tućanje, neka to bude onda onaj marijolin, ipak je čovjek aktivan i skuplja tućeve na 5-6 različitih foruma. i ja sam na početku pizdio jer sam mislio da će se tu nešto pametno moći pročitati, pa sam onda to ignorirao a sad kad vidim da me kejsi šibnuo u dostignućima rekao sam ne može to tako, dosta mu je bodova od izborničkih funkcija :)
sam se ti baci u posao skupljanja loptica, nemam ja nikaj protiv, samo nemoj reć da je to pisanje ;)
inače i sa tobom na ratnu nogu ustajem :D
eto vidiš da je forum živnuo, samo malo treba dati poticaja :)
konačno da imam kaj i pročitat a i napisat
koliko sam primjetio i ti se pojaviš na forumu sam kad je neko pisanje ko onda kad sam ja izbrblja koješta na U-21
vidi se da i tebi fali normalnog pisanja
istina, neki to rade direktnim optuživanjem za varanje i onda se opet svi čude zašto nitko ne želi pisati ili sudjelovati u takvim raspravama pa onda jadan kejsi ima sto problema s brisanjem postova :))
eh, Srce moje me zaboli ;))))
i da, hvala svima na komentarima i podršci u pohodu na što bolji b3 rezultat. koliko ih je ono do sada bilo u ova 4 kola?! punih 0 postova, yea živio forum!!!
pratim ja šta se događa, do sada i nisi imao nekog posla, ja čekam da dođe zanimljiviji dio, tad će ti trebat sreća pa ću ti poželjet a i meni će trebat u prognoziranju rezultata
PS: ne moj da fulam radi tebe koju prognozu :D
evo loptice da dostigneš kasiea
Last edited by Moa1 at 4/9/2013 4:18:56 PM