Rutinska pobeda protiv Stella Rosse kao sto sam i ocekivao.Ova 2-3 zona ne valja nista,toliko mi je smanjila spoljasnju odbranu da je to nenormalno Jadan (srednji) je bila ocena za nju,a verovatno da sam igrao covek na coveka bila bi nedovoljan ili prosecan.Dok ne povecava mnogo unutrasnju,na proslom mecu protiv partizana bila mi je slab (srednji),a sada je bio nedovoljan(srednji),a jos je dosao i novi krilni centar Tair Vana koji ima najvecu unutrasnju odbranu u celoj ekipi.Znao sam da smanjuje spoljasnju odbranu,ali ne toliko covece.
Drugo hteo sam da vas pitam za savet,sada sledi mec u kupu protiv bot ekipe iz pete lige.
Primetio sam kad bi igrali pocetnicka ekipa koja ima trenera i bot ekipa,ono sve imaju po 18 igraca ili vec ako su draftovali,pocetnicka ekipa bi ih lagano pobedila.
Da li je dovoljan Jannes Tanzl
(16578788) za pobedu.On je jedna od pouzdanijih izmena,odmorio sam ga protiv Partizana,rado bi stavio jos neke dobre igrace,ali zbog minutaze ne bih bas + hocu da odigram opusteno.Ostali igraci su moji omladinci,ono nista specijalno cisto da popunjavaju mesto.
Da li je to dovoljno za pobedu ?