Sportski pozdrav svima,
Kao sto znate spletom okolnosti je meni dodeljena ova uzarena stolica U21 reprezentacije. Raznorazni su komentari na to, cenim one koji su mi dali podrsku, a isto tako potrudicu se da oni koji me omalovazavaju po forumima uskoro promene misljenje.
Pre nego sto posvetim malo paznje predstojecim utakmica, zeleo bih da napomenem, da se posvetite treningu nase omladine, da se konsltujete sa skautima i da se sto vise kvalitetnih igraca pravi.
Evo da jos jednom napomenem skaute:
18 god
Plejmejkeri- Jabus (99957)
Bekovi- Sima (42526)
Krila- Svetislav Pesic (100101)
Krilni centri i centri- Trbazzi (100056)
19 god
Plejmejkeri- Martinenko (100152) ili Svetislav Pesic (100101)
Bekovi- Martinenko (100152) ili Ivkovic Milan (100346)
Spoljašnja krila- Jabus (99957)
Unutrašnja krila- Svetislav Pesic (100101)
Krilni centri i centri- Hofmanski (100155)
20 god Trbazzi
Spoljne igrace - Martinenko (100152) i Sima (42526)
Krilne centre i centre - Trbazzi (100056)
Sto se tice igraca koji su ove sezone na sirem spisku za tim, bice svi isto uredno kontaktirani ili vec jesu.
Sto se utakmica tice, pred nama je novi ciklus kvalifikacija. U grupi smo sa Nigerijom, Hong Kongom i Cileom. Prvo mesto nam donosi prolaz dalje. Prvi mec je na programu u ponedeljak u 21.00 protiv Nigerije.
Sa grupom ljudi, koju sam oformio oko sebe, a u nju spadaju ljudi koji su vec pomagali drzavnom timu, kao i neki bivsi selektori, oformio se tim od 10 igraca koji ce poceti ciklus kvalifikacija. Na nekom sirem spisku ima jos dosta igraca, koji ce po potrebi biti dodavani selekciji. Ja mogu da garantujem da cu dati sve od sebe, a isto tako mogu da tvrdim za ljude koji mi pomazu. Puno ce mi znaciti vasa podrska, zato vas molim da u sto vecem broju dodjete da ispratimo mec sa Nigerijom, kao i sve ostale.
Po ugledu na nasu legendu Sirkovica, zavrsicu izlaganje sa
Ajmo Srbende!
Last edited by beks_ns at 1/17/2011 4:20:22 AM