Malo nam je forum zamro
))
Prvo, čestitke Hell-u i Gandži na pobedama u Kupu i prolaz medju najbolje 64 ekipe. Hell će gotovo izvesno preskočiti još jednu prepreku, dobio je protivnika od koga ne mora mnogo da strahuje, dok je za Gandžu, bojim se, ovosezonsko takmičenje u Kupu završeno...
Što se tiče 13. kola Lige III.8 imam čast i (ne)sreću da učestvujem u derbiju kola. Wojvodina je vrlo neugodan protivnik, a u prethodnim sezonama se pokazalo da su za mene nepobedivi kad se igra na njihovom terenu. Četiri utakmice, po dve pobede Wojvodine i Dorćola, domaći teren je bio presudan. Dobra vest je da im je jedan centar povredjen, tako da bi to moglo da mi pomogne da koliko-toliko nivelišem razliku u skoku koji mi je definitivno najslabija tačka ove sezone. Očekujem neizvesnu utakmicu, ukoliko Guzzonato odigra na nivou dosadašnjih partija, mogu da se nadam nečemu. Realno, Wojvodina je favorit.
Od ostalih utakmica, sigurno će biti interesantan i duel izmedju Serious-a i Gandže. Mnogo važnija utakmica za domaći sastav, tako da očekujem pobedu Seriousa koji je uz dva nova igrača ponovo ozbiljan konkurent za PO.
U našoj grupi su za četvrto mesto i dalje u igri četiri ekipe. Tako da bi ovo kolo moglo da bude dosta značajno sa tog aspekta. Pošto će Patriote, Jaguari i Gruja teško do pobeda u ovom kolu, Jagoda ima lepu priliku da im pobegne na dve pobede razlike što bi mu bilo veoma značajno jer u poslednjem delu sezone igra 4 utakmice na strani, dok kući od tri utakmice na dve ne može da očekuje sigurne pobede, one u kojima dočekuje Hell i Dorćol, tako da realno ima težak raspored. Dakle, možda i odlučujuća utakmica za Jagodu u gostima protiv Ratara koji su ipak slabija ekipa.
Srećno svima i pozdrav!