Ukraina vs. Eesti 99 - 111 (36173) +12ех трішки не дотягнули. Грали проти дуже сильного суперника. Я думаю що естонці виграють Утішалку!!! Вони дуже сильні!
По матчу:
чому я поставив 3-2 ?я очікував від них раннє або карусель, тому і поставив 3-2. Бо їхні основні Ц не у формі, тому думав не полізе під щит... не вгадав (( моя вина не спорю. Я до останнього не знав що вони зіграють...
2а причина чому я поставив 3-2 бо на ЛФ грав наш Ребров який зробив гру, накидавши 36!! очок. Але він малий... і тому я не хотів аби проти їхнього монстра на ЛФ, який має велику ББ, БЗ і підбір, зіграли гравці без підбору і бз, тому я і виставився так в захисті
щодо підборів то, підбори були рівні до 3 чверті, а далі коли пішов перекос з ВФ то ми почали їх всирати...
По ігрі:були шанси... і навіть все йшло по плану, ми вели по ходу зустрічі майже 10 очок, но заруба тривала до середини 4 чверті, а далі почалася перевага домашньої поляни + фарт був не на нашій стороні.... на початку 3 чверті крім того що відфолився ангарський, який був основним ВФ, ще й травмували нашого стовба Федоренка, який буде монстром в наступному сезону. З ним ми і могли затащити пару очок, бо даниленко трохи не дотягував до цього рівня, через свій винос 1! ( і тому в кінці через нього майже все летіло
а кидки здалеку я вважаю була вдалою тактикою! хоча ніхто ніколи вже не взнає, чи краще зіграла карусель чи периметр
Last edited by LA-Kampot (NT Ukraina) at 2/1/2016 2:57:51 PM