Dominikanska republika vs Slovensko 36:103 (17813), 26.12.2011Posledny zapas v tomto roku sme opat zvladli podla ocakavani, po velmi tazkom zaciatku sme sa pomaly rozbehli a v druhom polcase to rozbalili naplno. Chalani asi cez sviatky pozrali vela kolacov, lebo ten zaciatok bol velmi psychicky narocny. Uz som sa bal, ze som nastavil nejaku sprostost. Netrafili sme asi prvych 10 striel a super daval oproti nam dost bodov. V dalsom priebehu, hlavne v druhom polcase sme vsak zacali uz hrat svoju hru a zvysili otacky v obrane aj utoku. Vysledkom je pekna vianocna nadielka pre Dominikancov o 67 bodov.
Vdaka kolotocu nam to aj pekne boostlo ratingy s hodnoteniami, snad to bude strasiak pre dalsich superov. Hraci si tak dost rovnomerne rozdelili minuty aj body (7 hracov 10+ bodov). V obrane sme velmi dobre udrzali ich 2 najvacsie hviezdy. Miklas nam kvoli taktike dal 13b, ale Chaca aj vdaka taktike len 7b. Ostatok bol na tom este horsie.
Buduci tyzden nas caka posledny zapas pred vyradovacimi bojmi. Hrame vonku proti Indii, ktora uz nema co stratit a pojde urcite CT. Dobra sprava vsak je, ze minuly tyzden hrali tiez CT, takze naladu nebudu mat nasetrenu ako my. Stale vsak nemame iste konecne miesto, takze tento zapas nemozeme brat na lahku vahu. Preto by som vas chcel poprosit, aby ste nebrali na lahku vahu ani minuty vasich zverencov, nech si to sami nepokasleme. Dakujem.