ale to co wkleiłeś to prehistoria, której się nie pwypieram
Dzisiejsze zaczepki za miesiąc też będą prehistorią. I wtedy też powiesz, że nie robisz syfu, chyba że w prehistorii ;-) Tak jest najwygodniej.
pokaż coś młodszego...no dalej :)
Proszę bardzo:
(171604.735)no raczej..ale wiesz było Chile jest Hiszpania..a później jeszcze się coś znajdzie by wspomnieć dany temat..tylko czemu jedna osoba o tym pisze w kółko..reszta już dawno zapomniała :D
Z ręką na sercu przyznaj, że nie było w tym żadnej szpileczki, złośliwości. Była. To co się potem dziwisz, że atmosfera się pogarsza? Znasz jakieś forum na świecie, gdzie docinki i złośliwości poprawiają atmosferę? (to były pytania retoryczne).
(178513.17)dobrze poszło chociaż ten ptak mógłby być lepszy
To że dobrze poszło to chyba oczywiste, więc nic odkrywczego w tym nie ma. Ale i tak znalazłeś coś, co ci nie pasuje, że za dużo entuzjazmu użyliśmy. Przecież entuzjazm i trzy rodzaje ptaków to element taktyki i trzeba z nich korzystać.
tak czy siak idzie dobrze (jeśli chodzi o wygląd zakładki wyniki)
A to jest insynuacja, że tylko wyniki są dobre. Jakby nie można było tam postawić kropki. Nie, pozytywne zdanie od wielkiej litery do kropki nie przeszłoby ci przez krtań. Musiałeś od razu zepsuć efekt dodając wypowiedź w nawiasie.
Nie, nie tylko wyniki są dobre. Także stan kadr się poprawia. Mój następca dostanie kadrę w o wiele lepszym stanie. Zarówno zawodnicy będą lepsi, ale też dokumentacja, narzędzia. Ja dostałem tylko plik ze skillami kilkudziesięciu zawodników (nie był on kompletny). Zresztą i tak pomagałem przy jego tworzeniu. I tak potem zrobiłem sobie taki sam (tylko że większy). Mój następca dostanie bazę, kalkulatory, różne zestawienia.
Także nasza wiedza o kadrach jest większa. Np chociażby to, że odkryłem, że entuzjazm w kadrze spada tylko w czwartki i soboty. Mój następca dostanie arkusz kalkulacyjny, w którym będzie miał spisany entuzjazm z każdego dnia. Dzięki temu będzie widział lepiej jak się entuzjazm zachowuje i mógł optymalnie rozplanować jego gromadzenie i użytkowanie.
Pojawiły się wytyczne dla userów jak powinni być trenowani kadrowicze. Jak losować w drafcie. Pojawiły się też różne ciekawostki na forum Pytania.
Atmosfera też byłaby dobra, gdyby nie kilka osób, którym przeszkadza, że w kadrze dobrze się dzieje, i robią wszystko, żeby napaskudzić.
To nie ja za tobą biegam tylko ty za mną.
Co jeszcze z ostatnich postów negatywnych?
Oprócz tego widzę dzisiaj jakieś przypieprzanie się do jakiejś Bernadety. Nie wiem co ci ta niewiasta zrobiła, ale na pewno to nie są posty pozytywne albo chociaż neutralne.
Last edited by B.B.King at 4/9/2011 7:57:25 AM