Az az érdekes ebben a dologban, hogy tulajdonképpen az idei évre nem terveztem feljutást (visszanézhető a szezon eleji nyilatkozatokból), viszont ha már így alakult, jó lett volna eljutni minimum a csoportdöntőig, vagy esetleg a nagydöntőig. Nem csak maga az eredmény bánt (persze az is), hanem inkább az aggaszt a jövőre nézvést, hogy semmiféle racionális okát nem látom a buktának. Tekintettel arra, hogy ilyen meccsem már volt idén (a Kelen Field ellen, ugyebár), jogosnak tűnik a feltételezés, hogy ilyen random bármikor, bárkivel előfordulhat. Mi van akkor, ha mondjuk a jövő szezonban deklaráltan a feljutás lesz a cél, megy is minden szépen, aztán a rájátszásban ugyanígy egy meccsen jön a véletlen és magyarázhatatlan eredmény?Érdemes lesz újra és újra nekiszaladni ezzel a jövőképpel az újabb szezonoknak??
Meggyőződésem szerint ez rossz irányba (szerencsejáték-jelleg) tereli a játékot-ezt talán nem kéne, mert nem ezt várjuk tőle. Persze lehet hivatkozni a szerencsére, meg a véletlenekre a való életben is, csak éppen ott is éppoly bosszantóak az ilyen dolgok, s talán nem ilyen befolyásolhatatlanok.
Mindegy, aludtam rá egyet, nincs gond-csak nem ezért kedveltem meg ezt az oldalt annak idején...