Anyagilag miért nem kifizetődő? Megkapja a feljutásért a bónuszt és nagyobb lesz a bevétele.
erre nagyon egyszerűen tudok válaszolni.amikor feljutottam, (pedig nekem életképes volt a csapatom hiszen bent is tudtam maradni) anyagilag nem jártam jobban mint az előző szezonban a 4. osztba!igaz megnőttek a bevételeim, + ugye a 100k, viszont negyed annyi meccset nyertem negyed annyira voltak elégedettek a szurkolók, így kevesebb volt a meccsbevételem.ráadásul mindenképpen meg kell erősíteni a csapatot, így a fizetési kiadások is jelentősen növekednek.Ha nem megfelelő a csarnok nagysága nem tudod kihasználni 100%-osan a 3. osztály adta előnyöket.Nekem az első szezonba bukás volt a 4. osztályhoz képest anyagilag.igaz a 2. szezonba sikerült feljutnom a 2. osztályba így az kárpótolt az előző szezon veszteségei után, de azért nem mindenkinek ajánlom, hogy rohanjon fejjel a falnak.Csak a saját példámból okulva.Most már a 3. osztály is bitang erős.pofozógépnek lenni nem élmény ezt gondolja végig azért mindenki.ezért is írtam amit írtam, ha valaki ügyes és mondjuk jól tud edzeni kereskedni stb. az próbálja meg mindenképpen, de nem mindenkinek ajánlom.