Już jestem !! Przepraszam za opóżnienie , ale miałem ważne sprawy ;) . No niestety skończyła się przygoda z Pucharkiem :( z różnych względów , ale w przyszłym sezonie jeszcze wam pokarzę gdzie "pieprz roś......" yyyy to znaczy gdzie "raki zimują" !!!!!!::))) no. Dziękuję wszystkim za emocje i walkę do ostatnich sekund - było super !!! Jestem dumny z moich leniuchów , że doszli aż tak daleko i mam nadzieję , że następnym razem będzie lepiej :) Gratulacje dla "Asiorów" i powodzenia w 1/2 finału , a może "Asiory" zmienią się w "Jockerów" ??!! Korzystając z okazji chciałbym podziękować moim rodzicom, bez których nie byłoby mnie tutaj ,moim siostrom i szfagrom , którzy cały czas wspierali mnie bardzo intensywnie oraz wszystkim ludziom na świecie i żeby był pokój i żeby ludzie już nigdy nie byli głodni i zawsze mieli dużo wody do picia (szczególnie w Afryce ) i w ogóle peace for all !!! i żebym znalazł nowego sponsora dla klubu bo z kasą cieniutko :::)))) Pozdrawiam !!! PS. Miejcie się na baczności bo BWillis nie powiedział jeszcze ostatniego słowa !!!!!;)