BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Kérdés és csevegő XIX.

Kérdés és csevegő XIX. (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
11
225657.76 in reply to 225657.63
Date: 8/27/2012 5:40:09 PM
Overall Posts Rated:
6262
A tavalyi keretből érzésem szerint nem tudnál felsorolni 10 nevet, azokról nem is beszélve akikről mint már mondtam kaygee beszélt, hogy ők a jövő és mostantól erősebbek lehetünk."

Ebben tévedsz, kinti-benti fórum olvasó vagyok.

Nem mellesleg, minden jóérzésű válogatottban úgy adják át tudomásom szerint a posztot a kapitányok egymás között, hogy a régi megosztja az újjal az információkat, ez esetben a leendő válogatott játékosok névsorát, mert a munka megkezdéséhez ezek a dolgok nagyon fontosak. Aki nem így tesz, az a saját hazája válogatottjának okoz károkat.

A sárdobálásokra pedig nincs semmi szavam.

This Post:
11
225657.77 in reply to 225657.74
Date: 8/27/2012 5:45:26 PM
Overall Posts Rated:
173173
Még egy dolog, szükségtelen több privát üzenetet írnod az eddigi egynél, ami ma jött, mert nem fogok válaszolni rá. Van stábod (papíron nem is kicsi, a valóságban már annál rövidebb a kispad...), szabad a gazda, lehet kalandozni a BB világában. Én is kialakítottam a magam kapcsolatait, összehoztam a neveléshez szükséges bázist. Adott a lehetőség, csináljátok.

Ja, még mielőtt bárki a tények elfedésével vádolna, íme a privát levél:

Tőle:
pörköltszáj-Hungarian NT coach
Tárgy:
Szia.
Küldte:
2012. 08. 27. 17:07:18

A válogatott munkával kapcsolatban írok neked.

Az lenne a kérdésem, hogy van-e adatbázisod(ok) a válogatott esélyes játékosokról? Melyben a válogatottsághoz közel álló játékosok is benne vannak.

Ha van, akkor kérlek a válogatott érdekét szem előtt tartva juttasd el hozzám.

Email-cimem: xxxxxxxxxxxxxxx

Köszönöm!

A mailcímet moderáltam.

Na ez az a levél, amire nem fog válasz menni, ahhoz te már túl mélyre ástad el magad nálam. Na, 44 pontról 14-re csökkent a népszerűségem egy levéltől, de hát ez van, "do it yourself" lesz a dolog.

Írok én is pár levelet, még nem álmosodtam el eléggé.

This Post:
22
225657.78 in reply to 225657.77
Date: 8/27/2012 5:50:10 PM
Overall Posts Rated:
9797
Szerintem aludjon mindenki egyet a mai napra, mert nagyon rossz irányt kezdenek venni a dolgok.

This Post:
00
225657.79 in reply to 225657.77
Date: 8/27/2012 6:04:12 PM
Overall Posts Rated:
6262

Rendben, ahogy gondolod. Akkor neki állok jómagam .

Igazából nem is számítottam az igenlő válaszra.

This Post:
00
225657.80 in reply to 225657.50
Date: 8/27/2012 6:11:31 PM
Overall Posts Rated:
173173
Úgy sosem lesz egység, ha nem is akarjuk! Az a legnagyobb baj, hogy mindig az "ez nem lehet vagy az nem"-mel jövünk, ahelyett, hogy a pozitív oldalát keresnénk a dolgoknak. Mit lehet tenni jelen helyzetben és nem azt, hogy mit nem lehet.

Gila, egységről még csak beszélni is tök felesleges. Te is tisztában vagy azzal, hogy mi munkát belefeccöltünk abba, hogy nevelőbázist keressünk, érdekes módon akkor minden jelenleg előbújó farm (Pörköltszáj, Wenger, megmégkitudjakicsoda) mélyen hallgatott. Most kérdezem én, minek kéne nekem bárkivel is együttműködnöm, ha ők a seholba nem voltak, amikor szükség volt rájuk?

Megírtam a választási vitában is, hogy ezek a farmok, együttműködő klubok erősen Pörköltszáj-specifikusak, semmilyen egységben az erő törekvés nem volt itt senkiben, csak bele akartak ülni a készbe.

Nem működöm együtt, meg táblázatokat sem küldök, mert amikor szükség lett volna rájuk, akkor lapítottak, mint nyuszi a fűben, most meg egységtörekvésekkel traktálják a népet.

Nem kérek belőle, köszönöm, megfeküdné a gyomrom. Amúgysem ártana fogyóznom.

From: LA-Hukli

This Post:
22
225657.81 in reply to 225657.80
Date: 8/27/2012 6:28:46 PM
Overall Posts Rated:
9797
Lehet, hogy nem látom az egész helyzetet, mert ugye a levelekbe nem látok bele, csaka fórumba, de ezalapján nem érzem indokoltnak ezt a hozzáállást. A kapitány kötelessége, hogy amennyiben az utódja igényt tart rá, azta minimális segítséget megadja amire az indulásnál szükség van. Ezzel annyit érsz el, hogy a saját magad munkája alatt vágod a fát. Fogd fel úgy, hogy most 2 szezonig lazíthatsz, aztán lehet újra próbálkozni Szvsz amúgy is akkorra fog igazán beérni a keret.

Last edited by LA-Hukli at 8/27/2012 6:29:11 PM

From: Patai

This Post:
22
225657.82 in reply to 225657.80
Date: 8/27/2012 6:46:07 PM
Overall Posts Rated:
4545
Hol van az leírva, hogy a válogatott kapitányi cím az alapján jár, hogy ki előtte mennyit dolgozott a válogatottért? Eddig nem volt kedve, most van. Ez nem azt jelenti, hogy ez így van jól, szerintem is hasznos, ha valaki előtte pár szezonon keresztül szorosabban dolgozik a válogatott mellett. A sablonlevélről pedig már leírtam a véleményemet.

Együttműködnöd, segítened neked sem kell, ezt senki nem is várja el, de azzal, hogy nem küldöd el neki a listákat, tudatosan hátráltatod a magyar válogatott sikeréért folytatott munkájukat, amely sikerért az elmúlt szezonokban annyit tettél.

"Ha megdobnak kővel, dobj vissza kenyérrel."

From: kaygee

This Post:
00
225657.83 in reply to 225657.81
Date: 8/27/2012 6:48:03 PM
Overall Posts Rated:
173173
Lehet, hogy nem látom az egész helyzetet, mert ugye a levelekbe nem látok bele, csaka fórumba, de ezalapján nem érzem indokoltnak ezt a hozzáállást. A kapitány kötelessége, hogy amennyiben az utódja igényt tart rá, azta minimális segítséget megadja amire az indulásnál szükség van. Ezzel annyit érsz el, hogy a saját magad munkája alatt vágod a fát. Fogd fel úgy, hogy most 2 szezonig lazíthatsz, aztán lehet újra próbálkozni :) Szvsz amúgy is akkorra fog igazán beérni a keret.

Ezzel most nem igazán értek egyet. Szerintem szívem joga eldönteni azt, hogy kivel működöm együtt, és kivel nem. A saját munkám alatt meg nem vágom a fát, mert az tényszerűen adott.

Volt itt már minden, kezdte ezt azzal, hogy másképp edzette Fazekast, mint a mi a megbeszélt volt, szó és együttműködés nélkül. De kampányolt már a nevemmel a megkérdezésem nélkül (lásd előző választás), ostromolta a segítőimet, farmokkal jön, holott a scoutja otthagyott egyet, egységgel jönnek, holott ez nem céljuk, de ezt már én mind leírtam, és nem is egyszer.

Összegyűjtöttem már 100+ indokot, hogy miért ne vegyek én ebben részt, nem tudnék a tükörbe nézni...

This Post:
00
225657.84 in reply to 225657.83
Date: 8/27/2012 6:50:42 PM
Overall Posts Rated:
9797
Én akkor nem tudnék tükörbe nézni, ha szándékosan hátráltatnám pl aválogatottat. Mert a válogatott érdeke mindenek felett áll. De persze nem gondolkodhat mindenki ugyanúgy.

From: kaygee

This Post:
00
225657.85 in reply to 225657.84
Date: 8/27/2012 7:08:47 PM
Overall Posts Rated:
173173
Én akkor nem tudnék tükörbe nézni, ha szándékosan hátráltatnám pl aválogatottat. Mert a válogatott érdeke mindenek felett áll. De persze nem gondolkodhat mindenki ugyanúgy.

Én beletettem 8 szezont a válogatottba, és voltam hátráltatva... Átverve is...

This Post:
00
225657.86 in reply to 225657.85
Date: 8/27/2012 7:10:27 PM
Overall Posts Rated:
9797
Igen, de ahogy fentebb is írták megdobnak kővel dobj vissza kenyérrel

Advertisement