I konacno posle dugih pregovora u Novi Sad danas je doputovao gorostasti shpanski centarPaco Larra.Uprava kluba nije bas bila odusevljena kad je morala za taj transfer da iskesira 3 milke a direktora kluba zamalo nije strefila srchka kad je cuo koliku nedelju platu spanac trazi...alo momce ovo je Srbija......za razliku od uprave publika je bila odusevljena...oko 2000 vernih navijaca okupilo se ispred male dvorane SPENSa i uz domacu sljivovicu mogla se cuti pesma ....Do finala cemo lako vodice nas Pako, ima da Vas kara prezime mu Larra
... sto znaci da je vise za neke utakmice gde ne zelimo da odvalimo protivnika ;-)
... sto znaci da je vise za neke utakmice gde ne zelimo da odvalimo protivnika ;-)Zar takve utakmice postoje ? :P
Ja da se pohvalim-nqpredovqo mi tridesettrogodisnjak)))P I to drugi put ove sezone
Ja da se pohvalim-nqpredovqo mi tridesettrogodisnjak :)))) :PP I to drugi put ove sezonejq dq ti kqzem nesto. imqs duplo Q nq rqcunqru. :))))izvqdis jedno i umetnes A :))
Ja da se pohvalim-nqpredovqo mi tridesettrogodisnjak :)))) :PP I to drugi put ove sezone
E to je druga stvar za hvalu:))Dosao sam u Luxemburg a kod njih je A na vrhu a Q ispod njega a ja sam naucio obratno(P
E to je druga stvar za hvalu:))Dosao sam u Luxemburg a kod njih je A na vrhu a Q ispod njega a ja sam naucio obratno :(( :PPA sta ces ti u Luxemburgu jadan! :)
E to je druga stvar za hvalu:))Dosao sam u Luxemburg a kod njih je A na vrhu a Q ispod njega a ja sam naucio obratno :(( :PP
E to je druga stvar za hvalu:))Dosao sam u Luxemburg a kod njih je A na vrhu a Q ispod njega a ja sam naucio obratno(PA sta ces ti u Luxemburgu jadan!i kako si uspeo ceo da staneš tamo)
E to je druga stvar za hvalu:))Dosao sam u Luxemburg a kod njih je A na vrhu a Q ispod njega a ja sam naucio obratno(PA sta ces ti u Luxemburgu jadan!