο του για τον πρώτο τελικό!

From: Cownboy

This Post:
00
252954.76 in reply to 252954.75
Date: 3/26/2014 12:01:35 PM
Overall Posts Rated:
4545
Ρε τρελέ μπερδεύτηκες και με μπέρδεψες και εμένα. Έλεγες οτι περιμένες σχόλειο από τον Cowboy και την ομάδα των ταύρων και εννοούσες τον Johnny και την ομάδα των μπέμπηδων. :-)

From: fd97
This Post:
00
252954.77 in reply to 252954.76
Date: 3/26/2014 2:36:06 PM
Overall Posts Rated:
6262
Καλησπερα και απο μενα, φυσικα παντοτε τυπικος στο ραντεβου μου στα φορουμ, δεν θα μπορουσε λοιπον να λειπει το σχολιο μου!!
Ξεκιναω με την επιτυχια της ομαδας μου να φτασει ως εδω.Φυσικα και δεν ειμαστε φαβορι, αλλα οπως ειπα απολαμβανουμε καθε στιγμη που περναει και ειμαστε στους τελικους.
Απο κει και περα καποιος πρεπει να χασει στον τελικο και χτες ημασταν εμεις καθως καναμε κακη εμφανιση.Βλεποντας οτι δεν υπαρχει τρωτο σημειο στον αντιπαλο, καταλαβαμε οτι δεν μπορουμε να τον χτυπησουμε στα ισα.Αποφασισαμε κανονικη διαθεση, καθως παιζαμε και εκτος εδρας και προερχομασταν απο δυνατη με τον Τζονυ.Τακτικα δεν καναμε αλλαγες, ουσιαστικα παιξαμε οπως θα παιζαμε καθε φυσιολογικο παιχνιδι και αυτο ηταν λαθος, γιατι εδω ειναι τελικοι.Χωρις ομως και πολλες επιλογες, πονταραμε σε ενα μονο σημειο, τα φαουλ, οπου ειδαμε οτι στην πρωτη περιοδο εγινε το παιχνιδι οπως το θελαμε.Γενικα το πλανο ηταν αυτο ακριβως που ειδαμε στην πρωτη περιοδο, να μην εχουν ρυθμο οι αντιπαλοι.Δεν ηταν στο χερι μας ομως.Ειμαστε μια ομαδα που δεν βρισκει ευκολα σκορ και θελαμε χαμηλα στους ποντους το ματς.Βασιζομαστε φυσικα στην αμυνα μας και ξεραμε οτι αν καταφερουν να βρουν ρυθμο θα χασουμε και με τα χερια κατω.Αυτο εγινε δυστυχως και τελειωσαν ολα.
Εκτος ολων αυτων, δεν ηταν στο χερι μας το ματς.Ο αντιπαλος εστησε σωστα μια πολυ πιο ποιοτικη και ακριβη ομαδα, πραγμα που σημαινει οτι δεν ειχαμε ελπιδες.Απο την δευτερη περιοδο μας επνιξε, δεν μπορουσαμε να βγαλουμε το συστημα μας.Τεραστια αστοχια και για τις δυο ομαδες, κυριως για εμας, δειγμα οτι οι αμυνες ηταν πολυ σκληρες.
Το Σαββατο παιζουμε στην εδρα μας, θα ετοιμασουμε μια μεγαλη γιορτη, οποιο και να ειναι το αποτελεσμα εμεις θα ειμαστε χαρουμενοι, ενω θα εχουμε αλλαγες στο τακτικο κομματι, με μεγαλο ρισκο που θα παρει ο κοουτς που μπορει να οδηγησει σε διασυρμο ή μεγαλη νικη.
Συγχαρητηρια στον κοουτς και για την φιλοξενια στο γηπεδο και για την αξια νικη του.Τον περιμενω με προσκληση-ανταποδοση στην δικη του, να δουμε παρεα το ματς στα θεωρεια.

From: BORBA

To: fd97
This Post:
00
252954.78 in reply to 252954.77
Date: 3/27/2014 9:59:38 AM
BORBA B.C.
II.2
Overall Posts Rated:
338338
Τα συγχαρητήρια μας στην ομάδα του Φώτη για την ανάδειξη του Vincent Ferrie ως MVP του πρωταθλήματος! Πρώτος σκόρερ για την ομάδα του και ένα από τα βασικά εργαλεία της για την πορεία μέχρι τους τελικούς!
Όσο για τα του 2ου τελικού... αυτά θα τα πούμε από αύριο! Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο πρόεδρος της BORBA B.C.έχει αποδεχτεί την πρόσκληση του ομολόγου του και θα βρίσκεται στις κερκίδες της FD BC Arena!

From: fd97

This Post:
00
252954.79 in reply to 252954.78
Date: 3/27/2014 10:54:03 AM
Overall Posts Rated:
6262
Αλλη μια επιβραβευση των κοπων μας, εκτος της πορειας μας φετος, ειναι η ατομικη διακριση του Vincent Ferrie ως ο MVP του πρωταθληματος.
Απο την πρωτη του μερα στην ομαδα μας ηξερε οτι θα εχει πρωταγωνιστικο ρολο, ενω το συγκεκριμενο βραβειο κυνηγησε και περυσι, οπου βγηκε δευτερος σε ψηφους.Φετος ηταν απολαυστικος, τα στατιστικα του το δειχνουν ξεκαθαρα, με 23,2 ποντους, 10,5 ριμπαουντ και 4,5 ασσιστ μεσο ορο, νομιζω οτι το αξιζε.Μιλαμε για την πιο ακριβη μεταγραφη μας, αρα περιμεναμε και αναλογα αποτελεσματα με αυτα που ευτυχως ειδαμε και ελπιζουμε να συνεχισουμε να βλεπουμε.

Να ευχαριστησουμε και δημοσια τον ΒΟRBA για τα συγχαρητηρια του αλλα και για την αποδοχη του στην προσκληση μας.
Θα μιλησουμε και οι δυο για τον Σαββατιατικο αγωνα αυριο, στην Συνεντευξη Τυπου.

From: BORBA

To: fd97
This Post:
00
252954.80 in reply to 252954.79
Date: 3/28/2014 5:57:24 AM
BORBA B.C.
II.2
Overall Posts Rated:
338338
Η ώρα για το 2ο και πλέον αποφασιστικό βήμα για την επίτευξη του στόχου της ανόδου πλησιάζει...!
Η ομάδα μας πραγματοποίησε σήμερα το πρωί την τελευταία της προπόνηση στον Τάφο του Ινδού και χιλιάδες φίλοι της βρέθηκαν στο πλευρό των παιχτών, ζητώντας τους επιτακτικά τη νίκη στον αυριανό αγώνα, που θα σημάνει αυτομάτως και τη στέψη μας ως πρωταθλητές!!!
Η ψυχολογία όλων μέσα στις τάξεις της ομάδας βρίσκεται στα ύψη, μετά το πρώτο επιτυχημένο αποτέλεσμα. Ο πρόεδρος της BORBA B.C. που παρακολούθησε από κοντά την προπόνηση ζήτησε και αυτός με τη σειρά του τη νίκη, έτσι ώστε να μην χρειαστεί να πάμε σε έναν τρίτο ψυχοφθόρο αγώνα, όπου μπορούν να συμβούν τα πάντα. Άλλωστε, όπως επισήμανε στους παίχτες, θα πρέπει να μπουν στο παρκέ δίχως άγχος, αφού οι αντίπαλοί μας είναι αυτοί που παίζουν με την πλάτη στον τοίχο.
Στα αγωνιστικά, τώρα, το τεχνικό επιτελείο της ομάδας τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, αφού οι παίχτες μας στην τελευταία και πιο κρίσιμη στροφή των playoffs βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Τον αντίπαλο, πλέον, τον ξέρουμε και μας ξέρει καλά και όλα θα κριθούν στο πάθος και στην δύναμη που θα επιδείξουν οι παίχτες μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.
Το ρόστερ είναι πλήρης... η ψυχολογία στα ύψη... ο πρόεδρος στο πλευρό της ομάδας... ας ελπίσουμε πως αυτή η θετική αύρα να αποτυπωθεί αύριο και μέσα στο γήπεδο!
Καλό αγώνα να έχουμε!!!

From: fd97

This Post:
00
252954.81 in reply to 252954.80
Date: 3/29/2014 6:42:35 AM
Overall Posts Rated:
6262
Ολα ετοιμα για τον δευτερο και πιο καθοριστικο τελικο.Ειμαστε ετοιμοι για την εκπληξη, ελπιζουμε να τα καταφερουμε αν και θα ειναι αρκετα δυσκολο.
Περα των αγωνιστικων θεματων, οπου ολα ειναι καλα και δεν υπαρχουν δικαιολογιες, μολις τελειωσε η προπονηση της ομαδας μας και τωρα ολοι χαλαρωνουν πριν την μεγαλη μαχη.Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα μετρησει το παθος και το ποια ομαδα το θελει περισσοτερο.
Θα ειναι εκπληξη η νικη μας, τοσο για εμας οσο και για τον αντιπαλο, που εχει το προβαδισμα και φυσικα ειναι ανωτερος ποιοτικα.
Ο κοουτς δηλωσε: "Ειναι απο τα ματς που λεμε win or go home.Αν χασεις, τελειωσες, αν κερδισεις τοτε ξερεις οτι εχεις καταφερει κατι πολυ σημαντικο.Γνωριζουμε οτι αν σημερα κερδισουμε τοτε οι πιθανοτητες αυξανονται για τον τιτλο, αλλα αν χασουμε δεν θα εχουμε την δυνατοτητα για να αλλαξουμε κατι, καθως θα εχει τελειωσει το θεμα πρωταθλημα."

Η γιορτη εχει ηδη αρχισει, με τους οπαδους μας να εχουν κατακλεισει το γηπεδο απο νωρις, περιμενοντας την μεγαλη νικη.Ελπιζουμε να γινουν ολα οπως πρεπει και η φιλοξενια του αντιπαλου να ειναι εξαιρετικη, οπως εκαναν και αυτοι!Αρα, το βλεπουμε ως μια ανταποδοση και θελουμε να ειμαστε σωστοι.
Ολοι στις 5.30 στην FD BC Arena, ραντεβου εκει για να ειμαστε παρων στον μεγαλο τελικο!

From: BORBA

To: fd97
This Post:
00
252954.82 in reply to 252954.81
Date: 3/30/2014 12:53:12 AM
BORBA B.C.
II.2
Overall Posts Rated:
338338
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!!!!
Η BORBA B.C. πέτυχε τον στόχο που είχε θέσει από την αρχή της σεζόν και μάλιστα με τον πλέον εμφατικό τρόπο! Τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στα playoffs, παίζοντας μάλιστα σε ΟΛΑ με κανονική διάθεση!!!
Χιλιάδες φίλοι της ομάδας πλημμύρισαν τον Τάφο του Ινδού περιμένοντας την επιστροφή της αποστολής στο γήπεδο για να τους αποθεώσουν! Μόλις εμφανίστηκαν παρέα με το πολυπόθητο τρόπαιο η νύχτα έγινε μέρα από τα καπνογόνα που άναψαν και τότε ήταν που ξεκίνησε το ξέφρενο πανηγύρι!!!
Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, η ομάδα έφυγε από το γήπεδο με κατεύθυνση γνωστό νυχτερινό κέντρο, όπου το γλέντι συνεχίστηκε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες! Σε κάποια στιγμή το μικρόφωνο πήρε ο πρόεδρος της ομάδας και εκτός από τα συγχαρητήρια που μοίρασε, ανακοίνωσε πως το πριμ των 300.000 της ανόδου θα πάει στους παίχτες μας! Τότε ήταν που συνθήματα, όπως, "Είναι τρελός ο προεδρός" άρχισαν να δονούν την ατμόσφαιρα!!!
Επειδή, όπως λένε όμως, η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στο νικητή... θα πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια και στην ομάδα του Φώτη για την ωραία του προσπάθεια στους φετινούς τελικούς! Κανείς δεν περίμενε ότι θα φτάσει μέχρι εδώ, ωστόσο αυτός το κατάφερε και μάλιστα στάθηκε με αξιοπρέπεια και στους δύο αγώνες. Επίσης, θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε για την άψογη φιλοξενεία του, αφού παρά το αρνητικό για την ομάδα του χθεσινό αποτέλεσμα, η αποστολή μας δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα! Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια και του χρόνου να σηκώσει αυτός την κούπα του πρωταθλητή!
Όσο για την επόμενη ημέρα της ομάδας μας, ήδη έχει αρχίσει ο σχεδιασμός μας προκειμένου να φανούμε ανταγωνιστικοί στα γνωστά για εμάς λημέρια της ΙΙΙ κατηγορίας! Ο πρόεδρος, μάλιστα, μέσα σε ντελίριο ενθουσιασμού, δεσμέυτηκε πως θα κάνει τα πάντα, προκειμένου η ομάδας μας να συνεχίσει να έχει και τη νέα σεζόν πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα!

From: fd97

This Post:
00
252954.83 in reply to 252954.82
Date: 3/30/2014 4:38:42 AM
Overall Posts Rated:
6262
Στον τελικο καποιος πρεπει να χασει και ημασταν εμεις αυτοι που επρεπε να χασουμε, αφου αγωνιστικα ηταν καλυτερος ο αντιπαλος.
Συγχαρητηρια στον BORBA για τον αξιο τιτλο του, ευχομαι τις ιδιες επιτυχιες στην τριτη κατηγορια και παντα χαρες.
Δεν θα μεινω στο ματς, δεν μας βγηκε τιποτα αν και η ομαδα προσπαθησε αλλα απο την αρχη δεν ειχαμε την τυχη με το μερος μας.Δεν ειχαμε πολλες επιλογες τακτικα, αφου ο αντιπαλος ηταν πληρης και ετσι μια ηττα με διαφορα οπως η χθεσινη ηταν επιτυχια.
Να ευχαριστησω λοιπον τους παιχτες, για την τεραστια προσπαθεια και την νικη-υπερβαση στην εδρα του Τζονυ, οι οπαδοι φυσικα δεν ειναι με το χαμογελο στα χειλη αλλα σιγουρα ξερουν οτι η ομαδα εκανε μια εξαιρετικη πορεια με 8 ηττες σε ολοκληρη τη σεζον(τα φιλικα δεν μετρανε φυσικα), ενω για την επομενη σεζον θα γινουν αρκετες αλλαγες.Η αληθεια ειναι πως ο BORBA θα ηθελα να παραμεινει (οχι για να ανεβω εγω χαχα) αλλα για τον λογο οτι ζωντανεψε το φορουμ και ειχαμε μια καλη επικοινωνια εδω περα.Οπως και να εχει, παμε για 7η σερι σεζον στον αγαπημενο μας ομιλο με στοχο οπως περσυ την εισοδο στα play-offs και απο κει και περα ο,τι προκυψει!Φετος, προεκυψε κατι που δεν το περιμεναμε, μακαρι να το ξανακανουμε!
Ηταν μια ωραια εμπειρια η συμμετοχη στους τελικους, αλλα μας αφησε με την πικρη γευση του ηττημενου..
Να δουμε και κατι σημαντικο για την ιστορια, οπου στον τελικο φετος πηγαν δυο ομαδες που τερματισαν δευτερες στην κανονικη διαρκεια, απεκλεισαν τον πρωτο και φτανουν στον τελικο με διαφορα στους μισθους σχεδον 110.000$.Η ομαδα μας εχει το τριτο πιο ακριβο ροστερ, κερδισε το δευτερο πιο ακριβο και δεν τα καταφερε στον τελικο ομως με το πιο ακριβο ροστερ που ειναι σχεδον το διπλασιο του δικου μας.
Καλη σεζον να εχουμε ολοι και παντα μακρια απο τραυματισμους!!

Last edited by fd97 at 3/30/2014 4:56:35 AM

From: Dimos77

To: fd97
This Post:
00
252954.84 in reply to 252954.83
Date: 3/30/2014 6:34:47 AM
Overall Posts Rated:
11
file fwth sugxarhthria gia tn ekseretikh poreia s kai tn megalh maxh stous duo telikous
o omilos tis IV25 einai pl antagonistikos me megala match kai megales anatropes!!!!

sugxarhthria kai stn BORBA p anevhke kathgoria elpizoume na se ksanavroume kapoia stigmh stis parapanw kathgories !!!!!

Advertisement