BuzzerBeater Forums

Hellas - III.8 > Season 19

Season 19

Set priority
Show messages by
This Post:
00
208479.76 in reply to 208479.74
Date: 3/23/2012 5:57:11 PM
Overall Posts Rated:
99
Σε αυτό που λες για το κύπελλο συμφωνώ απόλυτα. Είμαι και εγώ της γνώμης ότι θα έπρεπε και στους αγώνες κυπέλλου να υπάρχουν έσοδα από τα εισητήρια. και να πήγαιναν μισά μισά ή σε κάποιο ποσοστό πχ 70-30 για τον γηπεδούχο. Με αυτό τον τρόπο κάποιοι θα σκεφτόντουσαν διπλά να παρατήσουν το κύπελλο, κάτι που πιστέυω θα βοηθούσε ακόμα και στην ανταγωνιστικότητα κάποιων ομίλων του πρωταθλήματος.

From: Wade3

This Post:
00
208479.77 in reply to 208479.75
Date: 3/23/2012 8:03:56 PM
Overall Posts Rated:
1414
Να σου πω τν αληθεια κοιταγα τους παιχτες τους ξανα και ξανα και επειδη ειχα και γω καλο ενθουσιασμο και αυτος ειχε δυο περιφεριακους και ενα ψηλο τραυματισμενος οποτε σκεφτηκα οτι με μια 3-2 οτι δν θα περασουν πασες στους ψηλους.. Επισης το πενταρι του πως ειχε τοσο καλα ποσοστα τι να πω προφανως ειχε παρει τπτ πριν τον αγωνα γιατι ο imperial δν αξιζει να τρωει ουτε τα μισα απο τετοιο ψηλο.. Τεσπα πιστευω ακομα και ετσι με δυνατη αυτος χαλαρη εγω με βαση τις αξιολογισεις και τα 100pp δν αξιζα με τν καμια να χασω.. Δν πειραζει προπονησουλα και παλι προπονησουλα ειδικα στους ψηλους που θελουν δουλιτσα! Ειδικα οι 3 απο αυτους που εχουν βγει απο ντραφτ!!

This Post:
00
208479.78 in reply to 208479.76
Date: 3/23/2012 8:19:23 PM
Overall Posts Rated:
1414
Θα συμφωνησω στο θεμα με τα εισιτηρια θα ηταν καλο να περναμε κανα παραδακι απο τα εισοδα του κυπελλου απλα το θεμα ειναι οτι οι κληρωσεις ειναι τυχαιες οπως και οι εδρες δλδ εχει τυχει ακομα και σε 3 σερι παιχνιδια να παιζω εκτος εδρας πραγμα που σημαινει οτι αμα υπηρχαν εσοδα δν θα ηταν δικαιη η μοιρασια για αρκετες ομαδες! Μιας και μιλαμε για οικονομικα πιστευω πως θα μπορουσε να γινει κατι σχετικα με το προσωπικο καθως οι μισθοι τους καμια φορα ανεβαινουν και 1000 τν βδομαδα και ειναι διαδικασια γιατι πρεπει να τους ανανεωνεις συχνα! Μια λυση π.χ το ποσο της αυξησης του μισθου να ειναι αρκετα μικροτερο ή να μπορουμε να τους βαζουμε για πουλημα και απο τα λεφτα της πωλησης να περναμε ενα μικρο ποσοστο 20-30% ωστε να μν βγαινουμε τοσο ζημιωμενοι...

From: sorazal

This Post:
00
208479.79 in reply to 208479.78
Date: 3/23/2012 9:16:47 PM
Overall Posts Rated:
99
απλα το θεμα ειναι οτι οι κληρωσεις ειναι τυχαιες οπως και οι εδρες δλδ εχει τυχει ακομα και σε 3 σερι παιχνιδια να παιζω εκτος εδρας πραγμα που σημαινει οτι αμα υπηρχαν εσοδα δν θα ηταν δικαιη η μοιρασια για αρκετες ομαδες

Μα γι'αυτό και ο στοουν και εγώ λέμε τα έσοδα από τα εισητήρια να πηγαίνουν μισά μισά στους αγώνες κυπέλλου.

This Post:
00
208479.80 in reply to 208479.79
Date: 3/23/2012 9:52:04 PM
Overall Posts Rated:
1313
Παιδιά δεν γίνεται να πηγαίνουν τα εισιτήρια μισά μισά γιατί πολύ απλά η κάθε ομάδα έχει διαφορετικό γήπεδο . Το καλύτερο είναι να αυξήσουν το ποσό που κερδίζει η προκριθείσα ομάδα . Η έστω από τους 256 και μετά το ποσό να αυξάνεται στα 70-80Κ για παράδειγμα . Αν θέλει κανείς να ανεβάσει την ομάδα του μακροχρόνια τον συμφέρει να κερδίζει 3-4 αγώνες το πολύ στο κύπελλο κιαυτούς με χαλαρή διάθεση και τα δεύτερα/τρίτα να παίζουν γιατι θα πρέπει να παραμένει ανταγωνιστικός και στο πρωτάθλημά του αλλιώς οι φίλαθλοι θα απογοητευτούν και αυτό είναι ότι χειρότερο μιας και πέφτει κατακόρυφα η θέαση...

Αυτή τη στιγμή λοιπόν κάθε ομάδα την ενδιαφέρει να έχει ευχαριστημένους τους οπαδούς της για να μπορέσει να αναπτυχθεί οικονομικά , κυνηγώντας το κύπελλο και αφήνοντας το πρωτάθλημα οι οπαδοί σταματάνε να έρχονται και μακροχρόνια αυτό είναι ασύμφορο ειδικά όταν οι μισθοί μιας αξιοπρεπούς ομάδας της ΙΙΙ κατηγορίας είναι από 20κ και πάνω στους περισσότερους παίκτες . Τα 50Κ λοιπόν παύουν να αρκούν γιαυτό και βλέπουμε πολλές εκπλήξεις στο κύπελλο μιας και οι μεγάλες ομάδες δεν δίνουν τόση σημασία γιατί πρέπει να κοιτάξουν το πρωτάθλημα πρώτα .

Ηδη έχουνε αποκλειστεί 8/16 ομάδες της Α1 από το κύπελλο και ακόμα δε φτάσαμε στα μέσα της σαιζόν , αυτό τα λέει όλα νομίζω..

Last edited by SideUnderSpin at 3/23/2012 9:52:37 PM

This Post:
00
208479.81 in reply to 208479.80
Date: 3/24/2012 8:56:36 AM
Overall Posts Rated:
1414
Η αληθεια ειναι οτι αυτο που λες να αυξανονται τα ποσα οσο προχωρας ισως ειναι η καλυτερη λυση... Οντος με τους οπαδους εγω εχω ηδη θεμα και ισως καλυτερα που αποκλειστηκα στο κυπελλο θα ψαξω να παρω εναν καλο μανατζερ μπας και με σωσει! Χαιρομαι που αρχιζει και γινεται παλι ενεργο το φορουμ και επειδη βαριεμαι αφανταστα αυτη τν στιγμη θα κατσω με τν ησυχια μου να κανω προβλεψεις! Ελπιζω να πεσω μεσα..

This Post:
55
208479.82 in reply to 208479.81
Date: 3/24/2012 10:10:05 AM
Overall Posts Rated:
1414
Olympiakos Rodou B.C 2010 VS aias euosmou

Πρωτο παιχνιδι για σημερα το οποιο θα μεταδιδεται απο τν κρατικη τηλεοραση και αναμενεται πολυ δυνατο! Ο ολυμπιακος προερχεται απο μια νικη πολυ σημαντικη ενω ο αιας εχει 3 ηττες σερι... Ο αιας εχει επισης το πλεονεκτημα εδρας και ο ολυμπιακος εχει τραυματια ενα παιχτη παρολα αυτα θα πω οτι ο ολυμπιακος εχει το πανω χερι απεναντι στους 8000 οπαδους του γηπεδου euosmos..

AIMA VS suncity

Ο πρωτοπορος των μεγαλων φιλοξενει τον τελευταιο των υπεροχων.. Ο suncity μετα απο τον αποκλεισμο στο κυπελλο απο ομαδα με πολυ καλυτερο μπατζετ και τν μοναδικη ηττα στο πρωταθλημα δν νομιζω πως θα δυσκολευτει καθολου απεναντι στον AIMA ο οποιος θελει συνεχισει στο κυπελλο στν πρωτη του χρονια στν III..

basilissa 21 VS Stonedreamers

Ο στοουν υποδεχετε τον πρωταθλητη της IV.15 σε ενα παιχνιδι ισως ανεφ σημασιας καθως μετα τν μεγαλη του νικη στο κυπελλο εναντιον μιας πολυ δυνατης ομαδας της III σιγουρα θα θελει να προσφερει στους φιλαθλους του αλλη μια ικανοποιηση στο ματς της τριτης! Παρολα αυτα αρκετα δυσκολο η βασιλισα να αλωσει τν αντιπαλη εδρα οποτε μαλλον το ροζ φυλλο ανηκει στον στοουν..

Katerini Mavericks VS TerrorXCrew

Αλλο ενα ντερμπι το οποιο ισως κριθει στα τελευταια λεπτα! Ο τερρορ φιλοξενει τον κατερινι ο οποιος ακομα εχει τραυματισμενο τον πρωτο σκορερ του ομιλου αλλα παρολα αυτα ο σουπερ σταρ της ομαδας του κρεσκας δν νομιζω να παραδωσει ετσι απλα τα οπλα και ο γηπεδουχος που εφυγε ηττημενος απο τον Αρη1914 στο κυπελλο σιγουρα δν θα θελει να κανει μια ακομη ηττα.. Οποτε θα πω πως ο τερρορ ειναι αυτος που θα φυγει με το χαμογελο στα χειλη απο το αποψινο ντερμπι..

aris 2009 VS tekoriakos

Τεκοριακος και αρης οι οποιοι ειναι δευτεροι ο καθενας στον ομιλο τους σιγουρα εχουν ετοιμαστει για ενα πολυ καλο παιχνιδι! Ο αρης ερχεται απο μια πολυ ευκολη νικη οπως και ο τεκορας ενω οι δυο ομαδες ειναι αρκετα ισοδυναμες.. Παρολα αυτα η εδρα εχει το πανω χερι και το ροζ φυλλο μαλλον δν θα φυγει απο εκει...

ΑΕΚΑΡΑ VS aris 7 hills

Η αεκαρα η οποια ειναι πρωτη στον ομιλο των υπεροχων και συνεχιζει στο κυπελλο σιγουρα το μυαλο της δν θα ειναι στο σημερινο παιχνιδι με τν ομαδα που ανεβηκε απο τν IV και ηδη κανει πολυ καλη πορεια στην III.. Παρολα αυτα η εμπειρια της απο την II και το ροστερ της δν θα δυσκολευτει να κανει το 12-1..

Herkules B.c. VS Xwrafa Peristeri club

Ο χωραφα ο οποιος μετα την πρωτη του νικη στο πρωταθλημα εχει κανει ενα σερι 11-0 σε ηττες φιλοξενει τον herkules που εχει αλλαξει αρκετα το ροστερ του και παρολα αυτα παραμενει αρκετα ανταγωνιστικος σιγουρα δν θα κουραστει να παρει τν νικη και να γυρισει σπιτι με το ροζ φυλλο..

Leniarniakos VS Heat B.C

Οι miami υποδεχονται τον Leniarniako μετα απο μια καταπληκτικη νικη απεναντι στον αηττητο suncity.. Οι γηπεδουχοι μετα απο πολλες σερι ηττες στο πρωταθλημα και στν αναπαντεχη ηττα μετα απο πολυ σημαντικες νικες στο κυπελλο σιγουρα θελουν να αποδειξουν στους οπαδους της οτι δν θα παει για φουντο, κατι που η εμπειρη ομαδα των υπεροχων δν θα αφησει να γινει αφου μια τετοια ηττα ισως τν φερει στην τεταρτη θεση του ομιλου.. Σιγουρα το τελευταιο παιχνιδι της ημερας θα ειναι για γερα στομαχια.. :P

Αυτα...! Περιμενω να δω και αλλες προβλεψεις..

This Post:
00
208479.83 in reply to 208479.82
Date: 3/24/2012 11:29:14 AM
Overall Posts Rated:
77
Προς το παρον, τσιμπα ενα μπαλακι απο μενα για την προσπαθεια σου:)

From: MIKRO10

This Post:
00
208479.84 in reply to 208479.82
Date: 3/24/2012 12:15:04 PM
Overall Posts Rated:
2525
Και ενα μπαλακι απο εμενα , ημιχρονο και σε στελνω στνο κουβα. Εγω ειπα οτι κανω ανανεωση αλλα δεν με πιστευεις...προπονηση και μονο προπονηση

This Post:
00
208479.85 in reply to 208479.83
Date: 3/24/2012 12:20:12 PM
Overall Posts Rated:
1414
Να σαι καλα φιλε μου! Προς το παρον μονο σε ενα εχω παιξει εξω..:P

This Post:
00
208479.86 in reply to 208479.85
Date: 3/24/2012 4:52:35 PM
Overall Posts Rated:
1414
Τελικα μονο σε ενα επεσα εξω! Λοιπον θελω να αναφερω ενα θεμα το οποιο με προβληματιζει αρκετα και δν μπορουσα να μν το αναφερω.. Αυτη η βδομαδα all star για τις μισες ομαδες ειναι δολοφονικη καθως καποιοι το σαββατο παιζουν εκτος εδρας και δν εχουν καθολου εσοδα αυτη τν βδομαδα... Προσωπικα ειμαι -9.000$ αυτη τν στιγμη και την δευτερα θα μπω -170.000.. Πραγμα που σημαινει οτι την επομενη βδομαδα που δν θα εχω εσοδα θα παω γυρω στα -330.000!!! Εκτος αυτου ηδη δν μπορω να διωξω κανενα μελος προσωπικου και σιγουρα δν θα μπορω μεχρι το τελος της κανονικης περιοδου ισως και της σεζον... Θα παρακαλουσα τον katerini για τον λογο οτι ειναι GM και επισης συμμετεχει σε μεγαλα φορουμ να θηξει το θεμα και αν δν μπορει το παιχνιδι να κανει κατι αμεσα με την μηχανη τουλαχιστον να μας δωσουν οι GM ενα θετικο "προστιμο" οσοι φυσικα παιζουμε εκτος εδρας ωστε να σταθουμε λιγο οικονομικα! Πιστευω πολλοι παιχτες θα εχουν παραπονο σχετικα με το συγκεκριμενο θεμα και αλλοι περισσοτεροι που δν το εχουν παρει χαμπαρι καν..

Advertisement