BuzzerBeater Forums

Hellas - IV.22 > Σεζόν 30

Σεζόν 30

Set priority
Show messages by
This Post:
00
266096.75 in reply to 266096.74
Date: 3/26/2015 3:19:37 AM
Olympiakos Volou BC
III.12
Overall Posts Rated:
328328
Kαλημέρα...

Καλώς τον κι ας άργησες. Νομίζω πως είναι η 1η ανάρτησή σου!!!
Το θέμα του γηπέδου σηκώνει μεγάλη κουβέντα.
Κι εγώ που το τερμάτισα εδώ και χρόνια και ήταν ένα από τα πρώτα σε όλο τον κόσμο που εξάντλησα τη χωρητικοτητα του, νομιζεις πως έχω προκοπή;
Ασε που δεν γεμιζει πανω απο 20-22 χιλιαδες θεατες!

From: Chris79
This Post:
11
266096.76 in reply to 266096.75
Date: 3/26/2015 3:30:32 AM
Olympiakos Volou BC
III.12
Overall Posts Rated:
328328
Στα αγωνιστικά τώρα...

Προχθές είχαμε Greek Warriors εν. Olympiakos Volou BC 61 - 110. Κοινώς, η ομάδα έκανε το χρέος της. Ο τραυματισμός του W. Nussbaumer αφήνει αδιάφορο το τεχνικό επιτελείο, αφού πρόκειται για τον αναπληρωματικό SG της ομάδας.
Ο Staples σε μεγάλα κέφια σταμάτησε στους 37 πόντους κι έδειξε ότι δίκαια θεωρείται η "κολώνα" του Ολυμπιακού.
Χαμηλή η προσέλευση, αφού κόπηκαν μόλις 11.105 εισιτήρια και ήταν το πλέον αρνητικό ρεκόρ του τελευταίου διμήνου!

Μάχη για την 4η θέση
Η αλήθεια είναι πως προχθές ήλπιζα ότι θα αποκτήσω "αέρα" δύο νικών από την ΕLEFSIS OMEGA, με την οποία παλεύω για την 4η θέση, αφού οιι άλλες τρεις έχουν "κλείσει" καιρό τώρα από την pro69, τους Spartans B.Club και τους Harlems. Οι τελευταίοι μας τα... χάλασαν, αφού έχασαν 102-92 από την ΕLEFSIS OMEGA και πλέον το πρωτάθλημα πήρε φωτιά... Κοινώς, θα φτύσω αίμα για να εξασφαλίσω και φέτος την παρουσία μου στα πλέι-οφ.
"Μακελειό" για την 4η θέση γίνεται όμως και στον όμιλο των "κόκκινων". Οι Leizers, η TRIVERPOOL B.C. και η AΕΝΚ επίσης έχουν "κλειδώσει" την πρόκριση στα πλέι-οφ και για την 4η θέση όλα είναι ανοικτά ανάμεσα σε Red Warriors και olympiakos peramatos, που έχουν επίσης μία νίκη διαφορά.

This Post:
22
266096.77 in reply to 266096.76
Date: 3/27/2015 12:37:52 PM
ΕLEFSIS OMEGA
III.6
Overall Posts Rated:
66
Γεια σας παιδια!Αργησα λιγο να αναφερω και την δικη μου παρουσια στο ομιλο....Κατ΄αρχην : ..Καλην εσπερα σας!!
Χαιρομαι ιδιαιτερως που μου δινεται η ευκαιρια να λαβω μερος στον συναρπαστικο κοσμο του buzzer (ειναι ακριβως ετσι οπως μου τον ειχαν περιγραψει...).Οι ELEFSIS OMEGA ειναι μια νεα ομαδα και γι΄αυτους που δεν εχουν καταλαβει ακομη- αμιγως Ελληνικη,στηριζεται δηλ.και θα στηριζεται αυστηρα μονο σε Ελληνες Παικτες,αυτη αλλωστε ειναι και η βασικη φιλοσοφια με την οποια δημιουργηθηκε.Εφεξης θα μπαινω πιο συχνα να τα λεμε λιγο στο forum για να σπασουμε και λιγο την μονοτονια της καθημερ/τας - να εχει και ο φιλος chris 79 περισσοτερους ενεργους συνομιλητες ...

This Post:
11
266096.78 in reply to 266096.77
Date: 4/4/2015 1:12:35 PM
Overall Posts Rated:
3030
Πολύ ωραίο παιχνίδι σήμερα, με την TRIVERPOOL B.C. να χαμογελάει τελικά, αφού επικράτησε της ΑΕΝΚ με 102-100.
Το ματς ήταν ντέρμπι απ΄την αρχή μέχρι το τέλος και κρίθηκε στο τελευταίο σουτ. Η εξέλιξη του αγώνα βέβαια με απογοήτευσε, αλλά από την άλλη, το να μπορείς να κοιτάξεις στα μάτια την TRIVERPOOL B.C., έστω και στην ανανεωμένη της ''μορφή'', είναι κάτι ενθαρρυντικό για την ομάδα μου.

This Post:
11
266096.79 in reply to 266096.77
Date: 4/4/2015 11:11:15 PM
Olympiakos Volou BC
III.12
Overall Posts Rated:
328328
Ελπίζω να είσαι έτοιμος... Το μεταξύ μας παιχνίδι είναι τελικός!
Ο νικητής θα πάει στα πλέι-οφ, ενώ ο ηττημένος θα.... σταυρωθεί μία ώρα αρχίτερα.
Σου αξιζουν συγχαρητηρια γιατι μεσα σε συντομο χρονικο διαστημα δημιουργησες ενα αξιομαχο ροστερ, που με το "καλημερα" διεκδικει δυναμικα την εισοδο του στην 4αδα του ομιλου!
Προς το παρον ειμαι 4ος λογω του goal-average, αλλα εννοειται πως οι παικτες μου εχουν χασει τον υπνο τους εν οψει της επικειμενης αναμετρησης μας...
Οι μπουκ θεωρουν φαβορι τον GROUND ZERO και τους ELEFSIS OMEGA κι αυτο αγχωνει ακομη περισσοτερο τον Ολυμπιακο, που λιγες αγωνιστικες πριν το φιναλε εξακολουθει να παιζει με το πιστολι στον κροταφο...

This Post:
00
266096.80 in reply to 266096.78
Date: 4/4/2015 11:17:04 PM
Olympiakos Volou BC
III.12
Overall Posts Rated:
328328
Πραγματικα το ματς κριθηκε στις λεπτομερειες.
Τη ζημια στην εκανε ο Efisio Ursino. Ο "μακαρονας" εκανε ρεκορ ποντων τη φετινη σεζον εναντιον σου...
Κοιταξα και τα στατιστικα του παιχνιδιου... Μεγαλη αστοχια στα σουτ 2 ποντων... επαιξε κι αυτη το ρολο της..
Παντως, εχεις καιρο μεχρι τα πλει-οφ, ωστε να καταστρωσεις τα πλανα σου και να παρεις ρεβανς για τη χθεσινη ηττα ;)

This Post:
11
266096.81 in reply to 266096.80
Date: 4/4/2015 11:21:10 PM
Olympiakos Volou BC
III.12
Overall Posts Rated:
328328
Χαμος χθες στο Alkatraz....
Red Warriors 7 - Leizers 56 - 114.
Οταν ο 4ος χανει με νταμπλ-σκορ απο τον πρωτοπορο, νομιζω πως δεν εχει νοημα να συζηταμε οτιδηποτε για το ποιος ειναι το ακλονητο φαβορι για τον φετινο τιτλο....
Η 20ή νικη των Leisers σε ισαριθμα παιχνιδια επιβεβαιωνουν πως ο chang_gr εχει τον πρωτο λογο για τον τιτλο στο πρωταθλημα που οδευει προς το τελος του...
Εκτος κι εαν εκει στην pro69, o mpro69 εχει ανακαλυψει κανα μαγικο φιλτρο και κανει την ΕΚΠΛΗΞΗ στον τελικο του πρωταθληματος...

This Post:
11
266096.82 in reply to 266096.78
Date: 4/5/2015 3:21:37 AM
Overall Posts Rated:
1919
μολις μπηκα και ειδα το σκορ. λυπαμαι πολυ που δεν το εβλεπα λαιβ... πολυ καλη η παρουσια των ΑΕΝΚ , και παρα πολυ καλο κοουτσαρισμα απο την πλευρα του προπονητη μας καθως ανευ λογου και αιτιας χρησιμοποιησε μολις 6 παικτες.... ετσι το παλτιδιο ο Ιταλος εκανε οργια!!!
Δυστυχως για αλλη μια φορα δεν γεμισε το γηπεδο.τζαμπα το χτιζω και εχω και φθηνα εισιτηρια , θα του δωσω μια να το γκρεμισω!!!!

Last edited by DIMPITOULAKIS at 4/5/2015 3:24:36 AM

This Post:
00
266096.83 in reply to 266096.79
Date: 4/5/2015 3:41:00 AM
ΕLEFSIS OMEGA
III.6
Overall Posts Rated:
66
Εχω δει το ιστορικο σου-εχεις κανει φοβερη δουλεια με το γηπεδο - σου αξιζουν συγχαρητηρια ,εισαι απο τους ελαχιστους managers στο παιχνιδι πυ εχεις καταφερει να το τερματισεις μεσα σε τοσο λιγο χρονικο διαστημα.Δεν μπορω να ξερω τα πλανα σου για το μελλον μιας και αν το ηθελες θα βρισκοσουν ηδη στη ΙΙ κατηγορια.Εμεις οπως βλεπεις δινουμε εμφαση στην επεκταση του γηπεδου και ψαχνουμε ταυτοχρονα για θεση Ελληνα Center.(δεν ειναι πολλοι στην αγορα με τα χρηματα που διαθετουμε...-μετρημενοι στα δαχτυλα του ενος χεριου).Για την Τριτη - θα γινει καλο παιχνιδακι αλλα μαλλον θα χασω με 10-15 ποντους διαφορα - υπολογιζω.Οπως και να εχει ειμαι πολυ ικανοποιημενος με την πορεια της ομαδας - και ιδιαιτερως τυχερος που δεν συναντησα πολυ πιεση απο τις ομαδες κατω απο την 5η θεση.Αρα η 5η θεση που μας αναλογει και ηταν απο την αρχη ο στοχος μας δειχνει οτι παμε καλα.Τωρα ειμαστε υπο σκεψη για τα πλανα απο την νεα χρονια.Το μισο Δ.Σ.εχει ξεσηκωθει για αγορα Center ενω το αλλο μισο - πιο διαλλακτικο-συνιστα ηρεμια και επενδυση παλι στο γηπεδο-γινεται μαχη στη συνεδριαση.Σε λιγες ωρες ληγει και ο προεδρος θα ανακοινωσει το αποτελεσμα γιατι τον πιεζουν και οι funs της ομαδας.Δυσκολη αποφαση.

This Post:
00
266096.84 in reply to 266096.82
Date: 4/5/2015 5:07:12 AM
Overall Posts Rated:
3030
Χαχα...πράγματι ο Ιταλός ήταν ασταμάτητος απο τα 6,75.
Πάντως έχεις κάνει πολύ καλή δουλειά με το ρόστερ σου και παρόλο που το μπάτζετ είναι μειωμένο (διόρθωσέ με αν κάνω λάθος), η TRIVERPOOL B.C. στέκεται μια χαρά.
Μιας και είπες γήπεδο, το δικό μου το έχω παραμελήσει λίγο, επειδή ήθελα να μειώσω τις ''σπατάλες'' κατά τη διάρκεια της σεζόν, μήπως και συγκεντρώσω μερικά χρήματα για μεταγραφές. Αλλά σιγά σιγά θα του κάνω μία επέκταση.

This Post:
00
266096.85 in reply to 266096.84
Date: 4/7/2015 9:28:41 AM
Olympiakos Volou BC
III.12
Overall Posts Rated:
328328
Να λοιπόν που λίγο πριν το τζαμπολ του ματς Olympiakos Volou- ELEFSIS OMEGA, υπαρχει μεγααααααααααααλο παρασκηνιο :P

Μου εστειλε μηνυμα ο GROUND ZERO και με ενημερωσε οτι θα αγωνιστει χαλαρα.

Αν και ειλικρινα, οπως του εγραψα και σε pm, δεν καταλαβαινω το λογο που θα βαλει χαλαρη διαθεση, αφου σε λιγες ωρες θα κριθει η 4η ομαδα που θα μπει στα πλει-οφ, για λογους συναδελφικης αλληλεγγυης, δεν θα χτυπησω το παιχνιδι. Και ο Θεος βοηθος...

Advertisement