BuzzerBeater Forums

Hellas - III.5 > Pre Game - Season 19

Pre Game - Season 19

Set priority
Show messages by
From: kasper7

This Post:
22
209402.77 in reply to 209402.76
Date: 4/13/2012 5:57:57 PM
Overall Posts Rated:
235235
Και πάλι εδώ... για τα προγνωστικά της 18ης αγωνιστικής!!

ionia - Fantasmata 2
Η ομάδα μου αγωνίζεται απέναντι σε μία από τις πιο αδύναμες ομάδες της κατηγορίας μας!! Εύκολο διπλό!!

Peristeri Pushermen - chicken force 2
Μία από τα ίδια και για τους κοτοπουλάδες... παίζουν απέναντι σε ομάδα, που απλά δεν μπορούν να χάσουν!! Δείχνουν βέβαια να προχωρούν σε ριζική ανανέωση, διώχνοντας τα γερόντια... πράγμα που δεν ξέρω πόσο θα επηρεάσει μελλοντικά την ομάδα, όμως για το συγκεκριμένο παιχνίδι... στάνταρ διπλό!!

alexandros - ΣΠΟΡΤΙΝΓΚΑΡΑ 2
Οι φιλοξενούμενοι είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και με συνεχή διάθεση για ενίσχυση, καθώς πραγματοποιούν ακόμα μεταγραφές και μάλιστα φιλόδοξες!! Οι γηπεδούχοι έκαναν την έκπληξη την προηγούμενη βδομάδα με τους κοτοπουλάδες, όμως δεν νομίζω πως μπορούν και αυτήν την εβδομάδα. Άλλο ένα διπλό και μάλιστα σχετικά εύκολα!!

fire-water - Procrustes 2
Σοβαρή ομάδα οι φιλοξενούμενοι με καλές αγωνιστικές καταστάσεις, απέναντι στην ομάδα με τις χειρότερες αγωνιστικές καταστάσεις!! Οι γηπεδούχοι διαθέτουν καλούς παίκτες, όχι όμως και καλό κλίμα στην ομάδα, με αποτέλεσμα να γνωρίζουν την μία ήττα πίσω από την άλλην!! Άλλη μία και το Σάββατο!!

PAOK4 - Boney M B.C. 1
Ντέρμπι κορυφής στον όμιλο των Υπέροχων, με τις δύο ομάδες να είναι ισόβαθμες στην πρώτη θέση του ομίλου και σε παρόμοιες αγωνιστικές καταστάσεις!! Στον 1ο γύρο είχε επικρατήσει ο ΠΑΟΚ με ένα καλάθι και με διαφορά διάθεσης! Θα πάρουν την εκδίκησή τους οι φιλοξενούμενοι; Ανεβασμένος ο ΠΑΟΚ... ανεβασμένοι και οι φιλοξενούμενοι!! Ο ενθουσιασμός δείχνει να είναι στα ίσα. Ντέρμπι με τα προγνωστικά να γίνονται πολύ δύσκολα και οριακά... οπότε θα πάω οριακά με την έδρα!!

PANTHERS -3- - Barceliosia B.C. 1
Οι πανθηρες μου αρέσουν σαν ομάδα και είναι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση αυτήν την εβδομάδα από τα Λιόσια. Θεωρώ πως μπορούν να κάνουν τον άσο! Εξάλλου χρειάζονται περισσότερο την νίκη!! Θα πάω με την έδρα!!

Famous B.C - AOKavalas 1
Ο σταρ των γηπεδούχων παραμένει τραυματίας και πονοκεφαλιάζει τον προπονητή του, που χρειάζεται οπωσδήποτε την νίκη για να παραμείνει σε τροχιά κορυφής, μιας και θέλει να εκμεταλλευτεί το ντέρμπι κορυφής! Στα ίσα περίπου οι αγωνιστικές καταστάσεις για τις δύο ομάδες!! Θα γίνει ντέρμπι... όποια ομάδα κερδίσει θα είναι οριακά! Θα πάω και πάλι με τον οριακό άσο!!

Olympiakos Volou B.C. - oi ampaloi 2
Δύσκολο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που παλεύουν να αποφύγουν τα play-out, με τους φιλοξενούμενους να είναι λίγο καλύτεροι σαν ομάδα! Περιμένω δύσκολο παιχνίδι, με τι δύο ομάδες να είναι κοντά στο σκορ, αλλά με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν τελικά!

Σας αρέσουν... δεν σας αρέσουν... αυτά είναι!!!! :PPPP

Last edited by kasper7 at 4/14/2012 7:14:20 AM

From: zero4

This Post:
00
209402.78 in reply to 209402.77
Date: 4/13/2012 7:30:14 PM
Overall Posts Rated:
2929
τσιμπα την!

This Post:
00
209402.79 in reply to 209402.78
Date: 4/14/2012 2:42:26 AM
ΣΠΟΡΤΙΝΓΚΑΡΑ
III.2
Overall Posts Rated:
33
Μπραβο σου.Καλο Πασχα σε ολους.

Message deleted
From: kasper7
This Post:
22
209402.81 in reply to 209402.11
Date: 4/21/2012 4:23:34 AM
Overall Posts Rated:
235235
Καλημέρα σε όλους!!!

Νέα αγωνιστική σήμερα και οδηγούμαστε σιγά σιγά προς τα play-off και τους τελικούς!!

20η Αγωνιστική

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚΑΡΑ - chicken force 1
Ντέρμπι για την δεύτερη θέση της βαθμολογίας ανάμεσα σε 2 δυνατές ομάδες! Σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση οι γηπεδούχοι, σε φάση ανανέωσης οι φιλοξενούμενοι!! Περιμένω μία άνετη νίκη για την ΣΠΟΡΤΙΝΓΚΑΡΑ που με νίκη συνεχίζει να ελπίζει πως θα καταφέρει να ξεπεράσει τους σημερινούς της αντιπάλους!!

Procrustes - Fantasmata 2
Η ομάδα μου παίζει σε μία δύσκολη έδρα, απέναντι σε μία σοβαρή ομάδα που διαρκώς βελτιώνεται και ανεβαίνει επίπεδο!! Και οι δύο ομάδες βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, οπότε περιμένω ένα όμορφο παιχνίδι, που εύκολα ή δύσκολα όμως θα καταλήξει σε νίκη της ομάδας μου!

ionia - fire-water 2
Νομίζω πως ήρθε η ώρα να κάνουν νίκη οι φιλοξενούμενοι! Απέναντι στην πολύ αδύναμη ομάδα της ionia, θα καταφέρουν να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνος, μιας και όσο άσχημες κι αν είναι οι αγωνιστικές καταστάσεις, υπάρχει διαφορά στην ποιότητα του ρόστερ! Εύκολα ή δύσκολα διπλό!

Peristeri Pushermen - alexandros 2]
Η έτερη αδύναμη ομάδα της κατηγορίας παίζει με τον alexandros και δεν πιστεύω πως ήρθε η ώρα για να κάνει νίκη. Βέβαια οι φιλοξενούμενοι ουσιαστικά είναι αδιάφοροι, μιας και δύσκολα θα ξεκολλήσουν από την 5η θέση, αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα χαριστούν κιόλας!! Και εδώ... εύκολα ή δύσκολα διπλό!

oi ampaloi - Barceliosia B.C. 1
Ντέρμπι ανάμεσα σε δύο σχεδόν ισοδύναμες ομάδες, με τους φιλοξενούμενους να είναι ελάχιστα πιο μπροστά. Νομίζω πως οι γηπεδούχοι το χρειάζονται περισσότερο αυτό το παιχνίδι, ώστε να φτάσουν στην 5η θέση και να αποφύγουν τα play-out, ενώ οι φιλοξενούμενοι κυνηγούν τα play-off. Οριακό παιχνίδι... που με κάνει να γέρνω προς τον άσο!!

PAOK4 - Famous B.C 1
Άλλο ένα ντέρμπι δεύτερης θέσης, με τους γηπεδούχους να έχουν κερδίσει εύκολα στον πρώτο γύρο!! Κάτι ανάλογο περιμένω και σήμερα, μιας και οι αγωνιστικές καταστάσεις δείχνουν άσο από εδώ μέχρι την... Τούμπα!! Οι φιλοξενούμενοι θα πρέπει να ανασυνταχθούν γρήγορα με στόχο τα play-off, ώστε να παρουσιαστούν εκεί ανταγωνιστικοί!!

PANTHERS -3- - Olympiakos Volou B.C. 1
Το έχω ξαναπεί πως οι γηπεδούχοι είναι ομάδα που μου αρέσει και γι' αυτό θα τους στηρίξω για ακόμα μία φορά!! Είναι σε καλή κατάσταση αυτήν την βδομάδα και απέναντι σε μία ομάδα που την είχαν κερδίσει και στον πρώτο γύρο, μπορούν να επιστρέψουν στις επιτυχίες!! Οι φιλοξενούμενοι, αν χάσουν σήμερα, θα πρέπει να προσπαθήσουν πολύ για να αποφύγουν την τελευταία θέση της βαθμολογίας, μιας και έχουν δύσκολα ματς στην συνέχεια.

AOKavalas - Boney M B.C. 2
Οι πρωτοπόροι του ομίλου Boney M B.C. πάνε σε μία έδρα που κάποτε ίσως ήταν απόρθητη, σήμερα όμως δεν θα τους δημιουργήσει πρόβλημα!! Κάποτε και οι δύο ομάδες έπαιζαν στην παραπάνω κατηγορία... τώρα όμως έχουν διαφορετικούς στόχους!! Δεν θα αφήσουν την ευκαιρία οι φιλοξενούμενοι να φύγουν με ακόμα μία νίκη στο τσεπάκι τους!! Οι γηπεδούχοι βέβαια διατηρούν ακόμα ελπίδες για τα play-off, θα φανεί όμως στα επόμενα 2 παιχνίδια τους αν μπορούν να τα καταφέρουν!

Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες!!

From: tsoh80

This Post:
00
209402.82 in reply to 209402.81
Date: 4/22/2012 4:09:02 AM
Olympiakos Volou B.C.
III.1
Overall Posts Rated:
1111
νομιζω χθες φανηκε ποιος ηθελε περισσοτερο το ματς με τους πανθηρες!3 τραυματισμοι?πρεπει να σκυλιασαν οι δικοι μου!οφειλω να ομολογησωπαντως οτι δεν γινονται καθε μερα αυτα και οτι αν δεν ειχαν βγει αυτοι οι παικτες λογικα θα εχανα...

From: kasper7

This Post:
00
209402.83 in reply to 209402.82
Date: 4/22/2012 5:16:40 AM
Overall Posts Rated:
235235
Καλημέρα!!
Δεν υπήρχε τρόπος να το κερδίσεις το παιχνίδι εχθές... απλά η μηχανή αποφάσισε να σου κάνει δώρο!!! Μήπως ήταν τα γενέθλιά σου;;; :P
Του τραυμάτισες τους 2 καλύτερους περιφερειακούς του, με 20 πόντους μ.ο. ο καθένας, από την αρχή του παιχνιδιού και στο δεύτερο ημίχρονο έβγαλες έξω και τον αναπληρωματικό του SG... απλά τον ισοπέδωσες με τραυματισμούς!!! Ο αντίπαλος αν και έπαιζε 3-2 ζώνη δεν είχε περιφερειακή άμυνα... οπότε οι δικοί σου έκαναν πάρτι με το τρέξε που έπαιξες!!!! Οι τραυματισμοί... σε συνδυασμό με την διαφορά διάθεσης... σου έδωσαν την νίκη!!
Για να μην παρεξηγηθώ... δεν σε κατηγορώ για κάτι, έτσι λειτουργεί η μηχανή και κάποιες φορές κάνει και... αδικίες!! Εγώ παλαιότερα είχα χάσει παιχνίδι απέναντι σε ομάδα με 3 οπαδούς στην πεντάδα!!!!!!!!
Συγχαρητήρια πάντως... μιας και η νίκη αυτή σου δίνει κατά 99% και την παραμονή στην κατηγορία, αν προσέξεις στα play-out!

From: tsoh80

This Post:
00
209402.84 in reply to 209402.83
Date: 4/22/2012 9:11:17 AM
Olympiakos Volou B.C.
III.1
Overall Posts Rated:
1111
τι να παρεξηγηθεις ρε συ?το λεω και μονος μου,τον εσκισε τον πανθηρα το μηχανημα!

This Post:
11
209402.85 in reply to 209402.84
Date: 5/1/2012 6:41:22 AM
Overall Posts Rated:
3030
Πρωτομαγιά σήμερα αλλά οι παίκτες και οι προπονητές δεν δικαιούνται ρεπό....... Το pre game σήμερα θα είναι χωρισμένο σε 2 μέρη: Τα play off και τα play out.

Αρχίζουμε με τα play off:

Boney (1) - Μπαρτσελιόσια (4) Οι γηπεδούχοι παραμένουν το ακλόνητο φαβορί για την άνοδο έχοντας εξασφαλίσει και το πλεονέκτημα έδρας σε περίπτωση που βρεθούν στους τελικούς. Μία μεταγραφική ενίσχυση για τους γηπεδούχους στην γραμμή των ψηλών, ενώ καμία για τους φιλοξενούμενους που μπαίνουν ως το απόλυτο αουτσαιντερ όλων των play off. Σχετικά άνετα κατέκτησαν την 4η θέση και κυνηγούν το θαύμα. Τραυματίας ο PG των φιλοξενούμενων Fong Tzong Yang και γενικότερα πολύ κακές καταστάσεις. Από την άλλη φανερά καλύτερες οι καταστάσεις για τους γηπεδούχους οι οποίοι μόνο με θαύμα θα χάσουν την πρόκριση στα ημιτελικά 1

Παοκ (2) - Famous (3) Οι γηπεδούχοι με σωστή διαχείρηση του ρόστερ έχουν φτάσει να είναι φαβορί για άνοδο, ενώ οι φιλοξενούνοι μετά τον τραυματισμό του Alexios Tsatsaronis φάνηκαν να μην είναι ικανοί να συνεχίσουν σε υψηλό ρυθμό. Για να λέμε και του στραβού το δίκιο άτυχος με τους τραυματισμούς ο Famous καθώς θα αγωνιστεί χωρίς τον περιφερειακό Zhang Qingguang. Το ίδιο ζευγάρι είχαμε και πέρυσι με τον Famous ωστόσο να έχει το πλεονέκτημα της έδρας, σε ένα ματς που είχαν επικρατήσει οι τωρινοί φιλοξενούμενοι. 2 ομάδες που ανάγκασαν τον Boney στις 2 από τις 3 ήττες, με τον Πάοκ να τον κοντράρει και στον 2ο γύρο χάνοντας όμως στα σημεία με λιγότερη διάθεση. Καλύτερες οι καταστάσεις για τους γηεπδούχους και με τον ενθουσιασμό τους κατά τη γνώμη μου στα ύψη πιστεύω θα φτάσουν στην νίκη 1

Φαντάσματα (1) - Προκρούστες (4) Οι γηπεδούχοι με έναν καταπληκτικό 2ο γύρο χάνοντας μόλις 1 ματς με buzzer beater, κατάφεραν από την 3η θέση που βρίσκονταν να σκαρφαλώσουν στην 1η έχοντας το 2ο καλύτερο ρεκόρ όλου του ομίλου. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν στα play off λόγω καλύτερης διαφοράς πόντων από τον αλέξανδρο και προσδωκούν στην έκπληξη. Εύκολες νίκες για τα Φαντάσματα στα μεταξύ τους παιχνίδια στην κανονική περίοδο με τους Προκρούστες να κάνουν ακόμη μία αξιόλογη σεζόν. Πλήρης και οι 2 ομάδες με τα Φαντάσματα να έχουν ωστόσο μεγαλύτερο βάθος στο ρόστερ. Παρόμοιες οι καταστάσεις και πιστεύω πως λόγω και της έδρας οι γηπεδούχοι θα προκριθούν 1

Σπορτινγκάρα (2)- Πουλερικά (3) 2 σημαντικές μεταγραφές έκαναν οι γηπεδούχοι στην διάρκεια της σεζόν αποκτώντας έναν κοντό και έναν ψηλό. Οι φιλοξενούνοι αντίθετα διέλυσαν στη μέση της σεζόν την ομάδα τους για να αποκτησουν μία πολύ καλή 5αδα, πραγμα που όπως δείχνουν τα αποτελέσματα δεν τους βγήκε καθόλου, καθώς έχασαν τις τελευταίες αγωνιστικές την 2η θέση με αποτέλεσμα να μπουν στα play off με μειονέκτημα έδρας. Νίκη που ίσως δείχνει κάτι σημαντικό για την δυναμική της ομάδας τους πέτυχαν οι γηπεδούχοι απέναντι στα Φαντάσματα, ενώ οι φιλοξενούμενοι οδηγόντουσαν από ήττα σε ήττα. Πολύ καλύτερες οι καταστάσεις για τους γηπεδούχους που σε συνδυασμό με την έδρα πιστεύω θα φτάσουν στην νίκη 1

Αυτά με τα play off όπου όπως φαίνεται οι γηπεδούχοι σε όλα τα ματς έχουν τον πρώτο λόγο.



Last edited by Call your mama at 5/1/2012 10:16:28 AM

This Post:
00
209402.86 in reply to 209402.85
Date: 5/1/2012 6:41:42 AM
Overall Posts Rated:
3030
Ώρα για τα play out:

Ολυμπιακός Βόλου (6) - Περιστέρι (7) Νεοφώτιστες και οι 2 ομάδες με τους γηπεδούχους να έχουν πετύχει εμφανώς περισσότερες νίκες (8 έναντι 2). Οι γηπεδούχοι από εκεί που μάχονταν για να αποφύγουν τον απευθείας υποβιβασμό της 8ης θέσης κατέλαβαν την 6η αντιπετωπίζοντας θεωριτικά πιο αδύναμο αντίπαλο με πλεονέκτημα έδρας. Οι φιλοξενούνοι με την νίκη ενάντια στην ιονία την τελευταία αγωνιστική "έκλεψαν" την 7η θέση που κράταγε σε όλη τη σεζόν η ιονία στέλνοντας την στην 4η κατηγορία. Κατά την γνώμη υστερούν σημαντικά οι φιλοξενούμενοι σε ενθουσιασμό και σε συνδυασμό με τις χειρότερες καταστάσεις και το μειονέκτημα έδρας πιστεύω πως οι γηπεδούχοι θα κάνουν το 1ο από τα 2 βήματα για την παραμονή 1

Fire (6) - Άμπαλοι (7) Οι γηπεδούχοι έχασαν την 5η θέση κατά τη γνώμη λόγω των συνεχών κακών αγωνιστικών καταστάσεων. Οι φιλοξενούμενοι εκεί που διεκδικούσαν είσοδο στα play off βρέθηκαν να παλέυουν για παραμονή με μειονέκτημα έδρας. Στο ματς της κανονικής περιόδου είχαν επικρατήσει οι φιλοξενούμενοι εύκολα με διαφορά 24 πόντων. Πολύ δύσκολη η πρόβλεψη, διότι ο Fire έχει φτιάξει καταστάσεις με εξαίρεση τον Víctor Corao ωστόσο έχοντας τραυματία τον PF Józef Obszyński. Παρόμοιες οι καταστάσεις και πιστεύω πως μπορεί να γίνει το σπάσιμο της έδρας. Με επιφύλαξη το διπλό 2

Αυτά και με τα play out με τις ομάδες των υπέροχων να φαίνεται να έχουν πλεονέκτημα.

Last edited by Call your mama at 5/1/2012 6:47:07 AM

This Post:
00
209402.87 in reply to 209402.86
Date: 5/1/2012 3:07:18 PM
Olympiakos Volou B.C.
III.1
Overall Posts Rated:
1111
πολυ σωστος στην αναλυση και στις προβλεψεις με εξαιρεση μονο το ματς των αμπαλων,οι οποιοι προφανως κρατησαν δυναμεις...η σπορτινγκαρα δεν παιζοταν ε?

Advertisement