Pont ez lenne a cél, hogy olyan edzésrendszert alakítsunk ki, ami összehangolható a csapattal. Ezért tennék a multizást fiatal korba. Így is 1-2 szezon nehezebb, de akkor még nem keres az illető sokat. Már leírtam centeredzésnél, hogy hogyan edzeném, 1-2 szezon kiegektől függően bőven elég multira, és aztán már CSAK belső skill kell, meg támadótempók, ami ugyebár mehet ECS poszton. Erre sokkal könnyebb akárkit rávenni, minthogy a 150k-s centerét tegye ki irányítóba.
A másik: Igen, a fizetés hasonló lesz, viszont a teljesítmény sokkal jobb. Így ha a játékos az edzés végén eladásra kerül, nem 300k-t fog érni, hanem akár milliókat. Első osztályú csapat is sokkal szívesebben veszi át.
Ugyanis ha van pénzed, miért is ne vegyél ugyanannyit kereső játékost, csak használható kiegekkel.
A másik amit szintén kifejtettem, az az edzés továbbadása. Egy kintre már felhúzott játékost sokkal könnyebben adsz tovább első osztályba, vagy akár másodba, ha nem tudnád eltartani, mivel innentől CSAK benti pozíciókon játszatva lehet edzeni.
Egy kiegekben hiányos minimum 80-100k-s játékost a farmokon kívül senki nem engedheti meg magának, hogy ne a saját pozícióján eddze.
Nem azt írtam, hogy 24 éves koráig CSAK külső skilleket kapna egy center, majd akkor indítanánk el a belsőt.
"negyedik év: bv, és 2p. elérhet így 22 éves kora elejére bent egy 14-13-11-et. Kint is egy kellemes 9-10 tempót, passzt szintén, 1v1-ből is 8-9 minimum, ha nem több. "
Ezt írtam. Innentől lehet edzeni még 22-27 éves koráig minimum. Ez 6 év. Ez az általatok leírt 8 hét egy fejlődés esetén is 12 szintlépés. De igazából sokkal több, mivel 22-23 évesen sokkal gyorsabbak, ez is tapasztalat, kipróbáltuk.
De tegyük fel csak 12 szintet lépnek.
egy 17-18-15 az pont 12 szint. Csakhogy itt a kinti skillek már megvannak, a keresztedzést is belelehet számítani, meg azt, hogy az elején gyorsabban fejlődik, így belefér még plusz 1v1 és tempó, ami szintén nagyon gyorsan viszi magas játékosoknál a 2 pontost. a különbség csak annyi, hogy ezeket mind megkaphatja ECS illetve C poszton, sőt a lepattanózás, a tempó és az 1v1 az kétposztos edzés, tehát mégkönnyebb edzeni.
Az illető persze nem 23-24 évesen érné el a válogatott szintet.
Persze egy ilyen hosszú edzéstervnél nehéz pontos adatokat írni, egy egy tized, vagy századszint már szinteket jelenthet évek alatt.
Kinti játékosoknál már szintén leírtam, hogy mit kéne.