Po drugie to doceniając Twoje zaangażowanie oraz chęci, chcę zaznaczyć iż to że jesteś skautem tak tak wielu roczników, nie jest najlepszym pomysłem. Uważam to za pewnego rodzaju niedopatrzenie. Dlaczego?
1. Wszyscy C są wedle Twojej wizji budowani, a niekoniecznie ona jest najlepsza i jedyna.
2. Większa ilość skautów danej pozycji to wymiana opinie, poglądów. Co tylko może wyjść na dobre.
Wytłumaczę Ci na jakiej zasadzie dostałem C i PF-ów w tym sezonie bo widzę, że myślisz że błagałem o to Mr.Presidenta bo tak się grą zafascynowałem...aimar rezygnował z obencnego rocznika PF-ów. Zastanowiłem się 5 razy i uznałem, że obecni 21 latkowie są praktycznie pod opieką Leszka, z 20 latków nadaje się tylko garstka bo resztę tych z najlepszymi potencjałami ma al said z akcji "idziemy po złoto", 19 latków dostałem tylko 40 (w tym momencie zostało lekko ponad 20). Stwierdziłem, że mogę wziąć i C i PF-ów.
Żeby Cie uspokoić już dawno pisałem Mr.Presidentowi, że w następnym sezonie nie biorę nikogo.
Poza tym często swoje wizje konsultuje z różnymi osobami ze świata BB...bardzo często rozmawiam z np. z Leszkiem
No i jest jeszcze aimar, który też trenuje podkoszowych