Ubistvu je najbolje,da ga jaz kupim (razen,če ga ne bo velemojster) in ga treniram v zunajnih skilih,potem je pa skoraj vseeno kdo ga kupi,ker se bo treniral v notranjih skilih.Danes ponoči ne bom imel možnosti licitacije....koliko naj nastavim ceno? 1,45M atm
Mislim,da imamo veliko SKL in 2.ligaških ekipi,ki bi ga komot treniralo na zunajnih položajih,kasneje pa na notranjih.Problem je v razumevanju vsega skupaj.
Recimo jaz bi dosti težje,če sploh bi prišel v SKL,če ne bi treniral Jerina/Vukojanca na OI in kasneje v notranjih skilih.Takšni igralci so dosti boljši od igralcev z enako plačo.To se tudi pozna v SKL,kjer sem in bom vodilni klub v naslednjih 4-6 sezonah,pa ne samo zaradi tega,ker igram BB preko 20 sezon in uživam detaljih GE-ja,ampak predvsem zaradi boljših igralcev (Jerin/Vukojanec),ki pa so bili trenirani na prej opisan način.
V prejšni sezoni sem šparal denar,treniral Jerina(170k plače)/Vukojanca(190k plače) na OI z dejstvom,da je Vukojanec igral v menjavi,pa sem se kljub temu obdržal v SKL.
Upam,da sem koga prepričal ali pa mu dal vsaj misliti,da za takšen nakup ne koristi samo NT,ampak predvsem svojemu klubu.