Πες μου ειλικρινα προτιμας να κατεβασεις 4 παιχτες και να σου δωσει το παιχνιδι εναν που θα ειναι απλα αθλιος ή να αγορασεις εναν πεμπτο παιχτη και να τελειωσει...?...τον λακι φαν που σου δινει το γκεημ ειναι ενας απλος οπαδος που δν ειναι καλος ακομα και για v....
Εγώ δεν είπα ότι θέλω να το κάνω εγώ, είπα ότι δεν είναι δίκαιο να εχεις εσύ κανονικά τους παίχτες σου και ο άλλος να μην κατεβάζει κανονική ομάδα και παρόλα αυτά να μπορεί να σε κοντραρει (εντάξει δε μιλάμε για φτασμενες ομαδες, μιλάμε για νεους χρήστες που ακόμα δεν εχουν καλή ομάδα).
τα φουλ δν σταματησαν ως δια μαγειας στο 4...απλα το αποτελεσμα βγενει 15 λεπτα νωριτερα κ ετυχε τα λεπτα να πανε μαζι σε λιγο χρονικο διαστημα..
Και εγω σε ενα αγωνα μ ετυχε ο αντιπαλος σγ στα πρωτα 4 λεπτα να ειχε 4 φουλ και τα 2 υπολοιπα να τα κανει στα τελευταια 6 λεπτα του αγωνα(και δεν τον προστατευε απο φουλ..)
Πάντως κάτι τέτοιο δεν είναι καθόλου ρεαλιστικό, πρεπει η ομάδα που δεν εχει παιχτες να αποκτά τρομερό μειονέκτημα, το να μπει κάποιος bot παιχτης με άθλιος ικανότητες είναι τελείως άδικο για μια ομάδα σαν την δικιά μου που δεν εχει φτασμένους ή καλούς παίχτες. Για μια ομάδα που είναι δυνατή δεν τις καιγεται καρφί καθώς αν συμβει κατι τετοιο στον αντίπαλο της αμεσως το χασμα μεγαλώνει πολύ και αποκτά μεγάλο πλεονέκτημα.
Last edited by Ariskos at 9/2/2010 8:49:00 AM