77% lubi, podczas wyborów też najwięcej mnie polubiło. tylko kilku sfrustrowanych trolli jak ty i asta pluje jadem na forum. a normalnych użytkowników, którzy w BB są dla przyjemności a nie dla wojenek, zniechęcacie do korzystania z tego forum. ludzie mają dość twoich chamskich i wulgarnych odzywek. szkodzicie polskiej kadrze i polskiej społeczności.
Lol. Znowu Mr.PrintScreenMagicArboleda?:D Prawda w oczy kole...ale fakt jest taki, że sam podszczypujesz, wywołujesz konflikty, a później płaczesz i się żalisz na forum. Odnosząc się do tego co napisałeś:
1. Co wybory chodzę oddać ważny głos mimo, że za żadnym z polityków nie przepadam...
2. Całkiem możliwe, że przy następnych wyborach oddam głos na Ciebie mimo, że za Tobą jako człowiekiem, forumowiczem zwyczajnie nie przepadam...
3. Wklejasz prywatne
BBmaile sprzed 3 sezonów (data jest wyraźna), a piszesz że zaśmiecam forum??:D Co najwyżej to zaśmiecałem Twoją skrzynkę i to 3 sezony temu:P Ty robiłeś wówczas to samo i razem solidarnie dostaliśmy bana.
4. W jaki sposób mój prywatny BBmail wysłany wyłącznie do Ciebie szkodzi polskiej społeczności, czy polskiej kadrze??? Być może szkodzi ale wtedy kiedy sam go upublicznisz wklejając w wątek kadry, czym z resztą sam sobie robisz syf, a w dodatku wywołujesz niepotrzebną dyskusje:P