Tehnički gledano, Marijo nije prekršio nijedno pravilo...i koliko se sječam igrači su prodavani za cifre unutar službene procjene, a svi znamo da je realna vrijednost u 90% slučajeva veća od procjene, i isto tako se bar 75% igrača proda za cifru iznad službene procjene...tak da ni s te strane ne vidim propust...a ni rani bid nije zabranjen po pravilima...
S moralne strane, ako je on sposoban nagovoriti nekog da kupi njegovog igrača to je problem onog kojeg je nagovorio, jer realno, ako možeš nekog nagovarati da ti spusti cijenu možeš probati i nekog nagovoriti da ti kupi igrača, pogotovo ako ga poznaješ van buzzera...jer da mene netko proba nagovoriti da kupim ono kaj mi ne treba ne bi uspio nikako, jer sam tvrdoglav ko mazga ako treba izvaditi lovu iz novčanika...a opet ako mi dobro dođe nekaj takvoga zašto ne...doživio sam svašta u ovih mojih 14 sezona buzzera...
Ali, ako bilo kome od vas, koje smatram svojim prijateljima, zatreba moja pomoć, pa čak i rani bid na nekog igrača da bi mogli kupiti nešto, uvjek ću pomoći koliko mogu...
Realno gledano, Tang i vrijedi tu milju...a ne bi se iznenadio da dobije još koji bid...tak da bi ja tu pričekao da prođe bidwar prije nego bih počeo bacat drvlje i kamenje...
U globalu ne branim i ne optužujem nikog, davno sam naučio da su vještine pregovaranja, dogovaranja i nagovaranja jako bitne u ovoj igri...zato mi i valjda tako loše ide...osim toga, zgazim ga kad god to poželim, ni te transakcije mu tu neće pomoći...=)))
ray, pa ovaj tvoj post se ne razlikuje od mojeg, jedino sto ti kazes da su si oni sami krivi ako ih se nagovori...a ja kazem da nije ok furat film na forumu kako si svi pomazemo i zezamo i bas nam je super doc na forum, jer je ova situacija potpuno suprotna...
kak se ne razlikuje od tvojega ti si napisao da varam ve svoje iz 2.2 lige....
a ray ti je lijepo napisao da je stvar pregovaranja najbitnija u ovoj igri ...reci da nikad nisi nikome poslao poruku da spuste cijenu nekog igrača koji te zanima....i to sam i ja nebrojeno puta napravio nekad sa većim nekad sa manjim uspjehom..
ali isto tako zakaj ne bi probao nekoga nagovoriti da kupi mog igrača....ja ponudim cijenu i on se može ali i nemora složiti sa time..i kad se nađemo na cijeni koja jednom i drugom odgovara..napravimo posao....kaj se tako ne dela i u stvarnom životu..
Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!