ir praejo tarpusavio rungtynes :) visa laime , kad yra funkcija kaip nuolatine sudetis, ar kaip ten vadinas :D neturejau laiko nustaty sudeti, tai ta funkcija snd isgelbejo mane pries skopri :)) siaip, jau maniau kad pralosiu, bet prisiminiau , kad standartinej sudeti normal nusiteikimas nustatytas, tai tada ramiau pasidare :D na, huliganas daba jau antras :) tiesa dar zaisi su manim ;) o as pasiduot nesiruosiu :P bet jau uzturejai sioki toki tasku pranasuma, tad pasistenk ji islaikyti ;) o rytu kieme nieko naujo :) tik vat man keista, kaip mano kiemas taip nusivaziavo..juk taip gerai sezona pradejai ;) taip pat, labai idomi kova vakaruose del paskutinio kelalapio i PO :) 3 komandos turi po lygu santyki :) o svyturys vos pergale teatsilieka :) nezinau kuris varzovas butu parankesnis pirmam PO etape, bet tikiuosi tai nebus zalioji mirtis :D jau pakankamai fokusu jie pridare siame sez :) dar vieno visai nereikia :D bankutuociau tokiu atveju :D ir taip jau teko atleist treneri, ir jauniai pardavime :// kad tik islipt is finansines krizes..:/