Pa definitivno ima priliku dobiti Texas...ja bi tankao na njegovom mjestu...a vjerojatno bu i on...ali opet i Marijo ima priliku otići dalje u kupu, tako da bi tu moglo biti svašta...=)))
Već je i bilo vrijeme da Ponko postane bot...
kaj nisi gledal da je mariola tankiral tekmu protiv , Šita, pa su mu za ove dvije tekme ostali najaći igraći....a i pojaćanje centar...bu odigral prvu službenu tekmu...valjda nebum takav peh da se ozlijedi već na prvoj tekmi.....
jedino me brine taj kup...frajer igra sve laganice , i vjerujem da bu trgal....jer mu i ligi niko niš nemre...i ima savršenu formu, za razliku od mene....tak da nemam šanse dobiti ga ak odigram laganicu...jer igram u gostima.....tak da bum opet normal odigral....makar sam obećal da nebum više ali ne bi htio riskirati ...ipak dobro dođe ovih 60 k od kupa da popravi financije
iako sam očito dobro trgoval kolko sam zgubil na Soufi tolko sam dobil na Beku...tak da mi je još 1,4 milje ostalo...
i moram još 2 rezerve dopelati...na pleju i beku...jer sam sad ostal samo na Vicku i Mohd Zan bin Ismail...znaći trebaju mi 2 rezerve još minimum...sa plačom da zajedno ne prelaze 50 00027-28 godina...ali slabo ima neko ovak kvalitetan kakvog sam prodal za tu lovu....niš baš na TL
Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!