BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > Národní tým VI

Národní tým VI (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: dead2

This Post:
00
280929.762 in reply to 280929.761
Date: 2/3/2018 7:50:05 AM
Overall Posts Rated:
6565
Neber se tak vážně, trochu popíchnutí pro ty co to tady tak žerou :D bez týmů z nižších lig, které tak tvrdě trénují, by jste vy z první ligy něměli s čím hrát :D to tak prostě je :D

Last edited by dead2 at 2/3/2018 8:12:34 AM

This Post:
00
280929.763 in reply to 280929.760
Date: 2/3/2018 10:07:41 AM
Dynamo J. Hradec
První liga
Overall Posts Rated:
493493
Nechce se mi to tu nechávat úplně bez reakce, na druhou stranu moc nevím, co ti na to říct.

- co nikdy nefungovalo? Že hráči po dotrénování přejdou na STA/FT? To přece nemusí být na přestup, může pokračovat ve stejném týmu, který změní strategii. Pokud po dotrénování STA/FT netrénuje a má je nízko, je to mrhání.
- každý, kdo trénuje top hráče ho trénuje mimopostově, což je na úkor výsledků, nejsi výjimka.
- už poněkolikáté tu předhazuješ Menšíka. Ano, dohodli jsme se s tebou, že ho vezmeš a budeš trénovat místo STA/FT pro Hadače. Ty jsi tu dohodu přijal.

This Post:
00
280929.764 in reply to 280929.760
Date: 2/3/2018 10:07:41 AM
Dynamo J. Hradec
První liga
Overall Posts Rated:
493493
Nechce se mi to tu nechávat úplně bez reakce, na druhou stranu moc nevím, co ti na to říct.

- co nikdy nefungovalo? Že hráči po dotrénování přejdou na STA/FT? To přece nemusí být na přestup, může pokračovat ve stejném týmu, který změní strategii. Pokud po dotrénování STA/FT netrénuje a má je nízko, je to mrhání.
- každý, kdo trénuje top hráče ho trénuje mimopostově, což je na úkor výsledků, nejsi výjimka.
- už poněkolikáté tu předhazuješ Menšíka. Ano, dohodli jsme se s tebou, že ho vezmeš a budeš trénovat místo STA/FT pro Hadače. Ty jsi tu dohodu přijal.

From: LA-Macros

This Post:
11
280929.765 in reply to 280929.762
Date: 2/3/2018 12:57:20 PM
Overall Posts Rated:
913913
Podle čeho usuzuješ, že se beru vážně? Spíš je prostě tvůj příspěvek mimo, a to je celé. Trénujete jen kvůli sobě nebo NT, ale nikdo z vás netrénuje pro 1. ligu.
A jsem poslední, kdo to tady žere, ale když někdo plácne hovadinu, která s popíchnutím nemá nic společného, tak je potřeba to uvést na pravou míru.

Už si připadám jako rwystyrk;)

This Post:
00
280929.766 in reply to 280929.763
Date: 2/3/2018 1:04:05 PM
Overall Posts Rated:
913913
- to je to, co nikdy nefundovalo. Přece nebude každý, kdo má jednoho NT hráče přecházet na trénink STA/FT. To jako manažer NT nemůžeš ani chtít. S tak malou záladnou je to nesmysl...a dříve nás bylo o dost víc.

- ano, ale právě proto z nich nic nemáš. A musíš se rozhodnout, jestli chceš NT pomáhat a myslet na svůj rozvoj a budování týmu. Nebo si vyjet jednoho/dva hráče a zkusit na pár sezon někoho k nim dokoupit. Pak zase od začátku.

- tady nechápu, co ti vadí. Není to předhazování, ale jen konstatování. A jasně to zdůraznuje priority nynějšího managmentu NT (to jsi ty) a vylučuje to bod 1), který obhajuješ...proto to uvádím a není mi jasné, co jako NT manažer vlastně preferuješ.

This Post:
00
280929.767 in reply to 280929.766
Date: 2/3/2018 1:49:55 PM
Dynamo J. Hradec
První liga
Overall Posts Rated:
493493
Kdybych z pozice manažera NT necítil povinnost reagovat, asi bych ti už neodpovídal, evidentně se nějak nechápeme. A to neber osobně, jen mě dohadování se v internetových diskuzích už nebaví.
- neříkám, že každý má přejít na trénink STA/FT, ale proč by to nemohla být zrovna flumpinka s Vachkem a dalšími dokoupenými hráči?
- neříkej, že z nich nemáš nic. Nakonec je buď prodáš nebo s nimi po dotrénování hraješ. A pomáháním NT nakonec pomáháš i sobě - opět profit z prodeje nebo reprezentant (=kvalitní hráč+příjmy) v týmu. Tebou popsaná strategie mi přijde normální.
- vadí mi to, že to tu čtu už poněkolikáté a nemůžu se ubránit pocitu, že si stěžuješ a podáváš to, jako bys byl k tomu donucen. Pokud se pletu, jen dobře. Nynější priority managementu jsou, že všichni nadějní hráči trénují tak jak by měli a ti vytrénovaní trénují sta/ft a hrají v týmech účastníků B3, aby sbírali zkušenosti. Což je samozřejmě ideální stav, který nenastává a snažíme se k němu aspoň přiblížit.

Last edited by NO-15 (Слава Україні!) at 2/3/2018 1:51:01 PM

This Post:
00
280929.768 in reply to 280929.767
Date: 2/3/2018 2:49:26 PM
Overall Posts Rated:
913913
Tak to není dobrá indicie. Pro diskuzi o fungování NT by měl být prostor vždy, ale jak myslíš.

- protože je to jeden z nejkvalitnějších, nejzkušenějších manažerů (gendrově správně vše převést do ženského rodu:)). Hraje 3. ligu. Co víc k tomu říct, je to jasné.

- ano, herně v zápasech jsou ti leckdy na škodu. Nikdo tady nemluvil o ekonomickém vlivu. I když kupovat 25-26leté je kolikrát dražší, než prodávat 30leté - ta diskuze tu už byla.

- to chápeš špatně. Sám dobře víš, že jsem se o jeho trénování přihlásil. O vytvoření "farmy" jsem začal mluvit až před sezonou. Moc dobře vím, že Hadač potřebuje STA/FT (i moji další dotrénovaní hráči), ale Menšíkem jsem to zazdil a Hadače prostě nedám. Uvadím to jen jako referenci a je to aktuální případ, proto se to tu objevuje...

This Post:
00
280929.769 in reply to 280929.768
Date: 2/4/2018 3:28:50 AM
Dynamo J. Hradec
První liga
Overall Posts Rated:
493493
A zase - prostor pro diskuzi o fungování NT tu přece je. Navíc spolu v obecné rovině souhlasíme, jen v detailech se lišíme.

- A? Třeba ji zase chytne ambice něco vyhrát, navíc hraje 2. ligu a je na druhém místě v konferenci (pořád je to tak jasné?). I tak může NT pomáhat, pokud bude chtít.

- dobře, když pomineme ekonomickou stránku, i tak nesouhlasím s tvým postojem "nic z nich nemáš". Mimopost přece nezabere celou kariéru, trénuješ i primární skilly. A na závěr z toho vyleze taková drobnost - hotový (výborný) hráč. Přece to jak a koho trénuješ je součást tvého dlouhodobého plánu a prostředky jak ho dosáhnout se můžou měnit. Takže těžko z něj můžeš "nic nemít".

- v tom případě je to v pořádku, prostě to na mě tak působilo, když jsem to opakovaně od tebe četl, vyznění nebylo úplně jasné.

This Post:
00
280929.770 in reply to 280929.756
Date: 2/6/2018 2:36:48 AM
Dynamo J. Hradec
První liga
Overall Posts Rated:
493493
Proti Walesu jsme si s chutí zastříleli (44796)

Skóre jsme nahnali a máme nejvýhodnější pozici pro boj o druhé místo, to důležité se ve skupině odehraje až teď. Pokud porazíme jak Němce tak Slováky, není co řešit. Při určité konstelaci nám stačí i jedna výhra z posledních 3 zápasů.

Za týden nás čeká Německo. V posledním zápase jsme je porazili, ale to bylo na domácí půdě a na vyšší úsilí (44206). O zápas dříve jsme s nimi naopak u nich prohráli (42031).

This Post:
00
280929.771 in reply to 280929.768
Date: 2/6/2018 9:28:09 AM
BC Hostivař
II.2
Overall Posts Rated:
11991199
Second Team:
Jirkov
Přečetl jsem kupu těch vašich příspěvků z různých stran. Je to bohužel začarovaný kruh a je otázka, jak z něj ven.
Podle mne základní premisa je jasná, hráči musí být nejdříve co nejefektivněji vytrénovaní ve skillech (primárních i sekundárních) a následně přejít plynule na trénink FT/STA. A je otázka, jak toho dosáhnout.
Ten trénink FT/STA je problematický v tom, že od doby, co šly nahory ceny hráčů, není jednoduché poskládat do týmu najednou dostatek hráčů, co tento trénink potřebují.
Dříve to šlo, já trénoval 5, chvílemi dokonce 6 NT hráčů FT/STA najednou, myslím, že podobně na tom byl i Maxson a taky wamba jich měl 4 nebo 5 najednou. Skončil jsem ve chvíli, co jsme po té, co generace Hurdy a spol. odešla za takové peníze, že nešlo pořídit dostatek hráčů jako náhradu.
Pokud má někdo tyhle hráče trénovat, tak by to ale měl být přední celek první ligy, ideálně účastník B3. Ale když ty hráče nedokáže k sobě dostat aspoň 4, tak mi to přijde dost neefektivní - ale jak píšu, začarovaný kruh ...

This Post:
00
280929.772 in reply to 280929.769
Date: 2/6/2018 1:53:25 PM
Overall Posts Rated:
913913
- myslím, že je dost chytrá, aby to neudělala. Aha, já že se pořád plácá ve trojce. Každopádně, jediný pochopitelný scénář by byl ten, že nakoupí 5 NT hráčů a bude chtít konečně vyhrát ligu. Jelikož má nasysleno peněz, asi by ji nikdo z první ligy nemohl konkurovat;) Navíc by to měla být generace, která bude mít nejvyšší ambice, jinak je to zbytečné.

- Očividně to nechápeš, moc jsi takových hráčů nevytrénoval a nikdy nezažil ucelený koncept výchovy reprezentantů. Jak popíchovatě poznamenal Dead, jsou farmy, které budují hráče od začátku. Když se dostanou v primárkách na určitou úroven (ty se trénují první), naroste jim plat a jdou do vyšší ligy. Tam už je většinou prostor jen na sekundárky a nakonec možná nějaká primárka, pokud pot. dovolí. Jak to dokončíš, šli do týmů pro trénink STA/FT. Tak to bylo a bylo to nejeefektivnější.
Když si ted každý piplá jednoho/dva hráče, jakmile je dotrénuje, přejde na STA/FT, tak to prostě není dlouhodobá koncepce.

- ok;)

Advertisement