BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Σεζόν 64 - Competition is here

Σεζόν 64 - Competition is here

Set priority
Show messages by
From: scoko
This Post:
11
323136.76 in reply to 323136.75
Date: 6/13/2024 11:39:51 AM
Valencia B.C.
A1
Overall Posts Rated:
5151
Ευχαριστώ όλους για τα συγχαρητήρια.

Ο στόχος που ήταν η 2 συνεχομένη κατάκτηση του πρωταθλήματος επετεύχθη. Ήμασταν κοντά και στο double αλλά χάσαμε στα προημιτελικά για έναν πόντο από την Κοντή, αφού μας έλειπε ένας παίκτης (6αρι ρόστερ).


Τώρα για τους τελικούς, πιθανόν αναμετρήθηκαν οι 2 καλύτερες αμυντικές ομάδες σε τελικούς της Α1 ever! Έπρεπε να ακούσω την πρώτη φωνή που είχα για τους πρώτους δυο αγώνες. Στον πρώτο πίστευα ότι μπορεί να βάλει περιμετρικό η κανονικό ρυθμό (δεν πίστευα και τα δυο) και ότι μπορεί να πάει σε ουδέτερο σύστημα, ενώ στο δεύτερο πίστευα την κίνηση αλλά δεν έβαλα το περιμετρικό μάντεμα. Τουλάχιστον στο τρίτο άκουσα την αρχική μου σκέψη και κερδίσαμε δύσκολα στο τέλος.


Ο λετζεντ Σίλβα συνεχίζει την παράδοση να τραυματίζεται/αποβάλλεται σε τελικούς. Ξεκίνησε σεζόν 62 που ήταν τραυματίας τον πρώτο αγώνα εναντίον του Σουπερνόβα, την επομένη χρονιά αποβλήθηκε σε 24 λεπτά στο δεύτερο παιχνίδι, ενώ φέτος στον πρώτο παιχνίδι τραυματίστηκε πάλι στα 24 λεπτά και στο τελευταίο αποβλήθηκε στην 4η περίοδο!

Τέλος, να δώσω τα συγχαρητήρια μου στον Ξεφτίλα που μας δυσκόλεψε κατά την διάρκεια της σειράς και δε μας άφησε να χαλαρώσουμε ούτε στο τελευταίο παιχνίδι που περίμενα στο τέλος να κριθεί λίγο πιο εύκολα.

Οι οπαδοί ζητούν 3peat, αλλά μάλλον πρέπει να τους δείξω τον τραπεζικό μου λογαριασμό για να χαλαρώσουν :)