BetTravel εν. JK69ER 105 - 91(46140695)
κατά τη γνώμη μου εδώ το έχασε μόνος του το παιχνίδι ο Γιάννης..γιατί να παίξει εξωτερική απομόνωση;;παίξε ένα τρέξε και δεν υπήρχε άμυνα για τον τσουνγκάο...ακόμα μπορούσε να πάει σε ζώνη..είναι γνωστό ότι με μαν2μαν ο Παντελής δεν μαρκάρεται εύκολα στην περιφέρεια...
Γιάννη ωραία η ανάλυση σου εκτός από το παιχνίδι το δικό μου. Μάλλον έκρινες μόνο από το απότελεσμα. Με εξαίρεση την πρώτη περιόδο που πηγαίναμε πόντο πόντο, στην 2η και στην 3η περιόδο έκανα κυριολεκτικά πάρτυ. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε έτσι αφού πήραν χρόνο ακόμα και τα ντράφτ. Οπότε δεν αρκούσε μια αλλαγή στο σύστημα για να χάσω τον αγώνα. Αν έβαζε τρέξε και σούταρε περισσότερο θα ευνοουσε εμένα παρά τον Γιάννη καθώς θα είχε γρηγορότερο ρυθμό το παιχνίδι με συνέπεια περισσότερες επιθέσεις. Οσο για την ζώνη όπως έχει πει και ο Στέλιος, αν δεν έχεις πολύ καλά ριμπάουντ τότε μην το επιχειρήσεις απέναντι στον Baur.
θα συμφωνήσω με τον Γιάννη ότι ίσως μια διαφορετική επιλογή στην επίθεση για τον Τζόκερ να ήταν πιο κατάλληλη.και θα συμφωνήσω και με την ζώνη.να πάνε στο καλό τα ριμπ.αν είναι να παίξεις μαν2μαν και να τρως καλάθι σε κάθε επίθεση,πολύ απλά δεν έχεις να χάσεις απολύτως τίποτα.αρκεί φυσικά για εμένα να κλείνεις με την ζώνη.
εγώ εδώ κατέληξα μετά τις προσωπικές μας εμπειρίες.ουσιαστικά δεν έχεις να χάσεις κάτι με την ζώνη αν αυτή κλείνει κι αν χωρίς αυτή τρως καλάθι σε κάθε επίθεση δλδ 100 πόντους ανά 100 σουτ.
αν γυρνούσα πίσω το χρόνο,θα έπαιζα 3-2 ζώνη....δεν ξέρω αν θα μου έδινε κάτι καλύτερο στα σίγουρα λόγω των ριμπ.αλλά μάλλον αυτός είναι ο σωστός τρόπος.
το συμπέρασμα όμως είναι ότι αν θέλει κάποιος να μπορεί να παίξει ζώνη σωστή,θέλει απαραιτήτως και καλά ριμπάουντς.
τα οποία όμως είναι δυστυχώς ακριβά!
κι αυτή είναι η ομορφιά του παιχνιδιού!