vec sam prije govorija o tome... mi imamo 3 fenomenalna krila, nas jedini ozbiljan problem je na poziciji krilnog centra.
pericic je najbolji za PtB, on je napravljen za tu taktiku... krajina bi trebao biti najbolji za motion, dok verbic bi trebao biti zmaj za LI. ali jednostavno nekad skilovi nisu dovoljno mjerilo... krajina bi trebao biti nas najjaci sf za vanjsku taktiku ali on to jednostavno nije... pogotovo za R&G, mislim da bi na motion i princton puno bolje reagirao.
ima sam ja prije slicnih slucajeva npr. sa milosticem koji je imao daleko najbolje sekundarce od tadasnjih vanjskih igraca ali njemu osim PtB nista nije odgovaralo... treba za odredjenu ekipu naci odredjene taktike, a nama koliko ja vidim su najjace PtB i LI. i to prijesvega zbog kombinacije na sf-u... kombinacija pericica i verbica je za obje te taktike predobra... cisto jer ako cete brijati na ocjene obrana od ekipe super je imati takvu kombinaciju....
a sta se tice supera kao Sf-a... nemoze se takav igrac gledati samo povrsno po skilovima. super je jednostavno prejeben igrac, taj niti meni u klubu, a pogotovo u repci nije nikad odigra losu tekmu... po skilovima on je jako los ubiti, al taj ce i na PG-u odigrati jebenu tekmu ako treba.
@styx: inace ova tvoja izjava ili pohvala da se super dokazao me je pogodila lose... umisto da mu spomenike lagano dizes tu ti trazis od dede nekakve potvrde necega sta je dokazao vec odavno ;)