hehehe evo me k... jedan! Koliko vidim i ovde si najdosadniji lik :D!!! Uspeo sam da dobijem ekipu, i to bogami poodavno i sad derem sve redom :),stvarno mi nije jasno što mi je poslao onu poruku da ne mogu da dobijem ekipu a dao mi je.ZAto sam izgubio prvu tekmu.
Još samo da pohvatam sve ovde .
Biću iskren čitam ove vaše postove, kao da pokupim neke informacije,kao da nešto osnovno naučim o igri! Na-E-bo je onaj kome treba pomoć,ovde ama baš ništa nema :D
Ajde ako nekog ne mrzi neka mi kaže neke osnovne stvari,npr. sa kojim treningom da počnem,kakvog trenera da uzmem, koju važnost ima DMI,Game Shape,plata igrača kad biram koji će igrač igrati ukoliko su istih skilova za neku poziciju?Kada se vrši apdejt treninga,finansija,kojim danima?
Još neki koristan savet ... i naravno protrčao(bacio sam pogled) sam kroz pravila i pomoć
Edited by Duxoman (12/19/2007 1:49:48 AM CET)
hehe
uzimaj klince od 17-19 godina i treniraj krila ili golmane...u jeb.ovo nije Hattrick :)))
a sad ozbiljno - uzmi trenera 10 (mislim da je takav u ponudi ove nedelje) ako ga propustis u ponedeljak ce ponuda biti trener 3 verovatno!
idealno za trening igrača je 48min do nekih 90 nikako preko toga. imas tri utakmice nedeljno i gledas da rasporedis minutažu igračima....najgora je varijanta ako igrac ne odigra ni min. obavezno zakazuj prijateljske. Apdejt treninga je negde petak prepodne. Nisam gledao tvoj tim ali ja sam na početku prodao ili otpustio starije igrače i pazi se minusa posto ovde malo keša dobijas od sponzora i utakmica ,jedino vredi TV tekma oko 250000 i eventualno da imas srece u preprodaji igrača. ovo je isto važno- nikako ne igraj MOTS a trening nemam pojma sta bilo izaberi neces zajebati.
DMI nema nikakvu važnost, gledaj skil igrača.
eto toliko ,znači uzimaj trenera 10 i sasrećom:))))