nie odpuszczaj majkel nie odpuszczaj ;p ja ze swojej strony zdradze (co i tak chyba nie jest tajemnica) ze glownym celem dla mnie jest awans do PO, oczywistym staje sie fakt iz pierwszy mecz PO przy duzym wysilku w 2 poprzednich meczach... moze sie dla mnie nie ulozyc ;] bardziej dobitnie, acz nie doslownie nie umiem powiedziec :P
koszykarz- ja tu trafilem przez czyszczenie botow, w calym sezonie przegralem chyba tylko 1 mecz (nie z finalista) i final ktory mi ewidentnie nie poszedl, chodz juz przed PO bylem niemal pewny awansu, gorycz po przegranej finalu nie umiejszyla radosci z awansu ;) bo pracowalem na niego caly sezon, a przegralem tak naprawde tylko final. myslalem jednak ze wplywy do budzetu beda wieksze, a tak naprawde poki co nie zauwazylem niestety wielkiej roznicy :(
jak dla mnie obaj zaslugujecie na awans, i z jednej strony chetnie bym was obu pozegnal z racji tak silnych zespolow (szczegolnie w mojej konferencji), z drugiej jednak troche bym tesknil za polemika nt real - barsa glownie podczas wspolnego ogladania poczynan koszykarzy :) wszak powodzenia